Hudba: Oblíbené videoklipy
Moderátor: sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sui Generis Umbra - Comayhem Distortion video. Varování ministerstva Lásky - tento klip je ZLO 

Naposledy upravil(a) Sadako dne 7.8.2007 16:22, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Včera som si to stiaho na Ajantisove odporučenie. Musím skonštatovať, že to nie je tak celkom "moja" oblasť hudby, ale toto je veľmi zaujímavý klip so zaujímavou atmosférou... ako povedal Ajantis - dosť impresívny... myslím, že vždy keď budem mať takú svoju pochmúrnu náladu, tak nebude váhať si to pustiť...
A ešte jeda poznámka - odhliadnuc teraz od kvlaity klipu - v niektorých častiach to pre niekoho mohlo byť na epileptický záchvat...
A ešte jeda poznámka - odhliadnuc teraz od kvlaity klipu - v niektorých častiach to pre niekoho mohlo byť na epileptický záchvat...

toto je nejlepší klip všetkých časAlieN píše:Pearl Jam - Do the Evolution
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší ne. Ale jeden z nejlepších rozhodně.Lerek píše:toto je nejlepší klip všetkých časAlieN píše:Pearl Jam - Do the Evolution
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jmenuj lepší...Cesare píše:Nejlepší ne. Ale jeden z nejlepších rozhodně.Lerek píše:toto je nejlepší klip všetkých časAlieN píše:Pearl Jam - Do the Evolution
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sice možná docela jednoduší kytarová záležitost, ale zatraceně chytlavá
.
Pop is Dead
a druhý... klip asi nic extra, hudba zase ne pro všechny, ale snad se někomu bude líbit
.
Smile Around The Face

Pop is Dead
a druhý... klip asi nic extra, hudba zase ne pro všechny, ale snad se někomu bude líbit

Smile Around The Face
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Dva naprosto nádherné klipy od Bowieho
. (tohle se musí líbit snad každému
)
http://www.youtube.com/watch?v=8S227FFN ... ay%20CHild
http://www.youtube.com/watch?v=rllBPMbu ... 0we%20meet

Ačkoliv o mém nevkusu se již pějí legendy, v tomhle ti musím dát za pravdu. Thrusday Child jsem si díky tvému odkazu pouštěl asi 4 krát a Strangers when we meet taky není špatný. V dnešní době, kdy člověk vidí v TV akorát tak nějaké kroutící se polonahé sexbomby na tisíc a jeden způsob, je tohle velice příjemná změna.MCZ píše:Dva naprosto nádherné klipy od Bowieho :applause: . (tohle se musí líbit snad každému ;-) )
Mimochodem, co říkáte na klip a vlastně i samotnou skladbu, od No name jménem Čím to je? Párkrát jsem to viděl na Očku a dost se mi to zamlouvalo. Na druhou stranu, když se pokusím zapojit do hodnocení mozek, vlasně ani nevím co se mi na tom tak páčí. Samotná skladba není nijak světoborná, text se skládá pouze z kladení podobných otázek a klip je takový art kýč. Ale přesto se mi to velice líbí. Čím to je, že CeBrk s nadějemi vzhlíží, na klip co se televizí plíží?
Když už sem píšu, snad bych taky mohl zapátrat v paměti na nejimpresivnější klip, co se mi vybavuje. Hmm... High Hopes. Jak hudba, u Pink Floydů většinou záruka fantastického art rocku, tak i melancholicky klip, je asi to nejlepší, co mě momentálně napadá.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Bowieho klipy opravdu můžu
Thursday's Child je skutečně nádherný klip
docela šílený byl jeho první klip z alba Space Oddity - Major Tom - šílená kosmická loď a příběh majora Toma, který je nucen obíhat navždy sám vesmírem
CeBrk: Tu skladbu (klip neznám), jakož i celou kapelu No Name mám z duše nerada
týrali mne s ní v 5x denně v jedné práci (Evropa 2 sux) a i kdyby ne, tak jen jednu věc mám ráda méně, než české popové kapely - slovenské popové kapely
a to proti popu jako takovému nic nemám.

CeBrk: Tu skladbu (klip neznám), jakož i celou kapelu No Name mám z duše nerada

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu 2 velmi povedené materiály od slovinských Laibach.
Jsou to roztomilé "nazi" předělávky známých hitů, One Vision od Queen a Life is Life od Opus.
Geburt Einer Nation
Life is life
Příjemnou zábavu.

Jsou to roztomilé "nazi" předělávky známých hitů, One Vision od Queen a Life is Life od Opus.
Geburt Einer Nation
Life is life
Příjemnou zábavu.