Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tak v kvalifikaci na MS si zakopeme opět se Slováky, San Marinem. Místo Irska máme Severní Irsko. Ještě jsme vyfasovali Slovinsko a Polsko. Celkově lehčí skupina než pro EURO, tak to snad dáme. Hlavně na Poláky se těším.
Jináč obě Korey si zahrají ve skupině a pak Anglie opět dostala Chorvatsko. Celý sál se při tom válel smíchy... :-D

P.S. Druhá či osmá skupiny by bývaly byly jednodušší (možná i první), ale celkově to jde...
Btw na profutbal.sk si kdosi stěžuje na "zkurvené české štěstí", páč Češi zase dostali jednoduší skupinu než Slováci. Tohle mě tedy fakt rozesmálo. :-D
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Hratelná skupina, ale na hřištích soupeřů nic jednoduchého. Ale papírově bychom měli uhrát první místo, bylo by dobré vyhnout se baráži (navíc nejhorší tým z druhých míst nebude hrát ani tu).
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Zakat píše:Hratelná skupina, ale na hřištích soupeřů nic jednoduchého. Ale papírově bychom měli uhrát první místo, bylo by dobré vyhnout se baráži (navíc nejhorší tým z druhých míst nebude hrát ani tu).
Ee, všechny týmy druhých míst hrají baráž. Krom skupiny deváté, kde je o tým néně.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tuhle skupinu musíme vyhrát s přehledem. Pokud ne, tak nemáme na Mundialu co dělat... Proti Slovákum máme výhodu v hlavě, a Polsko musíme vymlasknout ...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:Tuhle skupinu musíme vyhrát s přehledem. Pokud ne, tak nemáme na Mundialu co dělat... Proti Slovákum máme výhodu v hlavě, a Polsko musíme vymlasknout ...
Zrovna Poláci jsou celkem silní. Už jsem pár jejich zápasů viděl a hráli dosti dobře...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Jab píše:
Zakat píše:Hratelná skupina, ale na hřištích soupeřů nic jednoduchého. Ale papírově bychom měli uhrát první místo, bylo by dobré vyhnout se baráži (navíc nejhorší tým z druhých míst nebude hrát ani tu).
Ee, všechny týmy druhých míst hrají baráž. Krom skupiny deváté, kde je o tým néně.
Čerpal jsem ze ČT4, kde píšou toto:
Na světový šampionát postoupí z Evropy třináct mužstev. Přímo se kvalifikují vítězové devíti skupin, osm týmů s nejlepší bilancí na druhých místech se utkají o čtyři zbývající místa v baráži hrané klasickým způsobem na dva zápasy.
Z toho jsem vyplynul, že jeden tým z druhého místa hrát baráž nebude. Možná se pletu, ale i tak by to bylo pro druhý tým z deváté kvalifikanční skupiny nespravedlivé (chybí tam jeden tým, ale je to tým s posledního koše).
Leaping over the gully
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Hmm na čt4 to asi budou vědět spíše. Pročež bych věřil tomu. :think:

P.S. Já to své info měl tuším z profutbalu či odkud.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:
Vallun píše:Tuhle skupinu musíme vyhrát s přehledem. Pokud ne, tak nemáme na Mundialu co dělat... Proti Slovákum máme výhodu v hlavě, a Polsko musíme vymlasknout ...
Zrovna Poláci jsou celkem silní. Už jsem pár jejich zápasů viděl a hráli dosti dobře...
Já je určitě nechci podceňovat, ale nemyslím si, že by nás měli porazit dvakrát za sebou - což je v podstatě základ toho, aby byli před námi ve skupině...
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Takze CR, SK, Polsko - takovy maly Visegrad. Sanci na postup mame velkou, uvidime jak se k tomu postavi novy trener.

BTW, vcerejsi zapas Sparty v Brne znovu ukazal nemohoucnost lonskeho mistra, fotbalovost nahrazoval agresivitou, a Bilkuv zpusob stridani taky hracum na pohode moc neprida. Posledni gol Brna, kdy Polach po dlouhem sprintu malem omdlel a presto stihl dat gol z mista (a jeste mu Repka uctive zatancil), jen doklada uroven obou souperu.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Překvapivě dobrý los. Tak dobrý, že mám vážnou obavu abychom se nedožili překvapení typu " hráči tohoto slabéhosoupeře podcenili."
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

SiNuHeT píše:... uvidime jak se k tomu postavi novy trener.
Myslíš? Mám silné tušení, že si to Bruckner ještě protáhne...

Brno včera hrálo s nadšením a byla docela radost se na to koukat. Ale obávám se, že na výsledku má větší zásluhu Sparta a její nemohoucnost podpořená lehce natvrdlým přístupem Bílka... Má drahá a milovaná manželka, věrná to fanynka Letenských, už oprašovala transparent "trenére jdi do pihele"...:)

Neferit Sr. - noo, stát se to může, ale...doufejme:)
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

JJ, Sparta s Brnem nebylo špatné utkání, domácí si body za bojovnost zasloužili...Sparta byla nemohoucí. Jen je škoda, že se fanoušci zase "předvedli" :roll:
Leaping over the gully
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tak to bych rád někdy viděl jak to u vás doma vypadá, když se hraje derby obou pražských S. Ty se mi Vallune jevíš jako Slávista a jestli paní je skalní Sparťan může být u vás dost veselo. :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Má paní je moudrá a tolerantní dáma, jinak by se mnou nevydržela:) Takže při derby se normálně koukáme spolu na TV (na stadion bych nešel, příliš velké riziko) a když se neudržím a něco komentuji, tak ona odpoví něco ve smyslu "jistě, miláčku" ... A potom to v klidu prodiskutujeme. Navíc je mimořádně kritická, takže většinu času kritizuje Bílkovy blbé nápady:)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Zakat: "fanoušci" opět předvedli, proč má slušný člověk strach vzít své blízké na fotbal :roll:

Vallun: no s tím Brücknerem mám taky obavy, ale nechci je vyjadřovat nahlas, raději :-x
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“