Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Arkanis: :roll:

Yachiko: Výš jak, komerční účely, co by jsi chtěl. 8-) Jinak máš ale samozřejmě pravdu. Raketoplán, Sulikova sestra...to vše měl původní F2 obsahovat
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Myslim ze aj v lokacii pred tankerom...ten pristav,aj to sa mi zda ako nedokoncena lokacia.V Klamathe mal byt quest usvedcit Chucka a Bucka Duntonovich...a vlastne je toho dost co nie je dokoncene.Este v lokacii Raiders je barbar menom Tien-ktory-kraca (tak dajako)..ten mal byt tiez sucastou jedneho questu.

Yachiko: Ten Sulik ,co ti stale uteka z boja-tak ma napadlo ci nema zmrzacene koncatiny.Par krat sa mi to uz stalo.V tom pripade staci pouzit ,,doktor,, ... nie ,,prvu pomoc,,!
V tom Navare to na povrchu musis vycistit..az potom sa vypne kolovy mod.
Ja vzdy vyjdem na povrch v tej budove ako je kuchyna,tam to vyzabijam. Potom sa len postavim medzi dvere a pouzijem taktiku vystrel a schovam sa.
Okrem gausovej pusky ma velky dostrel aj laserova a beznabojnicova. Cely povrch som tam vycistil prave beznabojnicovou,ani vezicky nedociahnu.Len si nesmies k sebe pustit prilis vela vojakov.Ak ich je vela tak chod do podzemia a vyjdi na druhej strane zakladne.Touto taktikou som to sam vycistil za chvilku.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Uff...dalo mi práci to po vás přečíst, ale zvládl jsem vše a jsem rád, že se diskuze Falloutu opět rozběhla.
Yachiko: Hra se ti bude sekat mnohem víc (tím tě nechci strašit), hlavně při finálním souboji. Jinak bych se klidně vsadil, že v Navarru se ti kusala při zabíjení těch vědců, že? :-) Na to je dobrá rada, která opravdu funguje (napsal to už 7c): Nenech je vystřelit. Opravdu to zabírá, bo se hra většinou sekne při jejich výstřelu a uvidíš, že tomu tak bude nejčastěji i u finálního souboje, tam ale tohle pravidlo moc nevyužiješ, pokud chceš Franka dostat sám.

btw: Některé nové posty by bylo dobré máznout (typu "souhlas" apod.), jelikož zbytečně kazí právě rozvinutou diskuzi a je to škoda. Toť můj názor, rozhodnutí není na mě.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

F2 mi spadl jen párkrát a nic podobnýho jako u Yachika se mi naštěstí nestalo :pray:
Koneckonců - BGII mi semtam spadne taky.. :-)

Ty nedodělaný questy hru opravdu trochu kazí (obzvláště do očí bijící Sulikova sestra je dost trapná) :!: :-? :roll:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Mě f2 nespadl za celou dobu co jsem ho hrál (3x) ani jednou. Nechápu...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

LordArian: tak to mas stastie.Mne sice F2 nepada tak extremne casto ako F1,ale obcas sa to stane.A najma v tych pripadoch ako pisal Yachiko-ak ma protivnik zasiahol energetickou zbranou.Moja najucinnejsia obrana bola ako pisal sevencreature-nenechat ich vystrelit.
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

To je divné, mě ani raz nespadl F1. 8-)
Pokud F2 Yachimu padá už v Navarru, tak bude mít obdobný problém jako já. Budou to ještě těžké chvilky.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Na druhej strane,v Enclave som nemal najmensi problem.Vezicky do mna strielali,Frank do mna strielal,potom ma mlatil hlava-nehlava a nespadlo to ani raz,co ma dost prekvapilo.
Myron
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

raider píše:Na druhej strane,v Enclave som nemal najmensi problem.Vezicky do mna strielali,Frank do mna strielal,potom ma mlatil hlava-nehlava a nespadlo to ani raz,co ma dost prekvapilo.
Mne to tiež padávalo len pri náhodných stretnutiach, keď som hral za zloducha a prepadli ma lovci odmien. Po ich prvom výstrele mi to padlo.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

btw: Může vůbec Sulik používat nějakou střelnou zbraň :?: - On sice tvrdí, že to docela dobře umí se "samopalá", ale mě se nikdy nepodařilo mu nějakej do rukou vnutit.. :roll:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

KOFi: Jo, může. Ale radši mu dávám Super Sledge 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

7c: Prepáčte sprostú otázku, ale 7c: Super sledge je to Super kladivo? :oops:

A podarí sa mi vyliečiť Sulika ak máš poškodené končatiny a doktor skill mám len na nejakých 40? Môžem ho ísť dať vyliečiť k nejakému doktorovi?
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: Ano je to Super Kladivo. ;-) A ano jde ho vyléčit u doktora (třeba ve Vault City, ale je to jedno kde).
Add Sulik: Ano umí používat střelné zbraně, ale věřte, že to umí lépe s chladnými.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak pochybujem, že by s nejakým "samopalá" dal viac než s tým kladivom... ;-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko píše:Tak pochybujem, že by s nejakým "samopalá" dal viac než s tým kladivom... ;-)
To nevim, vždy jsem mu dal sledge, pak knife, pak war knife a nakonec super sledge. Všechno chladné zbraně. ;-) Ta poslední nemá chybu. :-D (add zmínka o geckonech)
Odpovědět

Zpět na „Fallout“