Kremace je děsně uncool (pun intended).
SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně chci bejt pohřbená pěkně v celku, na nějakým pěkným hřbitově. Tma, klídek, chládek... A každou noc mejdáááán!

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak to by pak měli problém tě rozmrazit, natož pak zpopelnitFrosty píše:Ajantis_CG_thief píše:frosty: já dnes po týdnu zase vylezl ven a řekl bych, že budeš-li i nadále jezdit do práce na kole, možná to zase nejni až tak dalekoa to chci ještě zase začít běhat
![]()
![]()
![]()
(možná by pak stačilo roztlouct tě na hodně malé kousky
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Mně se mnohem víc zamlouvá představa, že hniju, než představa, že hořím. A hřbitovy rozhodně zbytečný nejsou. Je tam krásně, jsou tam veverky a není lepší místo na menší komorní pochlast, než hřbitov.necrotising_ píše:Predstava, ze moje telo hnije nekde v zemi mi neni prilis blizka. A hrbitovy zabiraji bytecne misto.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
To je ovšem velmi příjemná představa...necrotising_ píše:Podle me to jen zabira misto, ktere by se dalo vyuzit mnohem lepe. Pokud budou stare hrbitovy rekonstruovany, tak na Zemi za chvili nebude nic jineho :D.
Já bych třeba zbourala pár hypermarketů a vyhradila to místo pro hřbitovy.
A vůbec - kdyby na světě měly bejt jen vysloveně praktický věci, stálo by to za prd.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jinak než smrtí ta pohlavně přenosná nemoc jménem život holt končit nemůže
(ano, domnívám se, že je to absolutní konec)
Doufám, že ve chvíli, kdy to bude "nutné", zhynu co nejrychleji/nejméně bolestně (primárně kvůli sobě, ale rovněž kvůli lidem mně blízkým) a tak, aby bylo možné využít mé tělo k transplantacím, potažmo studijním účelům.
Btw: Hřbitovy jsou svým způsobem krásné.
Doufám, že ve chvíli, kdy to bude "nutné", zhynu co nejrychleji/nejméně bolestně (primárně kvůli sobě, ale rovněž kvůli lidem mně blízkým) a tak, aby bylo možné využít mé tělo k transplantacím, potažmo studijním účelům.
Btw: Hřbitovy jsou svým způsobem krásné.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm o tomhle mluvila sestra(nemocniční) v nemocnici před elektroterapii(mou).Brrrrrr doktoři a sestry opravdu vědí jak uklidnit pacienta:)necrotising_ píše:Ted me napadla jeste jedna asi ne moc prijemna smrt - uskvareni se na elektrickem kresle, kdyz vam zapomenou dat na hlavu mokrou zinku, jak to bylo zobrazene v Zelene mili.
Proč ještě nidko nechce být zombíkem
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.