Na Tafifův avatar jsem si už zvykla, i když se mi tedy nelíbí..ale oproti tomu Vallunovu je to ideál krásy.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Avatar by si určitě nikdo neměl měnit, protože se dívám jen na něj a ne na nick (pokud ho nevidím poprvé). Jsem rád, že jsem si už konečně zapamatoval hodně častých uživatelů a pokud si ho někdo změní, tak budu opět zmaten.
Mecker-ja som na tom tiez tak... najprv si vsimnem avataqra, potom post... a podla avataru viem kto je kto
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Vampiria píše:ale oproti tomu Vallunovu je to ideál krásy.
Použít spojení "ideál krásy" v souvislosti s Taffifovým avatarem je zločin proti lidskosti. Jedno vůči čemu se vymezuješ
O Vallunově avataru je možné v nejhorším případě prohlásit, že je lepší než drátem do oka (osobně mi tedy nikterak nevadí) - zato co se týče Taffifova avataru, podobného tvrzení bych se asi neodvážil
P.S. Bleh - při psaní tohoto postu se mi nějak pletly slova dohromady (buď bouřka nebo otrava kofeinem ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vy... vy... vy nehodní lidé!... a nehodná Vampirie! Co vy víte o kráse? Abyste věděli, můj otec býval velký umělec... Ten by vám vysvětlil, že váš vkus je špatný. A... a vůbec! Nemám vás rád!
Může mi někdo zkusit vysvětlit, co se vám na mém avatarovi vlastně nelíbí? Mezi těma vašema temnoušema je to trochu jako pěst na oko, ale mně to připadá příjmně veselé. Navíc třeba avatar sedmibestie je po barevné stránce velice podobný.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Vallun: Díky! Ty představy jsou tu vždycky, avatary tak působí. Ostatně, jak si myslíš, že si představuju já tebe? A můj avatar není až tak úplně mimo realitu, narozdíl od jiných.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
a s pridanim svojho fota tu problem nemam
mozem ho sem vycapit bez problemov
nuke: hmm, co som tu, tak toto je druhy avatar s tvojym fotom, ze?