Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vidím,že tady je snad více odpůrců Diabla 2,než jeho zastánců,což mě mrzí.Pro mě je D2 jednou z nejlepších her vůbec,ne-li úplně nejlepší.Nepovažuji se za klasického RPG-čkáře,protože se mi líbí mnoho herních žánrů a diablo opravdu mixuje akční prvky s prvky RPG a to přímo brilantně.Má skvělý spád a hraje se svižně jedním dechem,ale na druhou stranu je zde mnoho různých schopnost a dovedností a tisíce předmětů a kombinací,které podle mě k RPG patří.Každý si zde může vytvořit postavu,která mu bude vyhovovat a o buildech,kombech a strategiích nemluvě.Velmi rozsáhle mapy a rozmanití nepřátelé vám vždy dokáží zrostředkovat nějáké to překvapení.Ale řeknu vám jedno,kdo nezkusil hraní po Battle Netu,nezkusil pravý požitek z Diabla 2:LoD!Dokázal bych u toho sedět mnoho týdnů a rozhodně by mě to neomrzelo! 

Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- crovax en-vec
- Sigilan
Slayer: jenže se po čase stane monotóním a je potřeba trochu si oddechnout. Skvělý je ovšem systém předmětů, ten udrží u monitoru hodně dlouho. Ještě se podívám za ten roh a jdu spát...
Pěti postavami je zaručena replaybilita... Avšak jedině s LoD!, samostatná hra je docela ubohá. Na to, že se na ni 4 roky čekalo.
Yachiko: co je Sartbuilder?

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Taita
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Práve v tom spočíva čaro D2. Musíš si tú postavu urobit tak, aby zvládala všetko. Na druhej strane, kde je napísané ze musis vsetko vymlatit?Jab píše:D2 asi nemohu odpustit to zničení mého druida. Werewolf, který celé nightmare prošel s neuvěřitelnou rychlostí. Dokonce i zmražený běhal a mlátil rychleji než ostatní postavy. Vždy nabít feral a pak s fury do největšího davu. Úžasná damage i přesnost. Téměř vše lehlo na jednu ránu. Pak najdenou obtížnost hell a prásk ho PI navíc s IS. Tyhle potvůrky jsem potkal tři během prvních dvou map. Tam můj druid skončil.![]()
Prakticky totiž nemá žádný skill, který by mu dostatečně přidával elemental dmg. A mně se nikdy nepovedlo sehnat Barana's Star atd. Do té doby dynamická akce se změnila na 15m mlácení jednoho protivníka.![]()
Možná by to šlo s rabies + synergie (asi moc ne). Ovšem to jsem neměl a celá postava se najednou ukázala na houby. Přitom ještě na nightmare to byl strašný zabiják.
"Practice makes perfect. Nobody is perfect. So, why to practice?"
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
S tou monotonností souhlasím a já například si neoddechuji jen pomoci systému předmětů,ale třeba zase nějáký čas hraji jinou hru a pak se zase k Diablu vrátím,založím si nějáký nový char a zase mě to baví!crovax en-vec píše:Slayer: jenže se po čase stane monotóním a je potřeba trochu si oddechnout. Skvělý je ovšem systém předmětů, ten udrží u monitoru hodně dlouho. Ještě se podívám za ten roh a jdu spát...Pěti postavami je zaručena replaybilita... Avšak jedině s LoD!, samostatná hra je docela ubohá. Na to, že se na ni 4 roky čekalo.

Statbuilder?!Radši se ani neptej.Je to taková kravina,kde máš uprostřed obrazovky jedno tlačítko,na které musíš pořád klikat a ono to vydáva debilní zvuky a píšou se ti nějáké nesmyslné nápisy.
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.freegame.cz/game.php?id=1164 - určitě to vyzkoušej, jestli umíš aspoň trochu anglicky, tak se hodně zasměješcrovax en-vec píše:co je Sartbuilder?

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: