Europa Universalis mi zas až tak super nepripadala... veľa koncepčných chýb. Skôr odporučím "sesterský" Hearts of Iron (ten istý výrobca, ten istý princíp, WWII. a hlavne betatesting )
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Taky radši středověk, ale mám dojem, že v Europa Universalis byly některé faktické chyby. Hearts of Iron se takovým chybám elegantně vyhnulo a každý kousek techniky je velice přesný.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Ocarina of Time (resp. spíš se ji snažím nějak nastavit a moc dobře to nejde - resp. kombinace hi-res textur a widescreenu je momentálně (pokud vím) nemožná - a hra roztažená na widescreen nevypadá tak dobře a na druhou stranu widescreen bez hi-res taky není nic moc, chjo).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 12.12.2007 9:24, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Return of the Incredible Machine: Contraptions
Asi rok zpátky jsem se dostal k prvnímu dílu, který se stal asii jedinou logickou hrou, která mě kdy opravdu bavila. Tohle je hodně povedený remake; pěkná grafika, běží na nových OS, je to pořád velká zábava... Škoda jen, že místy koncept působí trochu překombinovaně a některé hádanky jsou moc pokus-omyl, ale stejně je to fajn .
Odchytávání nebožáků nakažených morem a vysílání do řad nepřátel, posílání vězňů zákeřně zapalovat protivníkovy budovy, vylévání smůly na hlavy nepřátel, plenění a drancování, destrukce, DESTRUKCE!
Prostě středověk jak má být.