Mno hledat příčinu chyby je většinou zdlouhavější než to nainstalovat z čisté vody - je to velmi často praktikovaná taktika.Vlasák píše:Bender: opravdu nemá řešení?Formát je imho v drtivé většině případů spíš lenost to řešení hledat, popř. se na něj někde zkusit zeptat...
Operační systémy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Žralok, který štěká, nekouše.
Než bych zazálohoval všechno, co normálně nezálohuju (šlo-li by to vůbec), a nově po formátu nahodil to, co chci obnovit, skoro raději strávím hodiny examinováním chyby než stejný čas zíráním na progress kopírování 
Ale je fakt, že pokud na pc nic neni, nebo jde o formát pouze jednotky se systémem, pak je formát rychlejší řešení.

Ale je fakt, že pokud na pc nic neni, nebo jde o formát pouze jednotky se systémem, pak je formát rychlejší řešení.
Tak se zkus zeptat tady
Ja osobne pouzivam WinXP SP2. Zkousel sem Win2k, ktere jsou o neco malo rychlejsi, ale pote jsem jaksi z "pohodlnosti" presel zpet na XP. Testoval jsem i XP64, ale po znacnych problemech s komapatibilitou programu a ovladacu sem to vzdal...
Jinak pocitac mi pada celkem casto, ale predevsim kvuli HW

Ja osobne pouzivam WinXP SP2. Zkousel sem Win2k, ktere jsou o neco malo rychlejsi, ale pote jsem jaksi z "pohodlnosti" presel zpet na XP. Testoval jsem i XP64, ale po znacnych problemech s komapatibilitou programu a ovladacu sem to vzdal...
Jinak pocitac mi pada celkem casto, ale predevsim kvuli HW

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Snad už jsem trvale na W2K, ale škoda, že jsem se nedozvěděl o tom viru Blaster více... totiž hned po nainstalování systému jsem šel na net bez nějakých bezpečnostních záplat nebo antiviru (nebyl jsem zvyklý, no
). Tak jsem formátoval podruhé. Tento vir mi předchvílí vypnul počítač a snad to byl on, který mi blokoval přístup na net (tedy i stažení bezpečnostních záplat a aktualizací), ale teď už si s ním snad firewall poradil.
Pomohla mi i tato stránka - http://www.viry.cz - doporučuji.
Jinak, abych nebyl tak OT - opět to nechci zařeknout, ale s W2K jsem zatím spokojen
. Zažil jsem teď s OS pár perných dní a doufám, že už to je za mnou.

Pomohla mi i tato stránka - http://www.viry.cz - doporučuji.
Jinak, abych nebyl tak OT - opět to nechci zařeknout, ale s W2K jsem zatím spokojen

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak - pokud má člověk dost času, může si pohrát, ale pokud řešíš nějakej servis, tak je lepší zazálohovat a reinstall - jinak nad tím taky můžeš ztrávit celej dendrake127 píše:Mno hledat příčinu chyby je většinou zdlouhavější než to nainstalovat z čisté vody - je to velmi často praktikovaná taktika.Vlasák píše:Bender: opravdu nemá řešení?Formát je imho v drtivé většině případů spíš lenost to řešení hledat, popř. se na něj někde zkusit zeptat...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: