Oblíbená NPC, vaše družina...
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hra za zlý charakter, skupinu...
Luc: CN F/M bude dobrý, doprovodný mág. Edwin bude mít v každém případě vyšší úroveň, tedy bude hlavním mágem, no a občas se stane, že kouzla dojdou - a od toho je tu druhý mág! 

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblíbená NPC, vaše družina...
Ja rozmyslam, ze pojed predsa len vo stvorke, lebo aj BG1 tak asi budem hrat, teda len v zlozeni - ja, Kagain, Viconia a Edwin...často sa mi stava, ze ked mam az 6 postav, tak v subojoch nevyuzivam naplno ich potencial, lebo to ani nie je potrebne...ked pojdem so styrmi, tak ich lepsie vyuzijem a hra bude prehladnejsia...akurat ma asi bude mrziet, ze v BG2 napriklad nebudem mat s kym vyuzivat dlhe mece, ktore su tam celkom v pohode a pride mi take divne ich vobec nepouzivat...
zlodej ich sice moze pouzivat, ale mam len 2 zbranove sloty, jeden na luk a druhy na dyku/kratky mec a pride mi zbytocne menit zbran pocas hry za dlhy mec, ked kratke dyky aj kratke mece su celkom v pohode a hlavne rychle zbrane...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Možná by bylo lepší, kdybys místo plánování radši hrál 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: uz sa stalo, len dufam, ze teraz to uz konecne dohram, lebo to BG1 som zacal hrat 2,5 mesiaca dozadu a akurat som v Nashkele 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hrát BG1 v menší družině než v 6ti není IMO moudré - za prvé jsem obvykle někde v průběhu TotSC na maximálních levelech (takže ve 4 nebo ve 2 bych na maximu byl mnohem dřív) - což mi dost kazí motivaci (příští hraní bude definitivně buď TuTu nebo možná exp cap remover) a za druhé, víc postav rozhodně není na škodu - popravdě v tvé sestavě nějak postrádám střelce...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: strelcov tam mam - ja strielam z luku a Victoria z praku, na magiu mam Edwina a dopredu Kagaina...
niektori ludia to hraju solo, takze ja nevidim dovod preco by som to nemohol skusit v stvorke, vzdy som hraval BG so 6 postavami, tak je to troska zmena, a hlavne som nikdy naplno nevyuzival potencial postav, ked som ich mal az 6, takto ma kazda postava viac priestoru a hra je prehladnejsia...
niektori ludia to hraju solo, takze ja nevidim dovod preco by som to nemohol skusit v stvorke, vzdy som hraval BG so 6 postavami, tak je to troska zmena, a hlavne som nikdy naplno nevyuzival potencial postav, ked som ich mal az 6, takto ma kazda postava viac priestoru a hra je prehladnejsia...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zloděje za střelce nepovažuji a dát zbraň Viconii nebo ji nosit v inventáři vyjde skoro nastejno
Ale jinak platí můj první bod.
To je ale čistě moje poznámka na okraj. Moje doporučení je spíš hraj a moc neplánuj

To je ale čistě moje poznámka na okraj. Moje doporučení je spíš hraj a moc neplánuj

Ajantis - no máš vcelku pravdu... tedy spíš - jak mohli vůbec něco dohrát?:) Ale na druhous tranu envím, jak těžko byly hry před 15ti lety... Co si matně vybavuji,t am enbyl problém v tom mít nějakou spešl znalost, ale stisknout správné klávesy dost rychle...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: To máš tedy bídnou paměť a odkážu tě na Wizardry, Realms of Arkania, Ishar apod. Zvol si tam špatnou vlastnost a ten handicap pocítíš celkem rychle 

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
Carlos - to není o paměti, ale tyhle hry prostě neznám:) Navíc nevím jak jsou staré:-( Ale když to vemu tak, že se bavíme o době před rozšířením netu, tak jsme měl pocit,ž e se bavíme o Prince of Persia, Atomix a Wolf 3D, ne?:) Ale nevím, já se ke hrám dostávám hodně náhodně:) O drtivé většině z ncih jsem sylšel až na Sigilu:)
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: Možná se mýlím, ale mám pocit že třeba Realms of Arkania a Ishar I vyšli zhruba ve stejné době jako Wolf 3D 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Zakat - to je asi možné, ale zorvna tyhle hry prošly, Eružel, kolem bez povšimnutí...:(Takže tímto se Ajatnisovi omlouvám za svou nepodloženmou připomínku:)
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: ide o to, ze ja hram teraz za zlu druzinu a tam aj tak nie je ziadny strelec, ktoreho by som mohol nabrat, ci uz v BG1 alebo BG2 a ja by som kludne hral aj so 6 postavami, ale v BG je problem dat dokopy zlu druzinu, preto 4 postavy.