Chyby, problémy a jejich řešení
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
Jeden z důvodů, proč to nezvládám je to, že mám jen dva lidi v družince...
Navíc, když jsme se do oblasti vrátil po pár dnech, tak jsem zjistil, že ta kouzla jakoby furt platí...
Navíc, když jsme se do oblasti vrátil po pár dnech, tak jsem zjistil, že ta kouzla jakoby furt platí...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Cawte vsetci, mam problem: hned od zaciatku hry sa mi nedaju otvarat dvere, brat veci a rozpravat sa s osobami...ked zadam nejaky takyto prikaz, akoby sa nic nestalo :( Zaujimave ale je, ze hned na zaciatku mi este islo zobrat par brneni, odstranit pascu a rozpravat sa s golemom, dalej nic..skusal som aj znova nacitat hru ale uz sa ndalo ani to.. uz som zufaly, vie mi niekto poradit??prosiiim
Máš nainstalován poslední patch?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
urcite hej, mam tu ediciu hned v cestine instalator dokopy s TOB....neviem co sa stalo, doteraz to slapalo jak ma, preinstaloval som windows, vsetko ponahadzoval rovnako....a chyba...rozpravat s postavami sa da len vtedy, ked nekliknem na herne pole ale dole z lišty stlacim ikonku rozhovoru..to iste aj s utokom...ale nedaju sa otvarat truhlice, akoby som nezadal ziadny prikaz :(
To, že máš nějakou edici neznamená, že je to poslední verze. Raději si to zkontroluj ve hře, v Options, poslední verze hry má číslo 26498.
Nemáš náhodou bezdrátovou klávesnici a myš?
Nemáš náhodou bezdrátovou klávesnici a myš?
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
mam verziu 2.5.26498..najnovsiu...co sa tyka tej bezdratovky, nemam a v zivote som ani s takymto typom nemal problemy...mys funguje aj klavesnica...ale ked chcem otvorit truhlicu, pridem k nej a to je vsetko, inventar sa neotvori...akoby tam ta truhlica nebola...chcem hodit rec napr. s niekym a ked na neho kliknem len pocujem hlasky, ale nepodidem k nemu alebo mi nenapise ze "nema ti co rict" ....vsade som to hladal, ci niekto nema podobny problem, ale nikde nic takeho...mozno tusim cim to je, ci to nebude v ovladaci na grafiku...mam vistu (uz som to hral pod tymto OS a islo mi to) takze ak by z vas niekto mal napad kde zohnat o nieco starsi ovladac, tak sem s nim (samozrejme na vistu) ...staci aj rok stary
Zapoměl si napsat jakou máš grafickou kartu. U ATI se dají starší ovladače stáhnout přímo na ati.amd.com.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Nvidia geforce 8800 GS ...najstatrsi ovladac co som nasiel bol spred trroch mesiacov a ten mi moc nepomohol
tak som vyskusal asi nejakych 10 starsich ovladacov a stale nic...tak uz fakt neviem, asi sa budem musiet s baldurom rozlucit
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá spíš na problém se hrou než grafikou
Zkoušel jsi hrát s 3D akcelerací i bez ní?

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
v nastaveniach som skusal tiez vsetko..ako keby tam bolo daco zasekly..abo co...uz nevim fakt, tak som presiel na zaklinaca..bolestna strata..ale keby mal niekto nejaky podobny problem, a vyriesil ho....
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám potíž - zhruba týden hraju BG:T, ale teď zničehonic kdykoli se pokusím načíst hru, moje ,milované' (
) Windows Vista vždy ve stejné chvíli během loadingu vyhodí hlášku, že program přestal pracovat, což znamená konec. Jiné savy rovněž nefungují. Navíc se obávám o další funkčnost uložených her - jestli se s nimi něco stalo osobně se vypravím do Microsoftu urvat Gatesovi genitálie a nakrmit ho s nimi! Restarty PC taky nepomáhají.
Prosím pomoc!

Prosím pomoc!
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Gates uz neni v microsoftu, musis to udelat tomu druhemu, ted nevim jak se jmenuje. Jinak je obecne znamo, ze Vista je nejblbejsi a nejpomalejsi system.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hupr: Taky jsem si nemohl moc vybírat OS, když notebook nakupoval otec k Vánocům. První, o co jsem se pokoušel v rámci nějakého nastavení, bylo odstranit Visty! Přese všechnu úlevu, kterou by mi možná demolice nenáviděného nepřítele přinesla, si nemyslím, že existuje způsob, jak se jich zbavit. Pokud ano
, tak za návod vám budu vařit a uklízet.

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
Zbavit se Vist by mělo být poměrně jednoduché. Naformátovat hadr a nainstalovat Xp. :)