Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Co sa tyka staznosti sposobenych hardwarom, tak by som sa mohol celkom slusne rozpisat. :lol: Ale skratim to. V podstate mozem byt rad, lebo staznosti sa za posledne roky stensuju. U mojho 1. pocitaca som sa mohol stazovat na celkovu pomalost, moju neskusenost pri zaobchadzani s nim a modre obrazovky. Na co sa mohol stazovat moj prvy pocitac: moju neskusenost pri zaobchadzani s nim, obcasne vypady pastou do skrine atd... U svojho relativne nie velmi stareho aktualneho pocitaca sa mozem stazovat v podstate len na uz hardwarovu zaostalost a samozrejme opat modre obrazovky, ktorych bolo v poslednom case pomerne dost. Ale aspon uz nedostava pastou po fazone. :lol:
Jamal
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamal »

nuke píše:Podávam sťažnosť na jedného trojana, čo ku mne zavítal spolu s nejakým crackom na Alcohol :anxious: Našťastie sa mi ho pomocou Ad-Awaru, NODu a mojich hrubých manuálnych zásahov podarilo poslať do prčic.
.
.
.
Aspoň dúfam :twisted:
Jaky trojan to byl? Resim podobny problem
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Najlepsie je si kupit modem/router/firewall, neprejde ani myska. Ja taky mam asi uz 2-3 mesiace a zatial presiel len spyware. 8-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Jamal píše:
nuke píše:Podávam sťažnosť na jedného trojana, čo ku mne zavítal spolu s nejakým crackom na Alcohol :anxious: Našťastie sa mi ho pomocou Ad-Awaru, NODu a mojich hrubých manuálnych zásahov podarilo poslať do prčic.
Aspoň dúfam :twisted:
Jaky trojan to byl? Resim podobny problem
Ty, netuším. malo by sa to dať niekde v antivíráku pozreť, ale teraz som v práci, takže ti to zistím najskôr tak večer.
Arthalion píše:Najlepsie je si kupit modem/router/firewall, neprejde ani myska. Ja taky mam asi uz 2-3 mesiace a zatial presiel len spyware. 8-)
Ja som napojený na wifi a tam nevlastním nijaký modem, takže si nepomôžem. :-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Jamal : Tak som to počas obedňajšej prestávky pozrel v logu. Je tam : Trojandownloader.1stbar.gen
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Já si dneska stěžuju na to, že jsem se musel na úřadě hrabat a dělat pořádek v zabordeleným a špinavým archívu a dostal jsem k tomu na pomoc jednoho z mě nejnesympatičtějších lidí na světě - a to mě zítra čeká repete.. :!: :evil:
Jamal
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamal »

nuke píše:Jamal : Tak som to počas obedňajšej prestávky pozrel v logu. Je tam : Trojandownloader.1stbar.gen
Hm. Ja mel nejakyho quarka ci co. Taky Trojan. Dal mi docela zabrat, ale snad jsem ho vyhnal ze vsech koutu sveho pocitace. Doufam
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, tak tohle není stížnost, tohle řev nad propastí - otcova šéfová mu nedonesla výplatu včas, takže už tak zpožděné účty se zaplatí ještě později (včetně mého netu - fakt mám radost), není tu než chleba...já tu svini dostat do ruky, tak ji stáhnu zaživa z kůže :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria: ne, že bych chtěl tvou situaci zlehčovat, ale v době, kdy čteme tvůj post, je ještě zmiňovaná šéfka mezi živými? ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

MCZ: :lol: :lol: :lol: je. Otec jí zavolal, že si bere výplatu z tržby (dělá ve výkupu palet) a já dnes trhla rekord v jízdě na kole na 12 km - k otci do práce, to je odtud 5 km (do super kopce), zase zpátky a pak ještě 2 kilometry k poště, abych to stihla do 17:00 - zvládla jsem to snad za 25 minut. A pak jít ještě nakoupit, anžto se tu máti válí s migrénou. Ten nákup byl horší, než ta zběsilá jízda, navíc polovinu věcí už takhle odpoledne neměli...ale už mám cigára :twisted: odměna za výkon :twisted:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria: :-D No, to je tělocvik - kolo a pak cigarety - kam ty to jednou takhle dotáhneš? ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

MCZ: Nechám se překvapit :twisted: .

Jo, a řidič jezdí jako hovada, kde je padesát jezdí stovkou. Málem mě jeden debil v audině porazil.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vampiria píše:MCZ: Nechám se překvapit :twisted: .

Jo, a řidič jezdí jako hovada, kde je padesát jezdí stovkou. Málem mě jeden debil v audině porazil.
a ten este zije :?:

btw kamarata na rajeckej pri prechode trikrat zrazilo auto, ten ma s tymhle hodne skusenosti :-D
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tímto si stěžuji na všechny neukázněné chodce! :evil: Jejich oprsklost, leckdy se mi zdá že i debilita a hlavně jejich nezlomná víra v 'nesmrtelnost' mě stejně tak vytáčí, jako děsí :-?
Krom (za1) frajírků, kteří si říkají ''pche, jen ať si hezky zabrzdí - 3m - to ještě stíhám'' (za2) důchodců, kteří z mě neznámého důvodu chodí raději po silnici, i když metr vedle nich je chodník a ještě jsou schopni na troubící auta nadávat, je tu ještě jedna skupina a ta mi nende na rozum vůbec. A to (za3) matky s kočárky. V průběhu posledních dvou dnů, jsem měl to 'štěstí' potkak takové hned 3...
Z nichž jedna mi přišla skutečně jako sebevrah - dfcto. i vrah, jelikož si to šinula s kočárem po silnici v 45° zatáčce, jednosměrce, v níž samozřejmě stály auta, tudíž přes ně nebylo vidět. Jelikož to tam znám, jel jsem 20km/h - zabrzdil jsem včas. Jet tam někdo poměrů neznalý, třeba i blbejch 40 - tak je po ní.... Ve všech případech měli dotyčné samozřejmě chodník nejdále 2m od vozovky :-x :evil: :roll: :-? :boohoo:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

To znám, občas když vidím chodce, tak si v duchu říkám "Tohle ať tě ani nenapadne!"
Žralok, který štěká, nekouše.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“