Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 2 LoD

Příspěvek od Javor »

Jab: Asi bych to lépe neřekl. :-)
Feed your head
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Aha, špatně jsem to pochopil - jako "nejdříve bez a potom s editory a stahováním postav". Což si nebylo smyslem příspěvku :oops:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Možná hloupý dotaz: Funguje Diablo II pod Windows XP?
Hrával jsem ho na Win98SE. Nedávno jsem Diablo II prodal na jedné aukci, a výherce se posléze ozval, že hra sice jde nainstalovat, ale nedokáže ji spustit (má XP). Takže by mě to zajímalo, abych věděl, zda má cenu hru vůbec zkoušet nabízet znova.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jasně že funguje. Neukradl ti pouze ten "kupec" CD key a pak z tebe ještě vymámil peníze zpět?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Peníze jsem ještě nevrátil a kupující na tom ani netrvá a má solidní komentáře. Spíš asi technické potíže se hrou. V rámci své dobré karmy jsem navrhl, že peníze vrátím (ty 200 mě nezabijí). Každopádně díky.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Geralt: A nevíš v čem má přesně problémy při spouštění? Jestli mu hra nechce nalézt originální CD tak to se mi stávalo taky (taky pod XP), a vyřešila to instalace nejnovějšího patche 1.12 spolu s nakopírování .mpq souborů do složky hry (instrukce k tomuhle se dají najít v informacích o patchi). Jestli je tohle jeho problém tak ať to zkusí, mělo by to fungovat..
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Konkrétně šlo o nějakou chybovou hlášku s Kernell32.dll. Dal jsem mu odkaz na blizzardí technickou podporu (zrovna něco podobného jsem tam zahlídl) + doporučení na poslední patch. Díky za radu s překopírováním .mpq, přetlumočím dál. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hmm, ta hratelnost v Diablu 2 je vážně geniální :think: Když o tom uvažuju, tak jsem začal hrát asi 3x (a první 2 případy trvaly přes rok a další skoro rok). Jedna z her, která z hdd nějak nemizí... A obchodování je další zajímavý aspekt :-)

Hmm, a nejspíš se vyplatí koupit ji rovnou dvakrát 8-)
majkom
Sigilan

FISHIMANCER

Příspěvek od majkom »

Zdar,

pani potrebujem radu, pracujem na fishimancerovi, plan je takyto:

Summoning:
20 Raise Skeleton (RS)
20 Skeleton Mastery (SM)
1 Raise Mage
1 Clay Golem
1 Blood Golem
1 Iron Golem
1 Fire Golem
1+ Revive
1+ Golem Mastery
1+ Summon Resist (SR)

Poison & Bone:
1 Teeth
20 Corpse Explosion (CE)

Curses:
1+ Amplify Damage (Amp)
1 Dim Vison (DV)
1 Attract
1 Decrepify (Decrep)

to znaci, idem max skeleton mastery a raise skeleton a teda asi aj corpse explosion. treba to explosion? a do coho dalsie body,nejake fajnove curses?

jo a este ma napada, da sa urobit melee fishymancer? taky co je shopny davat schopny damage v boji a prezit obcas uder? nieco ako battle mage?:)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ehm, čemu z tohohle:
Summoning:
20 Raise Skeleton (RS)
20 Skeleton Mastery (SM)
1 Raise Mage
1 Clay Golem
1 Blood Golem
1 Iron Golem
1 Fire Golem
1+ Revive
1+ Golem Mastery
1+ Summon Resist (SR)

Poison & Bone:
1 Teeth
20 Corpse Explosion (CE)

Curses:
1+ Amplify Damage (Amp)
1 Dim Vison (DV)
1 Attract
1 Decrepify (Decrep)
nerozumíš? :think:
majkom
Sigilan

Příspěvek od majkom »

nie ze nerozumiem,taky je plan... ale pytam sa co maxovat dalej.. lebo v tom builde co som poslal sa ten pan nevedel vyjadrit:) tak sa pytam na skusenosti,co doporucujete:)

no a druha otazka, ci sa z fishimancera da urobit aj ako tak kvalitna melee postava:)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ad první otázka - všude, kde vidíš "+" je místo vhodné pro další investici, závisí přitom na tvých preferencích.

Osobně bych (resp. jsem) zainvestoval do AD (aby se oblast zhruba kryla s CE - kterou mám co jsem naposledy koukal lvl 30) a potom jsou IMO hodně užiteční Revives (investu podle toho, kolik jich chceš mít). Kletby nevyžadují investice - v kombinaci s plus skilly jsou všechny na dostatečných úrovních (čili kletby jsou Nekro klasika - do každé minimálně jeden bod a do té, co používáš nejčastěji případně nějaké další body) - třeba Dim Vision je užitečné na oslepení Gloams, jinak se ještě hodí Lower Resist (ale do té stačí ten jeden bodík). Možná ještě trochu do SR, ale tam návratnost klesá dost rychle.

Odpověď na druhou otázku - ne :-) Resp. ne tak, aby to bylo přínosné. Hlavní výhoda Skelemancera je ta, že stojí za hradbou summonů, což mu umožňuje bezproblémově přežít s celkem vysokým MF. Commandomancer je postavený trochu jinak. Navíc pro melee bys potřeboval buď nějakou zbraň s ITD nebo maxovat Poison Dagger (ideálně oboje). Kolem a kolem, vřele bych se doporučoval melee s tímhle builde vyhnout - je to kontraproduktivní.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tohle mě na nekromancerovi asi vždy štvalo nejvíce. Nejlepší buildy časem končí obklopeni haldou minionů, které jen čas od času oživují, případně podporují nějakým tím "curse". Trochu to pak přestává být akční hra... :think:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Nee, Revives jsou dobří hlavně na bossy (kvůli CB). Jinak stačí bohatě jeden Clay golem, jeden merc a 10-15 kostlivců. Pokud jsi v dobré oblasti (ideální je pro Skelemancera IMO 3. Akt), tak na /players 3 - 5 jedeš s CE jak kombajn - prakticky se zastavuješ jen kvůli sbírání a filtrování těch tun předmětů. A to nemám žádné über vybavení :-) Na /players 8 se ovšem postup pochopitelně poněkud zpomalí (bez špičkového vybavení - a tím myslím runová slova)...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Tedy, situace se trochu změnila, od posledních dob, co jsem hrál - tedy hlavně ladder only runová slova dost změnily tvářnost Sanctuary. A v SP potom možnost efektivně získávat HRs (v kombinaci s RWM - na umožnění ladder only runových slov). Fascinující, jak se Diablo 2 pořád vyvíjí a hlavně pořád hraje. Mám pocit, jako bych hrál zbrusu novou hru (která s přehledem drtí veškerou tento rok vydanou konkurenci :mrgreen:). A vážně chápu, proč jeho cena od vydání až tak extrémně nepoklesla. Jestli se Blizzardu povede s D3 něco podobného...
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“