- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
new avatar...
Nevim, jak dlouho u něj zůstanu... Dlouho asi ne - ale Hong Kil Dong už mě nějak nebavil. :-]
Nevim, jak dlouho u něj zůstanu... Dlouho asi ne - ale Hong Kil Dong už mě nějak nebavil. :-]
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to například Kittelsen, tak ano...Lerek píše:tobě se líbí takové temné a ponuré věci?Cesare píše:http://www.darkest-destruction.com/pestakommer.jpgLerek píše:to je pták, futuristický stroj zjevený v době párního stroje, či...?
Identifikuj si sám...
Propos - ten obraz je ilustrace z cyklu/knížky Svartedauen (černá smrt) - to by ti mohlo s identifikací trošinku pomoct...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Landor: no, jmenuje se Robin a více infromací najdeš tady
, už ani nevím, proč jsem si ho vybral, ping-pong neumím, ta figurka se mi ani moc nepodbá, klip je docela odbytý, ale ta píseň, ta je vážně dobrá a byť RH už neposlouchám tolik co dříve, zásadní vliv na mě určitě měli. Takže se ten avatar nakonec vlastně hodí
.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak speciálně AlieNovi na přání jsem do podpisu aplikovala jednoho Solomona Shorta. Tak co ty na to, AlieNe, líbí? 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.