A když padla řeč na Haruhi: http://www.youtube.com/watch?v=OVh-hBPdRyo - Pika Pika Yukai

Moderátor: sevencreature
Ano a proto mě velice mrzelo když skončila, protože v době, kdy jsem o té epizodičnosti ještě nevěděl, jsem plesal nad tím, že pokud se to takhle zvrhává už někdy v šestině seriálu, tak kam dál to ještě může gradovat...magnus píše:přesně, ta první kapitola byla nejlepší.
Zajímavé, mně právě postavy přišly opravdu zajímavé, ne průměrné jako tomu často bývá.Hamster píše:Postavy byly sice drobet průměrné
Zajímaví jako postavy pro mě byli hlavní hrdina a ta bloňdatá letuška, ale když pominu charakterové záludnosti, které některým postavám přisoudil sám příběh (snad netřeba spoilovat) - což příliš nepočítám - tak to bylo drobet šablonovité. Všechny ostatní hlavní postavy totiž byly poměrně ploché s tím, že snad každý měl nějaký... erm... problém? který během děje vyřešil/prohlédl/prolomil/srovnal se s ním. Neříkám, že mi to vyloženě vadilo. Něco bylo drobet otravně repetéčko, něco bylo zábavné (díl, kde se Fee stále nedaří si zapálit je můj nejoblíbenějšísevencreature píše:Zajímavé, mně právě postavy přišly opravdu zajímavé, ne průměrné jako tomu často bývá.Hamster píše:Postavy byly sice drobet průměrné