omgwtflol... nechtel si delat blondynku za kasou? :Dnuke píše:Príklad testovej otázky : 26,5 x 100 = ... , 1hod = ... min![]()
Noční thread
Nechcel som tam ísť vôbec, to ten sk... ÚP ma tam poslalBlack píše:omgwtflol... nechtel si delat blondynku za kasou? :Dnuke píše:Príklad testovej otázky : 26,5 x 100 = ... , 1hod = ... min![]()

Je to fabrika na káble a im stačí, aby si vedel chodiť, čo to spočítať a držať hubu a krok. Takže nič pre mňa

Pohovor nebol, tí čo neurobili test mohli odklusať domov ... našťastieYachiko píše:No to musela byť pekná komédia...![]()
A čo pohovor? Bol nejaký? Alebo to bude až po vyhodnotení testu?

Ale to ešte nebolo všetko, druhá časť testu bolo spoznávani farieb vodičov a tam som sa ani moc nemusel pretvarovať a hrať blba, keďže som spal 15 minut a ledva som na to videl.
Holka mi ukázala jeden vodič a že akej je farby.
Hovorím jej modrý s červenými prúžkami. A ona že a ďalej. Aké ďalej, tam nič iné nie je. Hovorí mi : "Pozrite sa lepšie"
Ja čumím, čumím a čumím

No vidíte

Ale ani môj orlý zrak

Nakoniec určite vedia, že im tam ÚP posiela aj ludí, čo o takú robotu nemajú záujem a nejako to musia zakamuflovaťYachiko píše:Aj keď myslím, že ty samotný si mal z toho asi väčšiu srandu než oni...![]()

Hlavne, že je to už za mnou a najbližšie nech mi ÚP navrhne aspoň miesto správcu dievčenského internátu alebo skladníka v liehovare