Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Přesně tak. Navarro nikdy nepřežilo mou návštěvu:-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

No ja som tam moc questov nenašiel - všetci ma totiž napadli po mojom príchode. Asi preto, že som sa pobil s tým "strážnikom" na čerpacej stanici. Jediný, kto sa so mnou ochotne porozprával bol kuchár, ale ten mi povedal len prá nedôležitých vecí... takže asi volím možnosť a)... :oops:
CeBrk
Lim-Lim

Příspěvek od CeBrk »

Yachiko píše:No ja som tam moc questov nenašiel - všetci ma totiž napadli po mojom príchode. Asi preto, že som sa pobil s tým "strážnikom" na čerpacej stanici. Jediný, kto sa so mnou ochotne porozprával bol kuchár, ale ten mi povedal len prá nedôležitých vecí... takže asi volím možnosť a)... :oops:
Bacha, mírný spoiler!

Toho strážného je pro nenásilný průchod Navarem nutné buď zabít dřív než stačí nahlásit přítomnost vetřelců, nebo ještě lépe ho ukecat. V druhém případě ti sdělí heslo se kterým se můžeš prokázat u brány. Tam jim akorát bylo divné, co to s sebou vláčím za tlupu, ale bez problému mi zbaštili, že jde o mou ochranku. Nicméně myslím, že jsem je stejně musel nechat čekat před branou. Pak můžeš zcela bez problémů vstoupit a užít si pár opravdu povedených questíků. Od kompletování robopsa, přes vyprovokování hádky mezi opravářem a technikem (nebo co vlastně byli zač), až po hlídku, osvobozování párače, získávání informací z vědců, či "úklid" velitelské kanceláře :-)". Mimochodem, enklávské brnění a výzbroj ani nemusíš krást, oni ti je přímo vnutí :-)
Naposledy upravil(a) CeBrk dne 11.3.2006 10:14, celkem upraveno 1 x.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

CeBrk: Tak to mám smolu... :-( až v budúcej hre...

EDIT: Teraz si ešte raz dám okružnú cestu po celom F2, doriešim všetko na čo som zabudol a potom idem na Enklávu...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: Dal bych si pár brahminích okruhů, ty jsou nejlepší. ;-)
CeBrK: Pustí tě i s celou tlupou.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

BTW Aký lvl ste doshovali na konci Falloutu? Ja mám teraz 25...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

já jsem dosáhl 26
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko: Hehe, no Silverbow asi zůstane na tomhle fóru nepřekonán :lol:
Já jsem měl nejvyšší level jen něco kolem 40 - pak už mě to vážně nebavilo :-)

Edit: raider: :lol: :lol: Tak jsem se se Silverbowem pletl :lol:

Každopádně obdivuju tvoji vytrvalost - já bych radši dělal 18ky u pásu než dosahoval 99. levelu v F2 (protože první uvedená činnost je IMO mnohem zábavnější :twisted: ).
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 11.3.2006 11:37, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

3x som mal 99.lvl http://raider.wz.cz/kurfa99.JPG ;-) ,inak okolo 30
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Pod třicet jsem měl lvl naposledy. Jinak okolo 40lvl.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ok - takže obišiel som ešte raz niektoré mestá, vyriešil pár zabudnutých vecí, vybil banditov, na ktorých som zabudol ( BTW som tam objavil jeden kultúrny odkaz, ktorý nie je spomenutý na madbrahmine, ale je to dielo tvorcov češtiny: Jeden z banditov má bojový pokrik: "Tak dem! Tak dem! Všchno to rozbijem!" - čo je z jednej pesničky od Kabát-u ) a vydal som sa tankerom do Navarra. Veľmi sa mi páčilo to video znázorňujúce cestu tankerom... :-P :pray:
Teraz som vstúpil do enklávy a začal som prvý dosť náročný súboj - Sulika a Gorrisa som nechal vonku, v boji by ich zabili, pretože nevedia čakať za rohom... ;-) Uprostred toho som sa savol...
CeBrk
Lim-Lim

Příspěvek od CeBrk »

Yachiko píše:Ok - takže obišiel som ešte raz niektoré mestá, vyriešil pár zabudnutých vecí, vybil banditov, na ktorých som zabudol ( BTW som tam objavil jeden kultúrny odkaz, ktorý nie je spomenutý na madbrahmine, ale je to dielo tvorcov češtiny: Jeden z banditov má bojový pokrik: "Tak dem! Tak dem! Všchno to rozbijem!" - čo je z jednej pesničky od Kabát-u ) a vydal som sa tankerom do Navarra. Veľmi sa mi páčilo to video znázorňujúce cestu tankerom... :-P :pray:
Teraz som vstúpil do enklávy a začal som prvý dosť náročný súboj - Sulika a Gorrisa som nechal vonku, v boji by ich zabili, pretože nevedia čakať za rohom... ;-) Uprostred toho som sa savol...
Ještě než tvůj bojovný duch obrátí hněv na enklávská týpí, nechť promluví klidný kojot CeBrk. Navaro a Enkláva jedno jsou. Možnost hněvu i rozvážného klidu v obém voliti můžeš. I bledá tvář v černém brnění může pomoci odchodu velkého a zlého nepřítele. Spravedlivé kroky nemusí nezbytně kráčeti skrze potoky krve, tak praví CeBrk klidný kojot. Howg.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

CeBrku, klidný kojote: Ďkaujem za upozornenie... ;-) :-D
Sir Petr
Sigilan

fallout 3

Příspěvek od Sir Petr »

ASi zadna novinka, ale uvidime jak to dopadne.

Fallout 3 -> Bethesda Softworks -> rok 2010

Zdroj http://www.XBOX365.com
Takže mám co? Smůlu.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: Tak a teď F1? :-D
Odpovědět

Zpět na „Fallout“