Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

No, to jsem na anglány zvědav, jak budou dotahovat dvougólové manko. Ono Rusové asi fakt s Andorrou neprohrají (už vedou) a Angličané by se tak měli rozhodnout, odkud budou ME sledovat.

P.S. Dotáhli a zase ztratili. Rusko definitivně postupuje a Angličané zůstávají doma.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

10:12 - Trenér anglických fotbalistů Steve McClaren byl odvolán. Důvodem je vyřazení v kvalifikaci o postup na ME 2008. Oznámila to anglická stanice Sky Sports News.
Njn, když abgláni nemají vlastní dobré trenéry a na to si vzít cizince jsou přiliš pyšní (a po zkšuenosti se Svenem Buranem E. se jim enlze ani mco divit...)

Každopádně je to velká škoda pro fotbal jako takový... Angličané jsou prostě fotbalovější, než rusové...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun: Na druhou stranu letos zase vstoupili na EURO ne tak častí účastníci v podobě Polska, Chorvatska a Turecka. A tyhle týmy hrají hezký fotbal, čili turnaj bude atraktivní i bez Anglie. Ta si postup prostě a jednoduše nezasloužila a je tedy dobře, že nepostoupila. Upřímně už i vzhledem k těm velkohubým výrokům, že by Anglie měla mít místenky na Euro zajištěné jaksi dopředu, páč tam přeci patří. Nepatří a dobře jim tak. Dost možná si teď ještě v afektu zvládnou zničit nejkvalitnější ligu na světě. Koneckonců naprosto iracionální důvody k tomu našli už před tím, než byl jejich neúspěch definitvně potvrzen.
Pokud Angličan nedostává místo na hřišti, tak má odejít do zahraničí (stejně jako se to děje v mnoha jiných zemích) a ne hořekovat nad tím, že má jakási "národní práva."

Btw koho byste si přáli do skupiny? Taková smrtící kombinace v podobě Francie, Španělska a Řecka by se líbila mně. Jsou to týmy, se kterými jsme se už celkem dlouho nepotkali a Řekům máme navíc co oplácet. Je škoda, že se v základní skupině nepotkáme s Chorvaty. Nepohrdl bych ani těmi Turky či Poláky. :-)
Nakonec musíme porazit každého a vyřadit tyhle týmy v základní skupině by byla slast. Koneckonců na minulém šampionátu jsme též dostali těžkou skupinu a to třetí místo pak bylo o to cennější. 8-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab - ale ano, to celkvoě souhlasím, ale prostě patřím k těm, kterým tam bude Anglie a Skotsko chybět...

No, na jednu stranu by lehká skupina byla milá, na druhou stačí trocha smůly a spousta betonu a budem nahraní i tak.

Klasickým soupeřem jsou Nizozemci. Rád bych se střtl s nafučenými Poláky a pak raději někoho lehčího...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Ale že jsou to najednou dobré kalkulace. Nikdy bych nečekal takový závěr kvalifikace. To s Německem bylo neuvěřitelné, Slováci jsou jak zařízlí. Euro bude zajímavé a možná překvapivé.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Ti Řekové by šli, nejsou už tak dobří jako před 4 lety, takže šance je porazit by byla nemalá; Poláky raději ne, ti jsou dost nevyzpytatelní. Uvidíme jak nám vyjde los, já to vidím na Rakousko, Německo a Rusko.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Bral bych zlatou střední cestu. Nebylo by špatné hrát otevírací zápas turnaje s Rakouskem, bral bych i Španělsko, s tím jsme dlouho nehráli a z posledního koše černého koně Rusko.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Moc s těma úplně slabejma soupeřema nechci hrát. Většinou to pro mě není úplně divácky atraktivní.
Btw koukal jsem na tu nařízenou penaltu proti Chorvatsku a musím říci, že takhle očividné nadržování jsem už opravdu dlouho neviděl. Toho Defoa (bo koho) se ten Chorvat ledva dotkl. Rozhodčí viděl, co vidět chtěl. Dokonce i angličtí komentátoři se tomu rozhodnutí smáli...
Anglie si nezaslouží postoupit. Jen by na turnaji byla pro smích. Jejich obrana je naprosto otřesná, vůbec si nedokázali pokrývat soupeřovi hráče a ten první gól do jejich sítě, to byl dobrý humor. Čontofalský hadr...
Neferit Sr.
Sigilan

Slabí soupeři jsou zpravidla problém. Mohou překvapit a také se o to pokouší. Pak to dopadne všelijak.

Anglie sice na turnaji chybět bude ale není to až tak škoda. Je tam dost dobrých celků a mělo by být na co koukat.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

SlipKnoT píše:Jak sportujete?

Já si honim ptáka a posiluju, ale nejsem si jistej jestli se dá alespoň jedno považovat za sport. :-?
Protože jestli jo, tak sportujem všichni. :D
Já se asi začnu věnovat střelbě, když čtu tyhle příspěvky.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

To byl vtip. :D
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

NN, Lerek nežertuje...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Neferit Sr.
Sigilan

Ze srandy? Pozdě - Lerek začal výcvik ve střelbě. A mám obavu že bych se i připojil. Výcvik nepotřebuji - jsem skvělý střelec z pistole a univerzálního kulometu, slušný ze samopalu. Dále ovládám RPG -7 a PTŘS Maljutka. Neunikněš. Jo a franát hodím 72 metrů daleko.

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:.... Dále ovládám RPG -7 a PTŘS Maljutka. Neunikněš. Jo a franát hodím 72 metrů daleko.
To se chystáš vykrást muzeum?:) (sorry, ale nabíázelo se to:))
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vallun píše:
Neferit Sr. píše:.... Dále ovládám RPG -7 a PTŘS Maljutka. Neunikněš. Jo a franát hodím 72 metrů daleko.
To se chystáš vykrást muzeum?:) (sorry, ale nabíázelo se to:))
Myslím, že Neferit si pouze zajede na Ukrajinu udělat menší shopping - jak je dnes v módě říkat.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“