Moderátor: sevencreature
To můžu potvrdit. Podobně jsem se pobavila jenom u Trnek-BrnekYachiko píše:Nehanbi sa za to, že čítaš "Top dívku".. to sú náhodou veľmi zábavné časopisy...![]()
Božínku...Arthalion píše:Co to je? Co to preboha je.... som ohromeny impotenciou tejto doby a degenerovanostou bielej rasy... Cim viac sa vzdalujeme prirode, tym viac je to komickejsie, neprirodzenejsie. Pozrite sa na ciernych, neda sa povedat, ze by spravanie vacsiny z nich hovorilo o nejakej spolocenskej, ehm, vyspelosti, ale pochybujem, ze by ste nasli nejakych ciernych chlapcov co sa sminkuju a nie su si isty svojim pohlavim. Mozno namietnut, ze to netreba brat vazne. Ja to ani vazne neberiem, netyka sa ma to, len ma to obcas prekvapi. Som zvedavy akych zvratkov spolocnosti sa este v buducnosti dockam.
<useless trivia>Navic to dost kmenu bralo za spiritualni vec a z takovych lidi se casto stavali samani.</useless trivia>Cesare píše:A pokud jde o problémy s pohlavní identitou - máš recht, v tomhle jsme dost degene. Indoši to měli pořešený líp. Společenský role spojený s příslušností k určitýmu pohlaví tam sice zavedený byly, ale kulturní pohlaví fungovaly v mnoha kmenech až čtyři (chlap, baba, berdache, "amazonka") a klučina, kterej si rád hrál s panenkama a oblíkal holčičí šatičky tím pádem neměl problém.
OK, definuj "tu naši". Dokonce i definice mainstreamu by byla poměrně široká - a když do toho započítáš všechny periferní oblasti západní kultury, strávíš nad sumírováním opravdu vyčerpávající charakteristiky odpoledne.Arthalion píše:Ano, v rade kultur je to celkom bezne, no v tej v nasej to za normalnych okolnosti povazujem smiesne, pateticke. V umeleckom zaujme sa to da respektovat, ak to teda sluzi umeniu a nie niecomu co sa ako umenie tvari a nie je dost presvedcive.