Oblíbená NPC, vaše družina...

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět

Která NPC jest vaše nejoblíbenější?

Aerie
26
10%
Anomen
3
1%
Cernd
2
1%
Edwin
19
7%
Haer'Dalis
10
4%
Imoen
32
13%
Jaheira
18
7%
Jan
24
9%
Keldorn
4
2%
Korgan
12
5%
Mazzy
5
2%
Minsc
37
15%
Nalia
5
2%
Valygar
10
4%
Viconia
24
9%
Yoshimo
4
2%
Sarevok
20
8%

Celkem hlasů: 255

Cool-T
Sigilan

Re: Oblíbená NPC, vaše družina...

Příspěvek od Cool-T »

ty uvozovky tam nejsou pro srandu ...myslel sem to ironicky... Aerie a Nalia my byli docela zbytecny :-D ...ale to sem este tehda nevedel....
(jak jsem zjistil i pozdeji, tak Jaheria se da velmi dobre nahradit Cerndnem = coz je pro me idealni, pac je mi Jaheira dost nesympaticka...)
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

Náhodou Aerie, ikdyž je to koza, tak se docela hodí, řekl bych! Je to mág a klerik, což je ideální kombinace! Jaheiru lze také zaměnit Viconií- má také léčitelská kouzla a není to takový mačo!
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc
Obrázek
Obrázek
Thanes
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thanes »

Ahoj, chci se jenom zeptat, jak to děláte v BG2 poté co vám unesou Imoen... Normálně si splníte všechny úkoly a teprve potom jdete po linii nebo rovnou za ní, aby neztratila XP? Nějak nevim jak to udělat :)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Thanes: Chceš-li ji v Čarotvrzi přibrat znovu do družiny, bylo by samozřejmě lepší (z hlediska jejích zkušeností) nechat si většinu úkolů až na návrat do Athkatly.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
90210
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 90210 »

Thanes píše:Ahoj, chci se jenom zeptat, jak to děláte v BG2 poté co vám unesou Imoen... Normálně si splníte všechny úkoly a teprve potom jdete po linii nebo rovnou za ní, aby neztratila XP? Nějak nevim jak to udělat :)
splnim vsechno a jdu za ni az potom, myslim ze tech par levelu, o kterych je pozadu snad neni takovy problem.
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

a predpokladam, ze tych par levelov celkom rychlo dobehne, kedze cim dalej hra postupuje, tym druzina ziskava viac skusenosti...takze prepodkladam, ze po nabrati do druziny sa bude Imoen chvilu levelovat castejsie ako zbytok druziny...
Thanes
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thanes »

Čau, nechtěl jsem zakládat nové téma a doufám že to tu nikde nebylo... Hledám nějaký mód, který by přidával nové rozhovory mezi NPC (myslím třeba mezi Minsc, Edwinem, atpd. nejsem si jistý jestli jsou to NPC). Je mi jedno, jestli je v češtině či v angličetině, můžete mi nějaký doporučit?
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Banter pack - http://www.pocketplane.net/banter
NPC Interaction Expansion Project - http://www.spellholdstudios.net/ie/npciep

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Thanes
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thanes »

Razfallow píše:Banter pack - http://www.pocketplane.net/banter
NPC Interaction Expansion Project - http://www.spellholdstudios.net/ie/npciep
Díky moc, jenom se rovnou zeptám, jestli s tím máš nějaké zkušenosti, zda se spolu tyto dva nějak neperou :)
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Nevím, zkoušel jsem jen Banter Pack.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Miros
Sigilan

Příspěvek od Miros »

Nechci zakládat nové vlákno tak se zeptam tady. Mám Anomena (všichni na něj nadávaj, je to sice kokot, ale v boji mi připadá užitečný a o to jde). Když jsme přišli pomstít jeho sestru tak on tu jejich mladou dcerku zabil a aniž by se nás ptal klesla reputace o dva body a celý pokoj na mě utočil. No tak sem je dostal. Řekl to Anomovému otcovi a spokojeně čekal až ho pozvou do řádu a taky že pozvali. Ale oni ho jako rytíře neuznali, vyhodili a Anomenovi se změnilo přesvědčení na Chaotic neutral... ALE já to tak nechtěl! Co jsem sakra udělal špatně a můžu to ještě těsně před soudem napravit?
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Pomsta, jakkoli si ji třebas druhá strana zasluhuje, je sobecky motivovaný, chaotický čin - a charname ji Anomenovi musí rozmluvit. Musíš Anomena přesvědčovat, že se cestou osobní msty vydat nesmí (i kdyby to vrahům jeho sestry mělo projít, tak prostě *nesmí*) - a buď v tom důsledný a konzistentní. S tvojí podporou to Anomen zvládne... :mrgreen:
Takže chybu jsi nejspíš udělal v některém z rozhovorů, které se smrti Anomenovy sestry týkaly.

Nevím, jestli existuje nějaká "střední" varianta - ale z mých zkušeností (pravda, omezených - zas tak dobře s Anomenem obeznámena nejsem) vyplynulo, že buď budeš prosazovat řešení zákonné (tedy žádná msta) - a pak do toho baráku ani nepůjdete. Anebo se od zákonné linie odkloníš a nastane masakr.
Co si tak vybavuju, i když jsem celou dobu prosazovala řešení zákonnou cestou a možnost osobního zásahu připustila až když se ukázalo, že zákonnou cestou to asi vážně nepůjde, na masakr došlo.
Naposledy upravil(a) Cesare dne 5.2.2009 20:31, celkem upraveno 1 x.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Miros
Sigilan

Příspěvek od Miros »

Sakra tak to je špatné no :-D ... loadovat už nebudu tak ho asi budu muset vyměnit za někoho jiného? Komu bys dal přednost? Mazzy nebo Kerdronovi?
A i tak si to zasloužili ta rodina :-D Jen je mi Anomena líto tak chtěl byt v řádu...
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

No, nevím, s tím "zasloužili". Mně je tenhle princip kolektivní viny a krevní msty značně nesympatickej (a to i přesto, že jsem patologicky sinofilní).

Jestli Mazzy nebo Keldorn, to ti neporadím. Já osobně mám Keldorna (i přes jeho tendence kázat) radši... Jenže to je samozřejmě věc osobních preferencí a ty tvoje můžou vypadat úplně jinak, než ty moje... A kdo z těch dvou je užitečnější v boji, to ti nepovím - protože mě to nikdy až tak nezajímalo.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Lucates
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucates »

Miros píše: A i tak si to zasloužili ta rodina :-D Jen je mi Anomena líto tak chtěl byt v řádu...
no lenze ak sa dobre pamatam, tak ta rodina si to nezasluzila...ak by si siel zakonnou cestou, tak by si sa tusim nieco taketo dozvedel, ze ta rodina za tu smrt nemohla...takze si v tomto pripade zabil nevinnych ludi, len preto, ze si nechal Anomena, nech je zaslepeny pomstou bez toho, aby zistil co sa skutocne stalo :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“