Odkud jste?

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

nuke: Kdepak, to se naopak snížil počet měst na jedno, neboť se změnila definice.

Vallun: Musím souhlasit. Praha by bez Hradu vypadala ještě mnohem hůř, než nyní.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Vallun píše:Hamster, jeslti tohle myslíš jen ze stopového množství vážně, tak si totální *píp* s deformovaným estetickým cítěním.
Ano, mé estetické cítění je očividně opravdu odlišné od toho tvého.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Hamster píše:Ano, mé estetické cítění je očividně opravdu odlišné od toho tvého.
Njn, chybí tomu vozová hradba. :think:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Jab píše:
Hamster píše:Ano, mé estetické cítění je očividně opravdu odlišné od toho tvého.
Njn, chybí tomu vozová hradba. :think:
To spíš mekdonald. Kdo by se tam nahoru drápal, když si ani nemůže dát šejk a burgr... :snooty:
Ralion
Sigilan

Příspěvek od Ralion »

MCZ píše: Mimochodem, osobně nemám Ostravu nijak zvlášť v lásce - ale uznávám, že má něco do sebe (má atmosféru) a jsem tam v rámci možností relativně spokojený.
Jak jinak, narozdíl od Pražáků kteří se můžou pyšnit jen jednou ubohou řekou my máme rovnou čtyři :-)
Jinak ale ova nestojí za nic :roll:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Horní Beřkovice. Mala řit mezi Roudnici a Melnikem, 50km od prahy a kousek od Ripu 8-)
Jo, mame tu blazinec..
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Firkraag- čtyři řeky to jako v Ostravě? Nevím čím se chlubíš, :think: je to plocha jak hrom. To u nás v Kloboučkách máme tři potoky, :whistle: jeden broďak, dva kačáky a zasypanej rybník. :whistle:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Nee, to ja ne :-) To ten nade mnou ;-)
Neferit Sr.
Sigilan

Ale kruciš kruciš - Firkraag, moc se omlouvám, :oops: nějak se mi to smísilo.

Ralion - to co jsem napsal Firkraag-ovi patřilo Tobě.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ralion
Sigilan

Příspěvek od Ralion »

Neferit Sr. píše:čtyři řeky to jako v Ostravě? Nevím čím se chlubíš, :think: je to plocha jak hrom. To u nás v Kloboučkách máme tři potoky, :whistle: jeden broďak, dva kačáky a zasypanej rybník. :whistle:
Neber vážně všechno co napíšu, to byl ftip, je to sice pravda ale rozjíždět diskuzi kde se každý bude trumfovat kolik má kdo řek, rybníků či moří u baráků, tak to nebyl původní záměr 8-)
Neferit Sr.
Sigilan

Ralion - já to vážně , tedy moc vážně nebral. Jen jsem zkusil jestli se chytíš. Chytil ses. Ten můj vstup byl fakt blbej. :-P

Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Neferit Sr.: Sím tě se moc nechlub jooo - ty vaše tři čúrky by naša Ostravica sfoukla už pět kilometrů od pramene :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Neferit Sr.
Sigilan

Však já vím, vždyť jste před pár lety plavali jak bobři v té vaší Ostarvici a přilehlých vodotečích. To naše čůrky nikdy neudělají a navíc jsou v nich raci, bělice, pijavice-fuj hnus a jiná pakáž.
Jsou to hodné vodní toky.

Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Mno raky bych asi v 50 metrů široké řece nehledal, ale nějaké ryby co se snaží vyskočit nahoru nad splav tam je možné vidět taky...a pár roků zpátky mě upe děsně vylekala jedna pijavice, když jsem zvedl v Ostravici kámen...dív jsem se strachy nepo..
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Kosice-Cassovia... metropola vychodneho Slovenska... mesto s 250 000 obyvatelmi, kde kazde sidlisko zije vlastnym zivotom... nadherne mesto plne stastnych ludi, milujucich sex, travu a alkohol... :twisted: som rad, ze tu zijem, nemenil by som(teda az na jamaicu :twisted: )

jo, a mame aj rieku! vraj sa vola Hornad... aje to zaujimava rieka... ma kalsicke priznaky rieky(siroke koryto, vlhko, a pod.), ale ked tam chcete niekoho utopit, musite ho tam zatlacit :-P
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“