Odkud jste?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Firkraag- čtyři řeky to jako v Ostravě? Nevím čím se chlubíš,
je to plocha jak hrom. To u nás v Kloboučkách máme tři potoky,
jeden broďak, dva kačáky a zasypanej rybník. 

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Neber vážně všechno co napíšu, to byl ftip, je to sice pravda ale rozjíždět diskuzi kde se každý bude trumfovat kolik má kdo řek, rybníků či moří u baráků, tak to nebyl původní záměrNeferit Sr. píše:čtyři řeky to jako v Ostravě? Nevím čím se chlubíš,je to plocha jak hrom. To u nás v Kloboučkách máme tři potoky,
jeden broďak, dva kačáky a zasypanej rybník.

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit Sr.
- Sigilan
Však já vím, vždyť jste před pár lety plavali jak bobři v té vaší Ostarvici a přilehlých vodotečích. To naše čůrky nikdy neudělají a navíc jsou v nich raci, bělice, pijavice-fuj hnus a jiná pakáž.
Jsou to hodné vodní toky.
Jsou to hodné vodní toky.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Mno raky bych asi v 50 metrů široké řece nehledal, ale nějaké ryby co se snaží vyskočit nahoru nad splav tam je možné vidět taky...a pár roků zpátky mě upe děsně vylekala jedna pijavice, když jsem zvedl v Ostravici kámen...dív jsem se strachy nepo..
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kosice-Cassovia... metropola vychodneho Slovenska... mesto s 250 000 obyvatelmi, kde kazde sidlisko zije vlastnym zivotom... nadherne mesto plne stastnych ludi, milujucich sex, travu a alkohol...
som rad, ze tu zijem, nemenil by som(teda az na jamaicu
)
jo, a mame aj rieku! vraj sa vola Hornad... aje to zaujimava rieka... ma kalsicke priznaky rieky(siroke koryto, vlhko, a pod.), ale ked tam chcete niekoho utopit, musite ho tam zatlacit

jo, a mame aj rieku! vraj sa vola Hornad... aje to zaujimava rieka... ma kalsicke priznaky rieky(siroke koryto, vlhko, a pod.), ale ked tam chcete niekoho utopit, musite ho tam zatlacit

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.