Vlastnosti

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Herald píše:Budu úplně začínat s BG I, tak jsem to tu prolejzal a moc nepobíram to vaše nahazování... Zkoušel jsem udělat elfa-mága a když jsem dal tři vlastnosti na max. (obratnost, odolnost a inteligence), tak na zbytek už mi nezbylo skoro nic. Mimochodem, jak rozdělit u mága ty zbylý tři vlastnosti? Má smysl cpát něco do síly?
Víš o tom, že můžeš hodit znovu (a nejlepší hod si ukládat)? Celkový součet bodů je totiž pokaždé jiný. Moudrost, charisma a síla není u mága to hlavní, ale v některých situacích se může trochu hodit, takže bych je určitě nedával na 3. Síla ovlivňuje kolik toho uneseš. Měl bys mít alespoň kolem 9 nebo budeš často přetížený.
Žralok, který štěká, nekouše.
Zoidberg
Sigilan

BG 1 staty

Příspěvek od Zoidberg »

Jaký byl váš nejvyšší naházený součet všech statů při tvorbě postavy v BG1? Viděl jsem 94, dal někdo víc? Nevíte jaká je hranice?
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: BG 1 staty

Příspěvek od drake127 »

Zoidberg píše:Jaký byl váš nejvyšší naházený součet všech statů při tvorbě postavy v BG1? Viděl jsem 94, dal někdo víc? Nevíte jaká je hranice?
Maximum je 108 (nebo je snad nějaké povolání, které má jednostrané bonusy k vlastnostem?). Minimum je myslím 75 (menší hody ti hra nezobrazí, ale hází se). Ovšem pravděpodobnost hození vysokých součtů je (opravdu) hodně malá.
Kalach
Sigilan

Příspěvek od Kalach »

Len tak by ma zaujimalo ze kolko dokoby bodov pri nahadzovani sa da najviac nahadzat?
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

No nevím jestli je to omezené, někde sem viděl že někdo dal 99, ale jinak by to mělo být až 108 (6x18).
Danča
Sigilan

Příspěvek od Danča »

Četla jsem tu o odvracení nemrtvých.Viconie na 23.levelu nemrtvé opravdu jen odvracela (a to jen některé).Anomen, který měl v Underdarku 20. level je zabil.Jak to, že ta ženská to neuměla udělat na vyšším levelu než on?Otázka přesvědčení?
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Kalach píše:Len tak by ma zaujimalo ze kolko dokoby bodov pri nahadzovani sa da najviac nahadzat?
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=2691
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Prosím potřebuju pomoc. Dostal jsem se z tý čarotvrze od toho Irenecuse a on mě PROKLEL. Hraju za druida přeměňovatele a ztratil jsem mý zvláštní schopnosti! Kromě přeměny ( a dostal jsem přeměnu v zabijáka). A navíc jsem si v tom snu co tam byl musel odebrat jeden bod z mých vlastností (volil jsem obratnost). To už takhle bude na pořád? vrátěj se mi vlastnosti a ten bod obratnosti? Takhle mě to pěkně štve. Jinak právě jsem u konce podmořského dobrodružství. Jo a prosimvás neprozrazujte mi co bude dál. jen ano či ne. Na těch vlastnostech mi dost záleží.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Schopnosti i vlastnosti ti byli odebrány napořád.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Bohužl ne, zmmizení vlastností je součást příběhu, ale přeměna je lepší ;-) .
Obratnost? Tos neudělal dobře, raději si měl dát charisma (to je naprd), jinak se ti už nic nevrátí:

SPOILER:
Snad budeš mít štěstí a při použití Bhaalových slz dostaneš obratnost +2, ale to až ke konci hry.

edit: jsem pomalej
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Pánové, umíte číst?
SlipKnoT píše:Jo a prosimvás neprozrazujte mi co bude dál. jen ano či ne.
//editYachiko: Ospravedlňujem sa :oops: ... chyba opravená...//

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Razfallow píše:Schopnosti i vlastnosti ti byli odebrány napořád.
Áno... určitou cestou však ešte ďalej v hre SoA a neskôr aj datadisku ToB bude možné nejaké body do vlastností získať... ale aj stratiť... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Díky moc vám všem. Jinak myslíte taky ty samí schopnosti jako já? Já myslim ty speciální. Už od začátku jsem tam měl přeměnu a potom pár jinejch jako třeba upíří dotyk a nebo posílení svatou mocí. Myslim ty specialní schopnosti ( pod tou hvězdičkou dole v pravo jak tam je i přeměna). Takže jako už se to nikdy nevrátí jo :cry: . Tak to mě jako docela štve a nějak se mi už ten bg ani nechce hrát. Tak nějak nechápu naco my ti schopnosti dávali když mi je sebrali. Řekněte mi že to bude lepší.Protože se teď nemůžu zbavit pocitu slabosti ( ve hře ne v realu :-D).
Naposledy upravil(a) Illuminating dne 25.6.2007 21:22, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“