Warcraft I, II, III + datadisky

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

drake: abych na ten větříček nevyrazil s mým ultra silným vysavačem ;-) .
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

MCZ píše:<del>, ale nevím proč u toho cituješ můj příspěvek ;-) .</del>
povodne som xcel asi napisat cosi ine ale potom som
a)sa na to vykaslal
b)na to zabudol
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak teď vůbec poprvé hraju Frozen Throne a docela mě překvapuje,že znovu hrajete za Tyrande a Furioona. Jelikož jsou oba na 10.levelu a já je umím perfektně ovládat,příjsdou mi ty mise hodně snadné.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

LordArian:zatím to snadné bude,ale počkej na kampaň za nemrtvé ;-)
Proč žít, když můžeš zemřít.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

FT jsem sice nehrál, takže jestli je kampaň za nemrtvé náročná nevím, ale zahrajte si jedničku, ta je opravdu tuhá. Možnost označit celé čtyři jednotky stojí za to. Jinak trojka obecně se mi moc nelíbí je celá divná.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tafif: JJ, přesunout takhle 50ti členou sqadru - to byl pocuc :lol: ale dalo se. Jednička byla jedna z mála her, která mi na starém compu běhala a dohrál jsem jí mnohokrát za obě strany... Taky se mi íbila závěrečná melodie po výhře Orků...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Frosty: jj, bylo to parádní, taky jsem ji měl dlouho a hrál hodněkrát, ale závěrečnou melodii si opravdu nepamatuju, někteří o mě tvrdí, že v tomhle mám dobrou paměť, jenomže naposledy jsem to hrál skoro před 9 lety a takové detaily si nepamatuju
btw většinou jsem to řešil 4 větrnýma smrštěma, nebo 4 démonama, 50 vojáčků na mě bylo trochu moc (navíc se musel pořád držet ctrl, když jsi chtěl označit tu ohromnou sílu 4 vojclů a používat klávesové zkratky snad na všechno)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Jedničku jsem sice nikdy nehrál zato u dvojky jsem strávil spoooustu času.
U trojky mě bavil jen single (asi nejlepší ze všech strategií vůbec!), v multi hraju jen spešl mapy jako DotA, nebo AzureDefens.
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

Hrál někdo "War chesters" (myslím že se to tak píše),to jak si vyberete hrdinu a máte projít celé peklo ?
Proč žít, když můžeš zemřít.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

AlieN: singel u trojky je herně dobrej, ale příběhově je to odfláknutý naprosto nehorázně. Je to jen ubohé přepsání Starcraftu do fantazy.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Wenom: Nevím, jestli zrovna tohle, ale podobných misí jsem pár hrál, je jich tam víc. Stojí za prd.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

přepsání Starcraftu do fantazy :?:
Mě ten příběh přijde hodně odlišný, ale můžu se mýlit, je to už docela dávno co jsem Starcrafta dohrál.
Herně jsou vynikající některé mise v datadisku, hlavně to přetahování se o Ilidiana :-)
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Jsou tady nějací (terani/lidi, orkové) a ti dostanou po hubě od jiných zlých (zergové/nemrtví, démoni) a zachrání to úplně jiní (protósové/elfové) tak že se obětují (zničení Aiuru/stromu života). V podstatě je to stejné i s HH, princ Artanas (nebo jak se jmenuje) přejde k nemrtvím a Keriganová k zergům. Rozdíly jsou v podstatě jen ve jménech.
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Herně jsou některé mise opravdu pěkné i tím o co v nich jde. To je jediná výhoda 3 nad ostatními díly.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tafif píše:btw většinou jsem to řešil 4 větrnýma smrštěma, nebo 4 démonama, 50 vojáčků na mě bylo trochu moc (navíc se musel pořád držet ctrl, když jsi chtěl označit tu ohromnou sílu 4 vojclů a používat klávesové zkratky snad na všechno)
No, mám tuším ještě save kde těch vojáků mám ve formaci ještě víc. 50 je tam snad jen archerů, ale už si to taky nepamatuju přesně :lol: Jediné co vím, že pokud k téhle formaci chtěl dojít démon - nedošel :twisted: horší to bylo s katapultem, tomu se sem tam podařilo něco ''rozmělnit'' :-D
Každopádně jsem se o takovou formaci starat nemusel :-D - njn, trochu powergaming, ale co se dá dělat, když už to jedete po x tý a chcete ''změnu''. Nehledě na to, že ten pohled jak na normální, tak na strategický mapě, vypadal impozantně 8-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“