Otázky a odpovede
Odvar z mumie - Oswald myslím nějaké prodává
Paladin má schopnost odstranit nemoc
Klerik má na třetím levelu Léčbu nákazy
Ale počítám, že tobě pomůže pouze load.
Paladin má schopnost odstranit nemoc
Klerik má na třetím levelu Léčbu nákazy
Ale počítám, že tobě pomůže pouze load.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Njn, problém je, že odvar z mumie se dá najít v předchozích oblastech nebo v obchodech.drake127 píše:Tak tos mi moc nepomohl, protože mám zkažený quick i autosave (jak jsem lítal po mapě a hledal kněze nebo lahičku nebo cokoliv). A pojmenovaný save je ze začátku Dračího oka (t - 5 hodin).Razfallow píše:Ale počítám, že tobě pomůže pouze load.
Ale na druhém patře (1228.1962 nebo 2830.1790) by měla být matka Egenia, ta má léčbu nákazy.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Na kterém patře jsi?drake127 píše:Jenže ten quest jsem už vyřešil a ona zmizela...Razfallow píše:Ale na druhém patře (1228.1962 nebo 2830.1790) by měla být matka Egenia, ta má léčbu nákazy.
Edit: Koukám, že je to jedno, léčitelka u Eldathů nemá léčení nemoci.
Takže, buď nechat zemřít a pak oživit nebo CTRL + R, případně si konzolí hodit ten lektvar - ADISEASE
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Matka Egenie nemůže zmizet (leda bys měl zabugováno), jen se přesunula blíž k východu do další lokace. (tam co jsou ti pavouci a trolové)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Křištálový golem..
Mám problém ato takový, že nemohu zničit křištálového golema(vím že ho zničím pouze zbraněmi drtivímy nebo tupímy) potíž je ale vtom že žádnou takovou zbran nevlastním.A tedka poradte jak na něj..Díky.
Re: Křištálový golem..
To je nehezký problém.noví píše:Mám problém ato takový, že nemohu zničit křištálového golema(vím že ho zničím pouze zbraněmi drtivímy nebo tupímy) potíž je ale vtom že žádnou takovou zbran nevlastním.A tedka poradte jak na něj..Díky.

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- dodo
- Sigilan
Re: Křištálový golem..
no riesenie je jednoduche: zozen si nejaku:):):)noví píše:Mám problém ato takový, že nemohu zničit křištálového golema(vím že ho zničím pouze zbraněmi drtivímy nebo tupímy) potíž je ale vtom že žádnou takovou zbran nevlastním.A tedka poradte jak na něj..Díky.
skus nejakeho najblizsieho obchodnika, alebo skus si zbran pricarovat kuzlom (druid ma celkom slusne kijaki a klerik ma mislim ze nejake kladivo... samozrejme niesu to nejaki extremne dobri bojovnici takze ich rozhodne treba namakat vsektim moznim k comu len mas pristup), alebo si skus privolat nejake bestie ktore bi ti mohli pomoct (napr. taki zombi sposobi drtive zranenie a pritom on sam ma velmi slusnu odolnost voci drtivemu zraneniu), tak ci onak pokial sa ti nepodari zohnat drtivu zbran pre svojho hlavneho bojovnika tak to bude boj dost o zubi (ten golem ma mislim ze 4 utoki , poriadne huste AC a mam taki dojem ze dokaze protivnika svojim utokom omracit)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
- dodo
- Sigilan
druid ma na prvej urovni kuzlo shilelag (alebo tak nejako, je to kijak +1), a klerik ma na 2.urovni kuzlo ktorim si vivola magicke kladivo ... taze asi tak :):)noví píše:Jenže já sem teprve na začátku takže stakovímy kouzly ještě nedysponuji. Jsem teprve v Podhůří tam sem stroskotal stou vzducholodí a jaksi tam nejsou žádní obchodníci .
a obchodnik v tejto oblasti je
1. je ten gnom co ta na tej lodi prevazal (mam vsak taki dojem ze az na par kuziel ma akurat len nejake tie lekvari)
2. (sori zase neviem meno)... ale viem ze sa nachadza uplne na severozapadnej casti mapi kde ta tvoja vzducholod stroskotala (vie sa premenit na vlkodlaka , takze ho radsej nena$%r :)
3.je v oblasti kde privkrat stretnes kristaloveho golema ; je to nejaki gnom ktoremu ked najdes pavuka co sa mu stratil tak ti da nejaku odmenu , hodne vela XP , a vo svojej ponuke ma velmi pekne kuzla (ako je na tom so zbranami tak to nemam ani len sajn)
sori ja viem ze to je hodne stroho napisane , ale IWD2 som hral napsledi asi tak pred dvoma rokmi, takze mena si nedokazem zapametat

http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
- Eleshar_Vermillion
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ad IWD 2 - čím to sakra je, že můj půlork válečník se silou asi 19 nebo 20 a dvěma mistrovskými válečnými sekerami nedvá zranění za více než 12 (o paladinovi s lehce nižší silou a mečem +2 ani nemluvě), zatímco skřeti hlídající pevnost jsou schopni dát běžně za 26 (bez kritického zásahu, s ním mi zabijí kteroukoliv postavu krom výše zmíněných)??? Myslel jsem, že skřet je skřetem od toho, aby byl slabý a tolik mají dávat zlobři a jiní... Obtížnost mám Core rules.
"Non e merda flagrum texueris, etsi tamen, non castigabis autem"
Jaké zranění, které může postava uštědřit, ti to ukazuje v záznamu postavy?Eleshar_Vermillion píše:ad IWD 2 - čím to sakra je, že můj půlork válečník se silou asi 19 nebo 20 a dvěma mistrovskými válečnými sekerami nedvá zranění za více než 12 (o paladinovi s lehce nižší silou a mečem +2 ani nemluvě), zatímco skřeti hlídající pevnost jsou schopni dát běžně za 26 (bez kritického zásahu, s ním mi zabijí kteroukoliv postavu krom výše zmíněných)??? Myslel jsem, že skřet je skřetem od toho, aby byl slabý a tolik mají dávat zlobři a jiní... Obtížnost mám Core rules.
Postavě s velkou silou bych dal obouruční zbraň.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END