Film - archív
Moderátor: sevencreature
Chápu to jako součást tvé budoucí profese. ; )yenn píše:Mlčení jehňátek je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Hannibal je slabota a navíc ochuzená o netradiční závěr knižní předlohy.
Ale mně se to fakt nelíbilo. Nejhorší asi byla ta část, kdy Jodie Foster dojatě vysvětlovala, odkud se vzal název filmu. To už sem skřípal zubama. Byla horší než Aerie.

Mlčení jehňátek je náhodou skvělý film, stejně tak i zmíněná pasáž. Nemluvě o úžasné Jodie Foster, na níž nedám dopustit...Jab píše:Ale mně se to fakt nelíbilo. Nejhorší asi byla ta část, kdy Jodie Foster dojatě vysvětlovala, odkud se vzal název filmu. To už sem skřípal zubama. Byla horší než Aerie.
Ale Aerie ja taky dobrá

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to jsem taky docela zírala "jehňátka budou mlčet", bleh. Ale líbily se mi scény s Buffalo Billem "vtírá si to do kůže krém a mlčí to"
. Hopkins má úchylnou vizáž i hlas, docela tam sednul.
Add Lars von Trier - je to normální sadista, co týrá diváka. Ale umí to
. Nejvíc se mi od něj líbilo právě Breaking The Waves a Idioteren.

Add Lars von Trier - je to normální sadista, co týrá diváka. Ale umí to

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
uffff, uz jsem se lekl, ze jsem jediny humanoid, komu se Mlceni jehnatek nelibiloJab píše:Já už jsem se ani na Hannibala nedíval. Zejména kvůli Mlčení jehňátek, které mi přišli jako šílená ptákovina.KOFi píše:Lothar: Když mu to chutná.. - proti gustu žádný dišputát![]()
Ale ještě teď si vzpomínám, jak v Hannibalovi ten kousek mozku přímo z hlavy hodil na pánev a zprudka osmahl(
) - brr
![]()
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Do háje, musím sehnat Conan the Barbarian (po několika hodinové masáži soundtrackem - tímto děkuji CrowX-ovi, jehož příspěvky mi připomněly jeho existenci a Elessarovi za link
- je to docela pochopitelné
)
P.S. Viděli jste film Buffalo Soldiers? Mně se opravdu líbil...

P.S. Viděli jste film Buffalo Soldiers? Mně se opravdu líbil...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.