Stračí hnízdo
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Vzhledem k tomu, že sledování filmu je požitek, jako každý jiný a za takové věci se v naší společnosti platí, tak má strach že jo...Tinnarr píše:Dotaz. v zivote bych si nekoupil zadnej originalni film. pokud si stahnu film a podivam se na nej misto hodiny cumeni do zdi tak sem preci nikomu nezpusobil zadnou skodu. sem tedy podle vas zlodej?
Ať se třeba zadusí kaviárem, to je přece jen jejich věc - pokud je dost takových, kterým se cena za jejich služby nezdá vysoká. Legitimní je říct si "jste kapitalistické prasata a vyžírky, ode mě neuvidíte ani korunu", ale určitě ne souhlasně mlčet, když někdo ze stejného důvodu krade.Hamster píše:(...)vím, kam jejich peníze jdou. Do extrémních honorářů a do luxusu. - Věci, které nemám potřebu podporovat.(...)
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tinnarr: Ano. Okrádáš přeci všechny, co se na tom filmu podíleli.
Zakat: Proč jsi mu to pálil...pokud ke všem filmům přistupoval takto, tak mu stejně byly k ničemu.
Zakat: Proč jsi mu to pálil...pokud ke všem filmům přistupoval takto, tak mu stejně byly k ničemu.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tinnarr: Upřímně nechápu, proč by sis (alespoň) někdy nemohl koupit originální film. Pročpak taková "zásadovost"? Jsou-li tvou motivací peníze, tak věz, že i za pakatel se dají pořídit slušná DVDčka - např. Kurosawova produkce. Pokud namítneš, že se chceš na film kouknout pouze jednou, tak na něj můžeš zajít do kina a budeš z toho mít zajímavější zážitek. V případě, že bys film zkoukával opakovaně, lze z toho usuzovat, že se ti líbí a v takovém případě mi není jasné, proč nechceš podpořit autora tebou oblíbeného díla.
Naposledy upravil(a) Geralt dne 12.8.2006 22:48, celkem upraveno 1 x.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jsem hold duše dobrácká...a znáš to, lepší mu to vypálit než se s ním hádat o jeho přístupu k filmům.A já jako nekonfliktní typ mu to vypálil.I když si to nezasloužil.Vampiria píše: Zakat: Proč jsi mu to pálil...pokud ke všem filmům přistupoval takto, tak mu stejně byly k ničemu.
Tinnarr:Krádež jako krádež.
Edit: Geralt má pravdu, já koupil Chicago a Věčný svit neposkvrněné mysli 184 Kč.
Naposledy upravil(a) Zakat dne 12.8.2006 22:43, celkem upraveno 1 x.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tinnarr: Jistě. A jsi hodný, že ses přiznal. Bude ti odebrán rank ICQ Pool Champion of Sigil, protože mít v ranku slovo Sigil a zároveň krást mohou jen členové Sigil Teamu.
http://levneknihy.cz/CenikZbozi.aspx?n=4
http://www.dvdsvet.cz/
http://www.filmx.cz/?cId=o_edici
http://levneknihy.cz/CenikZbozi.aspx?n=4
http://www.dvdsvet.cz/
http://www.filmx.cz/?cId=o_edici
Naposledy upravil(a) yenn dne 12.8.2006 22:51, celkem upraveno 1 x.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
yenn: díky za odkaz na dvdsvet.cz
(Koukám na info o Cestě draka, kde s Brucem Lee hraje Chuck Norris, to musí být síla
)
hamster: nenapsal jsem, že máš brojit proti krádeži, kterou schvaluješ, napsal jsem, že krádež, která ti nevadí by měla být v rozporu s tvým svědomím, protože je to pořád krádež. Tím jsem chtěl říct, že není dle mého názoru správné tolerovat ji jen proto, že ti není sympatická nenažranost vydavatelů.

hamster: nenapsal jsem, že máš brojit proti krádeži, kterou schvaluješ, napsal jsem, že krádež, která ti nevadí by měla být v rozporu s tvým svědomím, protože je to pořád krádež. Tím jsem chtěl říct, že není dle mého názoru správné tolerovat ji jen proto, že ti není sympatická nenažranost vydavatelů.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jsi. Nic si z toho nedělej, zdaleka v tom nejsi sám...Tinnarr píše:Dotaz. v zivote bych si nekoupil zadnej originalni film. pokud si stahnu film a podivam se na nej misto hodiny cumeni do zdi tak sem preci nikomu nezpusobil zadnou skodu. sem tedy podle vas zlodej?
Určitě znáš takové to moudré rčení o umořeném oslu. Jeden zlodějíček jako ty (nebo já - proč to nepřiznat) sám o sobě nic moc neznamená, jenže ony jich jsou mraky a jisté znatelné škody IMHO způsobují - vlastně způsobujeme.
Ono je na tom přeci jen něco v nepořádku, když my máme zadara a hned něco, na čem x lidí asi celkem tvrdě makalo třeba čtvrt roku.
Je-li někdo ze zásady rozhodnut nikdy si nekoupit originálku, měl by aspoň sám sobě přiznat, že je zloděj...

(Podotýkám, že originálky občas kupuji - a moje svědomí nebude zcela čisté, dokud nebudu mít originály těch věcí, které se mi opravdu líbí.

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sinuhet: Nezdá se mi dobré lhát si do kapsy, že něco krádež není. Krádež přece automaticky neznamená něco, co je nezbytně v rozporu se svědomím. Když se třeba odboji podaří něco ukrást okupantům, tak to ještě oslaví.
pozn.: Já neřekl, že takovou krádež nějak vysloveně schvaluju. Jen je pro mě pochopitelná, protože vím, že s penězmi platícího se zachází rozhazovačně.
pozn.: Já neřekl, že takovou krádež nějak vysloveně schvaluju. Jen je pro mě pochopitelná, protože vím, že s penězmi platícího se zachází rozhazovačně.
Na tohle zas máme oba jiný pohled - mně je třeba úplně u (_._), co soukromá firma dělá s penězi, které ode mě dostala. Být to státní podnik, tak se sakra zajímám, ale takhle je mi to fakt jedno.Hamster píše:Já neřekl, že takovou krádež nějak vysloveně schvaluju. Jen je pro mě pochopitelná, protože vím, že s penězmi platícího se zachází rozhazovačně.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius