Moderátor: sevencreature
Na děti jsou IMHO zaměřené jen Epizoda I. (Jar-Jar a celá ta jeho rasa, Anakin, a hromada přihlouplých vtípků) a trochu Ep. VI (Ewoci).Ajantis píše:Jab: Mně přijde na děti zaměřená až ta nová série. Ta stará byla taková "pro všechny". Jak napsal někdo v komentáři na CFSD: "Co mi na ep. I vylozene vadi, je Jar-Jar Binks, diky kteremu TPM vypada jeste vice jako pohadka pro deti, nez pohadkova saga s (nejen) emocionalni hloubkou pro dospele, jak tomu drive bylo."
S tím souhlasím.
Přeně jak říká Vampiria, myslel jsem pro děti.Elessar píše:Co bolo na epizode II tak zlozite?Imho by to dobre posluzilo ako pilotny diel k vesmirnej telenovele... :)
Ty masové souboje a bitvy ano, ale za to co předvádí na konci v tom hangáru by si Lucas zasloužil vykastrovat - IMHO nejhůř natočený souboj v celé hexalogiiElessar píše:Aj posledna polhodinka (resp. suboje) bola velmi dobra...
Proto je nejlepší scéna z Ep. III ta, ve které ten počet jediů patřičně zredukujíCrowX píše:Tie nové epizódy I-III sú iba o mávaní light swordmi a ničom inom - IV-VI si vystačili so 4 jedi-mi a bolo to v poriadku - keď je niečoho až príliš tak to skôr škodí ako prináša úžitok.
Ak na niečo narážaš tak nechápem - ja som hodnotil ich výkon/pohyblivosť - ledva sa to hýbalo a dokáže to poraziť obrneného troopera - bol som nahnevaný už keď som to zhliadol prvýkrát - nejaký kamienok trafí troopera do helmy a on padne? - tak potom načo mal tú helmu - nevravím, že nejaké nereálne veci neviem akceptovať, ale keď mi to už ohrozuje mozgové bunky tak nemôžem inak.Vampiria píše:CrowX: Předsudky jsou ZLOco víš, co se skrývá v těch "chlupatých kuličkách"