Warcraft I, II, III + datadisky
Moderátor: sevencreature
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: jj, bylo to parádní, taky jsem ji měl dlouho a hrál hodněkrát, ale závěrečnou melodii si opravdu nepamatuju, někteří o mě tvrdí, že v tomhle mám dobrou paměť, jenomže naposledy jsem to hrál skoro před 9 lety a takové detaily si nepamatuju
btw většinou jsem to řešil 4 větrnýma smrštěma, nebo 4 démonama, 50 vojáčků na mě bylo trochu moc (navíc se musel pořád držet ctrl, když jsi chtěl označit tu ohromnou sílu 4 vojclů a používat klávesové zkratky snad na všechno)
btw většinou jsem to řešil 4 větrnýma smrštěma, nebo 4 démonama, 50 vojáčků na mě bylo trochu moc (navíc se musel pořád držet ctrl, když jsi chtěl označit tu ohromnou sílu 4 vojclů a používat klávesové zkratky snad na všechno)
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jsou tady nějací (terani/lidi, orkové) a ti dostanou po hubě od jiných zlých (zergové/nemrtví, démoni) a zachrání to úplně jiní (protósové/elfové) tak že se obětují (zničení Aiuru/stromu života). V podstatě je to stejné i s HH, princ Artanas (nebo jak se jmenuje) přejde k nemrtvím a Keriganová k zergům. Rozdíly jsou v podstatě jen ve jménech.
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, mám tuším ještě save kde těch vojáků mám ve formaci ještě víc. 50 je tam snad jen archerů, ale už si to taky nepamatuju přesněTafif píše:btw většinou jsem to řešil 4 větrnýma smrštěma, nebo 4 démonama, 50 vojáčků na mě bylo trochu moc (navíc se musel pořád držet ctrl, když jsi chtěl označit tu ohromnou sílu 4 vojclů a používat klávesové zkratky snad na všechno)

Každopádně jsem se o takovou formaci starat nemusel

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...