Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
-
- Sigilan
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Vrischika je v Clerk's Wardu. Provozuje Curiosity Shoppe (člověk ho *musí* navštívit a koupit u Vrischiky pár "exotic items", aby hru vůbec dohrál...). Je dost dobře možný, že už jsi tam byl - akorát jméno si nepamatuješ...

Naposledy upravil(a) Cesare dne 20.9.2007 22:23, celkem upraveno 1 x.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
-
- Sigilan
- Artemis Entreri
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš zkusit ebay, amazon nebo aukro, v normálním obchodě ji už asi sotva seženeš.
Na první pokus mi google vyhodil tohle, ale nijak blíž jsem to nezkoumala, tak nevím, zda je to aktuální.
Na první pokus mi google vyhodil tohle, ale nijak blíž jsem to nezkoumala, tak nevím, zda je to aktuální.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Re: Otázky & odpovědi
zda se mi to nebo opravdu konci web planescape-torment.org 

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je na archive.org. Nechtěl by ho někdo stáhnout aspoň část?
Žralok, který štěká, nekouše.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
drake127: že bychom to uložili někde na Sigilu? Do toho bych šel.
- Illuminating
- Sigilan
Zdravim!
Hraju Planescape Torment už delší dobu, ale zasekl jsem se v dolní čtvrti, kde mi dal Lothar - Pán kostí (kostlivců?) úkol, sehnat mu lebku.
Měl by mi za to dát ukradenýho Morteho.
Základní problém - hrobku, ve který měla bejt ta lebka jsem už vybral před tim, ale jaksi ji nemám v Inventáři. Hádám, že jsem ji vyhodil.
Neexistuje nějaká jiná lebka, kterou by bral?
Mimochodem - to místo, kde měla bejt ta hrobka je v katakombách mrtvejch národů, v zapečetěný pasáži, kam musím jít sám bez společníků ne?
Hraju Planescape Torment už delší dobu, ale zasekl jsem se v dolní čtvrti, kde mi dal Lothar - Pán kostí (kostlivců?) úkol, sehnat mu lebku.
Měl by mi za to dát ukradenýho Morteho.
Základní problém - hrobku, ve který měla bejt ta lebka jsem už vybral před tim, ale jaksi ji nemám v Inventáři. Hádám, že jsem ji vyhodil.

Neexistuje nějaká jiná lebka, kterou by bral?
Mimochodem - to místo, kde měla bejt ta hrobka je v katakombách mrtvejch národů, v zapečetěný pasáži, kam musím jít sám bez společníků ne?
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V tom úkolu jde jen o to dostat se k hrobce, kde je na zdech tvůj deník. Pak můžeš dát Lotharovi třeba lebku Mantuoka (to je ten krysí šaman pod jeho domkem). Mantuoka doporučuju zabít otráveným sýrem - někde ho sežeň, nepamatuju si už kde. Dostaneš za něj 5000XP, když ho zabiješ růčo, tak jen asi 400XP.
Nebo mu dej jakoukoli jinou lebku (Tichý Král, Hagrimm nebo jinou - může být i od kostlivce z márnice apod.).
Nebo mu dej jakoukoli jinou lebku (Tichý Král, Hagrimm nebo jinou - může být i od kostlivce z márnice apod.).
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
- Illuminating
- Sigilan
Jo dík.
Mimochodem - vadí, že jsem tý kryse jednoho sejra už dal? Nebyl otrávenej.
A ještě poslední otázka, když už jsme se tu tak rozjeli. Jak se dostanu k Tichýmu blbečkovi (já mu řikam Ticháček. :) ) ?

A ještě poslední otázka, když už jsme se tu tak rozjeli. Jak se dostanu k Tichýmu blbečkovi (já mu řikam Ticháček. :) ) ?
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to nevadí - je to krysa, bude žrát, dokud nezdechne, což může být relativně brzo
K Tichému králi není těžké se dostat (je to král Mrtvých národů), horší je, že cestou k němu budeš muset pozabíjet hromadu obřích kostlivců. No a jakmile vylezeš tak i všechny ostatní mrtvolky, které byly tak kamarádské (pravda, někdy ne
)

K Tichému králi není těžké se dostat (je to král Mrtvých národů), horší je, že cestou k němu budeš muset pozabíjet hromadu obřích kostlivců. No a jakmile vylezeš tak i všechny ostatní mrtvolky, které byly tak kamarádské (pravda, někdy ne

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"