nj, jenomže třeba KOFi by si tykadla nasadil tak maximálně pod pohrůžkou fyzického násilí nebo okamžité smrti - pokud by si je teda vůbec nasadil, páč by mu to zničilo účesTafif píše:Aby byly pro všechny.

Moderátor: yenn
nj, jenomže třeba KOFi by si tykadla nasadil tak maximálně pod pohrůžkou fyzického násilí nebo okamžité smrti - pokud by si je teda vůbec nasadil, páč by mu to zničilo účesTafif píše:Aby byly pro všechny.
Ale ne - stačilo by jenom Mocné slovo: Omrač a následné nasazení tykadel na mou bezvládnou maličkostNeferit píše:nj, jenomže třeba KOFi by si tykadla nasadil tak maximálně pod pohrůžkou fyzického násilí nebo okamžité smrti - pokud by si je teda vůbec nasadil, páč by mu to zničilo účes
Neferit píše:ale docela mu to s tím jeho "robbie-ovským image" sluší![]()
Já jakožto bard Mocné slovo neovládám (nedosahuju potřebné úrovně kouzel) a svitek neseženuKOFi píše:Ale ne - stačilo by jenom Mocné slovo: Omrač a následné nasazení tykadel na mou bezvládnou maličkost![]()
Ó, KOFi se červená![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jakou máš spotřebu gelu na vlasy?Tafif: Šampón rozhodně nejsem, ale dost si na vzhledu (a především vlasech) zakládám..
ó, to bych si nedovolilaAjantis_CG_thief píše:Neferit: ts ts, Ty pochybuješ o mně??![]()
![]()
![]()
Já budu mít samozřejmě zuby i tykadla...