Politika

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Aaa, tak nakonec ten Klener do druhého kola postoupil. Čili budu se zájmem volit i v druhém kole. :-)
Vallun: Čím dál tím více mi připadá, že ty své názory jen tak volně střílíš od boku. ;-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

No tak nadpoloviční většina ODS v Praze mě docela dostala. Jelikož mi je to víceméně jedno, tak budu se zájmem pozorovat, jestli Prahu poženou rychle kupředu (když je nikdo nebude brzdit), anebo rozkradou co se dá (když je nikdo nebude brzdit).
Žralok, který štěká, nekouše.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

drake127 píše:No tak nadpoloviční většina ODS v Praze mě docela dostala. Jelikož mi je to víceméně jedno, tak budu se zájmem pozorovat, jestli Prahu poženou rychle kupředu (když je nikdo nebude brzdit), anebo rozkradou co se dá (když je nikdo nebude brzdit).
krade se pořád a vždy a všude...ale třeba to bude zábavné... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Já se o tyto volby moc nezajímal a ani na ně neměl čas takže jsem se nezúčastnil. Kdo je v zastupitelstvu je mi celkem jedno protože doma skoro nebývám a žádný závažnější problém jsem nezaregistroval.

Volby do Senátu ve Zlíně vyhrál Jiří Stodůlka za KDU-ČSL o kterém toho taky moc nevím, ale kdysi na základní škole jsem chodil s jeho dcerou :mrgreen: 8-)
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Tak jsem zvědav na těch 13 nebo kolik slibovaných stanic metra... :lol: 60% = není na co se vymluvit.
Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Alnag píše:Tak jsem zvědav na těch 13 nebo kolik slibovaných stanic metra... :lol: 60% = není na co se vymluvit.
Tak to je v dlouhodobém plánu rozvoje Prahy, to není nic extra;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Vallun píše:
Alnag píše:Tak jsem zvědav na těch 13 nebo kolik slibovaných stanic metra... :lol: 60% = není na co se vymluvit.
Tak to je v dlouhodobém plánu rozvoje Prahy, to není nic extra;)
Ano... v dlouhodobém možná. Jsem zvědavej, jak to stihnou za 4 roky, když teď se to tak vleče. A kde na to vemou. 8-)
Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Alnag - je to v tom, co se schválilo (+-), že má být hotovo do roku 2010;)Takže teoreticky by jim to vyjít mohlo, nebo se tomu alespoň dost přiblíží:)
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

Vallun píše:Alnag - je to v tom, co se schválilo (+-), že má být hotovo do roku 2010;)Takže teoreticky by jim to vyjít mohlo, nebo se tomu alespoň dost přiblíží:)
Optimisto. Budou rádi, když dostaví Cčko. 8-) Razítko na papíře tunel nedělá.
Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Alnag píše:
Vallun píše:Alnag - je to v tom, co se schválilo (+-), že má být hotovo do roku 2010;)Takže teoreticky by jim to vyjít mohlo, nebo se tomu alespoň dost přiblíží:)
Optimisto. Budou rádi, když dostaví Cčko. 8-) Razítko na papíře tunel nedělá.
Optimista sice v tomhle jsem, nicméně snad odůvodněný - Praha na metro peníze má a sežene docela snadno:) A když jsou peníze, jde všechno snáz...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Dneska jsem si podrobně prostudoval vyslédky našich komunálních i senátních voleb. Jsem spokojený - bude nám to tady spravovat stejná koalice jako předtím i když trohu posílila ČSSD-což není na škodu. Pan starosta bude dál starostou a to mě těší nejvíce. Když mi dával plaketu tak jsme si domluvili, že mi dá i tu další, zlatou-takto oba splníme co jsme slíbili.

Senátky? podle očekávání a tak půjdu v pátek znovu volit.Jinak tyhle volby mě nadchli. Můj junior leží doma na marodce. Zlomil v sobě strach z kontroly a vyrazli se mnou volit-o půl desáté večer. A protože lezl jak Yeti v džungli, tak se potkal s borovicí a ostré jehličí mu poranilo oko. Tak jsem svou účast ve volbách zakončil jěžděním po pohotovostech a mýho mladýho dovezl domů se zavázaným okem. Naše mamina když nás uviděla,málem omdlela blahem jaký má doma šikovný kluky. Miluju volby!!!!!!!!
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Modrá liga... ehm. Klenera jsem nakonec ani volit nešel. A dobře jsem udělal. Začínám si říkat, že v Praze snad ani nemůže zvítězit jiná strana než ODS. Ono je hlavně chybou, že se v Praze volí ta strana a nikoliv člověk, osobnost.
Mňo, nicméně mě potěšilo, že komunisté pokračují ve své cestě na smětiště dějin. :-)

P.S. Pan Paroubek si ale může být jist, že i pokud by dostal mandát k sestavení vlády (a povedlo se mu to), tak by se mu zákony ze senátu pohodlně vraceli. Opravdu bych se tedy divil, kdyby pověření od prezidenta dostal. A divil bych se dvojnásob už vzhledem k tomu, že na hradě sedí čestný předseda ODS (kterému v prezidentských volbách dávali neprozřetelně hlasy i poslanci a senátoři ČSSD).
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Já si odvolit byl, a tak čekám na výsledek jak to dopadne.Volil jsem kandidáte ČSSD a jsem zvědavý zda uspěje. Volební výsledek v Praze je poměrně zajímavý, zdá se že tam lidé na tz., vysokou politiku vidí víc zblízka než mi vidláci.
A tak asi jinak nemohl výsledek dopadnout. Na rozdíl od Paroubka nemám strach z modré diktatury-je to blbost.

Paroubek je skvělý volební vůdce ale politik pro běhy na dlouhou štreku to není. Jeho rétorika a chování postrádá něco, co nedokážu pojmenovat ale prostě mi to u něj chybí. Snad trocha noblesy a velkorysosti. Navíc ztratil soudnost-po 8 letech u kormidla by měla ČSSD uvolnit pole jiné variantě politiky-změna je potřebný akcelerátor vývoje společnosti.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Uspěla tuším. Výsledky už jsou nějakou dobu známé. ;-)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vtipný co? Po všech těch bojích si zase padnou hoši do náruče (Jab utírá slzu dojetí).
Alespoň se zase můžu smát všem truhlíkům, kteří šli tvrdě do slovních přestřelek za svou stranu. Výsledek mi sice nevyhovuje, ale co se dá dělat.
A nadto tohle bude opravdu advanced opoziční smlouva mkII. Btw vážím si postoje zelených, kteří do takové vlády nechtějí a trvají na předčasných volbách. Ač se ještě ukáže, zda jim to vydrží...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“