Tohle mi něco připomíná a to docela důvěrně.Assassin píše:Lerek: Děkuju. Uvažuji o tom, že budu nemocný.
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Assassin: Ten osmikončetinatec v tvý signatuře mě právě vyděsil k smrti...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
2 Arthalion: Zkus ten sesit otočit vzhuru nohama.
Vcera jsem vratil z Prahy a přes hodinu jsem hazel sníh, abych mohl zaparkovat. Dekuji tímto technickým službám za jejich perfektní práci.
Vcera jsem vratil z Prahy a přes hodinu jsem hazel sníh, abych mohl zaparkovat. Dekuji tímto technickým službám za jejich perfektní práci.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Přesně svedli by to na hry, i když nejsem schopen si vybavit hru, která by měla za účel spálit co nejvíc srdíček i s těmi co je prodávají.Jedinej problém je,že by to nemohla bejt parta, protože bysme to rozjeli celorepublikově.

EDIT:Začátek akce ve 15:00

Každá pomoc vítána.Ave píše:Můžu jít taky??Arronax píše:Anreil: Ideme!!!![]()
![]()
![]()
EDIT:Začátek akce ve 15:00
Naposledy upravil(a) Anreil dne 14.2.2006 13:22, celkem upraveno 4 x.
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.