Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jeden můj kámošmagnus píše:hmm.. volná diskuze
chystá se někdo na festival fantazie v chotěboři?

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, ani nechystám. Jak se tak dívám na program a hosty, kteří vypadají navlas stejně, jako ti loňští (co asi tak u nás, že), tak mi začíná být jasné, že pokud si nechám další ročník utéci, nic se nestane...sice bych se docela ráda zeptala Jenny Nowak, jestli ji při psaní Jiné rasy osvítil nějaký génius, nebo to za ni napsal někdo jiný, když je to o tolik lepší než její ostatní tvorba, nebo pana Taupeše, jestli má nějaké doklady k tomu, že je Draculovým potomkem, ale i letos si nechám tuto radost ujít. Promítané filmy taky nic moc, většinu jsem buď viděla, nebo vidět nechci a kvůli těm pár výjimkám se nepotáhnu někam do Chotěboře. On už nám o tom obitus na THS milerád popovídá. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- crovax en-vec
- Sigilan
Mae Govannen všichni! teda hlavně Nef, Vampi, Tokare, MCZte, javore, Ariane (chodí tu ještě
), Yachiko atd... Prostě hojte všichni, které znám a kteří znají mě...
Jak jste se tu beze mě měli?

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
magnus: no, já se v době FF chystám spíš na MFF do Varů, pakliže už na nějaký festival
Ale jisté riziko účasti mé osoby tam přece jen je, ale velmi malé. Ale jestli tam pojedu, tak vesměs kvůli hrám a RPG - WoD, Shadowrun a některé další, to by tam nemuselo být špatné...
Ačkoliv skrze hry mi lákavější přijde o pád ní později konaný GameCon - tam bych jel rád, zajímavých her je na programu dost, žel asi nestíhám.

Ačkoliv skrze hry mi lákavější přijde o pád ní později konaný GameCon - tam bych jel rád, zajímavých her je na programu dost, žel asi nestíhám.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je jak zjevenícrovax en-vec píše:Mae Govannen všichni! teda hlavně Nef, Vampi, Tokare, MCZte, javore, Ariane (chodí tu ještě), Yachiko atd... Prostě hojte všichni, které znám a kteří znají mě...

Jinak Arian tady stále ještě občas chodí a občas se vídáme i na srazech a vůbec by nebylo na škodu, kdybys svou účast obnovil, i když mám pocit, že ses přestěhoval ještě dál od Ostravy; to ale není problém, že ne?

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jé, crovaxi, ty ještě žiješ!crovax en-vec píše:Mae Govannen všichni! teda hlavně Nef, Vampi, Tokare, MCZte, javore, Ariane (chodí tu ještě), Yachiko atd... Prostě hojte všichni, které znám a kteří znají mě...

http://gh.ffshrine.org?r=23256