Carlos - to kradnutie uz ale necham na tych 55, pomocou save/loadov sa da kradnut aj tak...ide o to, ze moja terajsia hodnota hladania pasci je 10 a nevidim to moc dobre do buducnosti, lebo este mi treba nejake body investovat aj do odomykania, cize za uroven mozem rozdelit 10 bodov do odomykania a 10 do pasci, ale stale budem mat hladanie pasci len na urovni 20 a kym sa dostanem este o uroven vyssie, tak to potrva a tie pasce mi proste stacit nebudu...naproti tomu kebyze 20 bodov s ukryvania hodim do pasci, tak by to uz bolo lepsie...zakladnu hodnotu ukryvania by som mal len 30, ale boty + nejaka zbroj na ukryvanie by mohli stacit

Takze teraz ide o to, ci mi su prvsie pasce alebo ukryvanie...v podstate pasce idu spravit kuzlom, ukryvanie takisto ked zakuzlim na nejaku postavu neviditelnost

skusil som len tak zo srandy to ukryvanie znizit o tych 20 bodov...s botami mam celkovu hodnotu ukryvania 65 a celkom to staci...akurat cosi viac pokusov treba kym sa ukryjem, ale nie je to nic strasne...takze mozno by to bolo dobre a mohol by som aj vykradat, aj odomykat zamky, aj hladat pasce a aj prebodavat...