Neverwinter Nights 2
Moderátor: sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
monkey grip ber vsetkymi desiatimi! ja som mal s paladinom monkey grip, nejake bonusy na dve zbrane a v pravej ruke halapartna a v lavej kladivo boha RA(alebo tak nejak), vies aka to bola masakra? 

Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, jak moc dobrá hra je NWN 2, když se na ni teď s odstupem díváte?
Stojí za těch 800,- Kč (proklatý Direct2Drive, který odmítá většinu her prodávat do zahraničí - parchanti - jak by řekl Cartman), za které se teď prodává nebo se vyplatí spíše počkat? Co replayabilita a případné moduly?
EDIT: To tu nikdo z lidí, co NWN 2 hráli, tuhle hru nekoupil (Vampirii "radši bych si nechala amputovat obě nohy, než bych utratila korunu za hru" vynechávám
) 
Stojí za těch 800,- Kč (proklatý Direct2Drive, který odmítá většinu her prodávat do zahraničí - parchanti - jak by řekl Cartman), za které se teď prodává nebo se vyplatí spíše počkat? Co replayabilita a případné moduly?
EDIT: To tu nikdo z lidí, co NWN 2 hráli, tuhle hru nekoupil (Vampirii "radši bych si nechala amputovat obě nohy, než bych utratila korunu za hru" vynechávám

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
drake127: Hmm, a nevíš, proč má Direct2Drive tu podivnou politiku neprodávání většiny titulů mimo USA? Steam je na tom podobně AFAIK 
Má to něco společného s dohodou s distributory nebo je tu problém VAT?
Protože bych tam nakupoval velmi rád - i za předpokladu, že by byly ceny stejné jako jinde.

Má to něco společného s dohodou s distributory nebo je tu problém VAT?

Protože bych tam nakupoval velmi rád - i za předpokladu, že by byly ceny stejné jako jinde.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bah bez té CZ je to fakt bída
že já se neučil ANG, i když se prokoušu dějem a Q tak mě uniká to nejlepší...interakce :( jinak mě to jede obstojně
CPU Athlon 1,66 Ghz, 2300 RAM, Saphirre X1650 Pro 512 RAM. Hlavně mě ta pařba docela baví...a IMHO uplně super je impletace sub-ras a možnost buildění 4 povolání...
Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P

CPU Athlon 1,66 Ghz, 2300 RAM, Saphirre X1650 Pro 512 RAM. Hlavně mě ta pařba docela baví...a IMHO uplně super je impletace sub-ras a možnost buildění 4 povolání...
Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přeji příjemné čekání.Bhaall píše:Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P

BTW už se velmi těším na datadisk. Thay a Rashemen - to tu ještě nebylo.

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Vím, že se na ni nepracuje...ale třeba se na mě usměje BeshabaAdieu píše:Přeji příjemné čekání.Bhaall píše:Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :PNa češtině se přestalo pracovat a skutečně to nevypadá, že by kdy vyšla.
BTW už se velmi těším na datadisk. Thay a Rashemen - to tu ještě nebylo.

Preklad na NWN2 sa možno časom rozbehne na slovenciny.com /niečo sa tam sem-tam šuchne.../
NWN1 rád nemám, ale NWN2 je povinnosťou pre BG pozitívnych.
Onedlho vyjde datáč a človek nebude musieť sťahovať tie "obr" patche na verziu 1.06...
NWN1 rád nemám, ale NWN2 je povinnosťou pre BG pozitívnych.
Onedlho vyjde datáč a človek nebude musieť sťahovať tie "obr" patche na verziu 1.06...
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.alchemywebsite.com/
http://totalwar.herniweb.cz/news.php
http://www.alchemywebsite.com/
http://totalwar.herniweb.cz/news.php
Nj tam to překládají psali to u Adama na fóru, ale mají přeloženo myslim 1%