Hlavně k té poslední větě - objevují se tam RP prvky. Já nechci RP prvky, já chci (PC)RPG! Vůbec, ale vůbec mě IWD2 netáhne a přitom má to prostředí i zápletka takový potenciál - BIS jej ale dle mého názoru promrhali.Koveras píše:MCZ:Mám na to podobný názor jako Yachiko.Yachiko píše:IWD2 je trochu dynamickejšia, je tam menej ubíjajúcich dungeonov, menej súbojov s radovými protivníkmi, imho lepšie ozvučenie, lepšia grafika atď... u mňa jednoznačne víťazí...
A v neposlednom rade sa tam konečne tiež objavili nejaké RP prvky, ktoré IWD1 absolútne chýbali...
Voľná diskusia
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Jak říkám, nutit tě nemůžu a nebudu.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
MCZ: BIS pravdepodobne chceli osloviť aj hráčov hack&slash. A prostredie ako Planina ľadového vetra im k tomu poskytuje dobré zázemie - málo miest, obyvateľstva, množstvo divokých príšer + dotvorená vojna ( skôr IWD2 ).
V IWD1 sa prvky RP neobjavili vôbec, v IWD2 aspoň trochu. Aj keď porovnajte si to s PT a bude to asi taký kontrast ako hrdzavý Trabant a najnovšie Ferrari...

V IWD1 sa prvky RP neobjavili vôbec, v IWD2 aspoň trochu. Aj keď porovnajte si to s PT a bude to asi taký kontrast ako hrdzavý Trabant a najnovšie Ferrari...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
MCZ: ty necheš RP prvky?
Mno, ač mi 3e nesedí, je 3e v IWD2 rozhodně kladem. A to mluví za vše...
Dle mě je to totiž klad tak asi jediný, co tam je (a to je co říct, že to považuju za klad
).
Kolem a kolem - v IWD2 jsou rozhodně lepší dialogy. Targos je v tomhle super, dost mě nadchnul. Ale pak... hrůza hrůz... Nebyl jsem IWD2 schopen dodnes dohrát - absolutně nulová motivace pokračovat. A to nejsem sám, kdo má tenhle problém - i skalní příznivci 3e jsou na tom někteří stejně, takže antipatií k systému to nebude
MCZ, možná od IWD čekáš víc, než samo předem nabízí. Je to prostě takové řemeslné, dobře provedené dungeonové RPG. Příběh lineární, ale hezký, souboje časté, ale se zajímavými intermezzy. Je sice fakt, že místy je to spíše simulátor adnd soubojů, ale už pro ty městečka a vesničky to cením vysoko

Mno, ač mi 3e nesedí, je 3e v IWD2 rozhodně kladem. A to mluví za vše...
Dle mě je to totiž klad tak asi jediný, co tam je (a to je co říct, že to považuju za klad

Kolem a kolem - v IWD2 jsou rozhodně lepší dialogy. Targos je v tomhle super, dost mě nadchnul. Ale pak... hrůza hrůz... Nebyl jsem IWD2 schopen dodnes dohrát - absolutně nulová motivace pokračovat. A to nejsem sám, kdo má tenhle problém - i skalní příznivci 3e jsou na tom někteří stejně, takže antipatií k systému to nebude

MCZ, možná od IWD čekáš víc, než samo předem nabízí. Je to prostě takové řemeslné, dobře provedené dungeonové RPG. Příběh lineární, ale hezký, souboje časté, ale se zajímavými intermezzy. Je sice fakt, že místy je to spíše simulátor adnd soubojů, ale už pro ty městečka a vesničky to cením vysoko

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, čekal jsem víc (ne moc, ale vícVlasák píše:MCZ, možná od IWD čekáš víc, než samo předem nabízí. Je to prostě takové řemeslné, dobře provedené dungeonové RPG. Příběh lineární, ale hezký, souboje časté, ale se zajímavými intermezzy. Je sice fakt, že místy je to spíše simulátor adnd soubojů, ale už pro ty městečka a vesničky to cením vysoko

No, já to ještě hrát nepřestal, ale hraju tu hru pomalým tempem (cca 4 měsíce a jsem ve 4. kapitole) a přestává mě to bavit, jak se to vleče, ale asi si chci užít svoje peníze, takže pokračuji. Motivací snad také je fakt, že o Vánocích si zase zahraju Torment nebo pokud rozjedu, třeba Fallout, abych si spravil chuť

AlieN: To isté sa mi tam stalo po prvýkrát. Teraz sa tam znovu blížim - akurát som na ľadovci. Myslím, že ma to ale baviť neprestane - mám neajjednoduchšiu obťiažnosť a veľmi silné postavy - t.j. cez súboje prechádzam ako ľahko. A prečo tieto opatrenia? Chcem si užiť atmosféru Planiny ľadového vetru, elatívne dobrý príbeh a krásne spracovanie. Na nekonečné save/load príliš nemám náladu...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Určitě Ledová pevnost IMHO. Bavit mě to nepřestalo ani omylem, právě naopak.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na nejlehčí? Ty ses normálně zbláznil...Yachiko píše:Akurát som v nej, na tej najnižšej obťiažnosti to ide ako po masle, takže to hru našťastie vôbec nezpomaľje a nezjednotvárňuje...