Asi všechny naštvu ale mezi břečku u mě patří Gambáč. Neřikám že ho nepiju ale je to odpad...Black píše:co je podle vas nejhorsi "pivo"? :)
Oblíbené nápoje
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Swashbuckler
- Sigilan
Firkraag: No Comment, jsem na tom stejně.
yenn: Pravda, když to tak vezmu s pivem roste žízeň, kdežto sladká břečka stačí do každé nohy 2dl a pak už jen "Pane vrchní, platím".
PS: Kámoš vyprávěl jak šel do jedný hospody u Dopravní školy a prej "Jedno kafe" a ten hospodskej prej "Si děláš prdel, ne?!".

yenn: Pravda, když to tak vezmu s pivem roste žízeň, kdežto sladká břečka stačí do každé nohy 2dl a pak už jen "Pane vrchní, platím".

PS: Kámoš vyprávěl jak šel do jedný hospody u Dopravní školy a prej "Jedno kafe" a ten hospodskej prej "Si děláš prdel, ne?!".
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale celej večer pít půl litru koly musí bejt hrozný..Swashbuckler píše:Firkraag: No Comment, jsem na tom stejně.![]()
yenn: Pravda, když to tak vezmu s pivem roste žízeň, kdežto sladká břečka stačí do každé nohy 2dl a pak už jen "Pane vrchní, platím".![]()
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No nejhorší co jsem kdy ''pil'' (pouze dva loky) byl Ambrosius - i když tohle kdybych nazval pivem, tak urazím všechna ostatní slušná piva, jelikož tohle je jarová vodaBlack píše:co je podle vas nejhorsi "pivo"? :)
u me vedou tri - tesco pivo, lahvac a rampuš... ;)

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...