Lazaret aneb koutek kriplů
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
U nás se na ortopedii objednávám s měsíčním až dvouměsíčním předstihem :(
Nicméne Seriál jménem Dalcorovo plastika křížových vazů pokračuje.
Víte jak jsem včera říkal že jsem si ymslel že se doktor speltl s těma šroubama. No doma jsem se mrknul an rentgen a jsou tam! Dva. Já sám sjem si po 6 měsícíh od oeprace zjsitil že mám v noze dva šrouby, přitom se prý /podle info které mám/ při operaci LCA šroubů už nepoužívá, fixuje se to štěpem. Navíc doktor naspal žádost o rehabilitaci s LCA, ovšem už nějak nedopsal že mám štrouby, takže mě posalli na UZV, který bych se šrouby mít neměl. Já se zblázním!!! Vzhledem k tomu že se mi noha zafixovala rozhodně ne v maximálkní extenzi a dál jí nemůžu dostat, hrozí i nebezpečí, že se šrouby pohly, nebo je to špatně udělané. Prostě COOL ;)
Nicméne Seriál jménem Dalcorovo plastika křížových vazů pokračuje.
Víte jak jsem včera říkal že jsem si ymslel že se doktor speltl s těma šroubama. No doma jsem se mrknul an rentgen a jsou tam! Dva. Já sám sjem si po 6 měsícíh od oeprace zjsitil že mám v noze dva šrouby, přitom se prý /podle info které mám/ při operaci LCA šroubů už nepoužívá, fixuje se to štěpem. Navíc doktor naspal žádost o rehabilitaci s LCA, ovšem už nějak nedopsal že mám štrouby, takže mě posalli na UZV, který bych se šrouby mít neměl. Já se zblázním!!! Vzhledem k tomu že se mi noha zafixovala rozhodně ne v maximálkní extenzi a dál jí nemůžu dostat, hrozí i nebezpečí, že se šrouby pohly, nebo je to špatně udělané. Prostě COOL ;)
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Soudit se můžete o cokoliv. Jenže to v případě Dlalcora znamená , že lékaři budou muset potvrdit že jiný lékař něco sprskl. Nevím jaký máte pohled na svět, ale to se mi nejeví jako zrovna pravděpodobné. Policajt nepodělá policajta, doktor doktora. Takže nevím. Jistě, pokud máš na podobné aktivity žaludek a peníze - hrrrr na ně!!!!
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Dalcor - nemůžeš:( To by byl problém, znalecký posudek odpovídá na relativně přesně formulované otázky a optázky v těchto dvou příapdech by nebyly shodné, samozřejmě bys mohl použít falešnou vlajku, ale muselo by se to promyslet důkaldněji a nemyslím si, že je to optimální přístup...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Sorry to byl jenom povzdech nad tím (ano byl mimo mísuVampiria píše:KEBULE: Já nemluvit řečí tvého kmene. Mohl bys nějak vysvětlit poslední dvě věty?![]()

Uznávám měl jsem to tam napsat (byl jsem po noční

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Už od úterka přežívám jen tak-tak...v rámci šetření se netopilo a ta kancl práce nehřeje
takže jsem si uhnala pěknou rýmu (kterou nesnáším), škrábe mě v krku a permoníci se mi zabydleli v hlavě asi nadobro a ani o víkendu mi není líp.
Štve mě to, protože je venku tak hezky

Štve mě to, protože je venku tak hezky

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Ahoj Sirine - potkalas nějaký svinský bacil? To u nás v práci je to stejné-soukromník šetří jak idiot a lidi maroděj. Pak se vzteká, že nejsou výkony. Snad Ti tohle počasí pomůže - nakonec budeš v pohodě a vyrazíš dobýt nějaký hrad.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
obávám se, že jak se vyhrabu z toho bacilu a vylezu ven, drapne mě rýma senná (letos určitě jo)Neferit Sr. píše:Ahoj Sirine - potkalas nějaký svinský bacil? To u nás v práci je to stejné-soukromník šetří jak idiot a lidi maroděj. Pak se vzteká, že nejsou výkony. Snad Ti tohle počasí pomůže - nakonec budeš v pohodě a vyrazíš dobýt nějaký hrad.

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Sená rýma? To naši rodinu naštěstí míjí. Ale pokud ti budou slzet oči a budeš smrkat jak o život, to se hrady těžko dobíjí. Takže se drž, třeba to letos nebude tak zlé.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
A jo, když tak se dovyzbrojím balením kapesníčků, slunečními brýlemi, rouškou na nos a takovým tím zyrtecem, nebo jak se ten "zázrak" jmenuje a nějakými kapkami do očí ať něco vidím a nezkoumám úplně slepá (kdoby taky fotil, že?) a taky ať si nezlámu hnáty...atd (a permoníci mají mejdan - to bude zase zítra den - nějak se mi do toho našeho mrzákmrazákkanclu nechce, ale v poledne, až tam začne prát slunko a já si stáhnu žaluzky, abych viděla na monitor, snad mírně rozmrznu a budu si říkat- už jen dvě hodiny....)Neferit Sr. píše:Sená rýma? To naši rodinu naštěstí míjí. Ale pokud ti budou slzet oči a budeš smrkat jak o život, to se hrady těžko dobíjí. Takže se drž, třeba to letos nebude tak zlé.

KEBULE: já taky ty brýle nenosím, jen na řízení auta, do kina, televizi a počítač. Zvlášť u toho počítače bych musela zapíchnout nos do monitoru, abych něco viděla. Já už si totiž tak dva tři měsíce myslím, že mě ty jedničky dělí od naprosté slepoty, tedy že bych potřebovala pravděpodobně silnější.
Jo akorát jednou jsem si brýle vzala do hospody. Našla si tak lidi, se kterými jsem měla sraz, u stolu si prohlédla, kdo všechno tam sedí a pak je zase k velké veselosti přítomných schovala do futrálu.
Jo akorát jednou jsem si brýle vzala do hospody. Našla si tak lidi, se kterými jsem měla sraz, u stolu si prohlédla, kdo všechno tam sedí a pak je zase k velké veselosti přítomných schovala do futrálu.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)