Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak pejsek dopadl u veterináře snad dobře, je sešit a nebylo třeba narkózy, už je tam prostě ostřílený mazák.
Taky se dnes moje kámoška dostala k nám do práce, bude mít víc peněz, což dost potřebuje.
No a dnes se mi také podařilo překročit můj stín lehkým krokem, i když vím, že je to spíš vyjímka a příště bude vše nejspíš stejně, i tak mám radost. :angel:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Jab: To neva. :D I tak máš důvod se radovat. :D Překládat knížku, to chce Respect. :-o
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jab - děkuji. :-D V našem knihkupectví na mě hleděli jak na debila co to po nich chci. Pak se objevila jiná paní a slíbila, že se po tom podívá. A pokud bude úspěšná pošle mi SMS. Takže uvidíme.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Po roce jsem byl u zubaře a i přes můj obdiv k čokoládě, kávě, čaji, vynechávání večerní zubní hygieny mi opět zahlásil, že jsou mé zuby relativně v pořádku 8-) ; rozhodně to ale nechci zařeknout (všehovšudy mám za život možná 2 plomby).

Ne, že by mi to až tak zvedlo náladu, ale z nějakého důvodu mi přišlo důležité tuhle zprávu napsat :mrgreen: .
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

MCZ píše:Po roce jsem byl u zubaře a i přes můj obdiv k čokoládě, kávě, čaji, vynechávání večerní zubní hygieny mi opět zahlásil, že jsou mé zuby relativně v pořádku 8-) ; rozhodně to ale nechci zařeknout (všehovšudy mám za život možná 2 plomby).

Ne, že by mi to až tak zvedlo náladu, ale z nějakého důvodu mi přišlo důležité tuhle zprávu napsat :mrgreen: .
Je mi to jasný, prostě se už předem těšíš, jak nás normální smrtelníky naštveš. :-D
(anonym?)
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Já zatim nemám žádnou plobmu. A taky s radostí vynechávám večerní hygienu :-P
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vanda píše:Je mi to jasný, prostě se už předem těšíš, jak nás normální smrtelníky naštveš. :-D
Nejsem ten typ, co má zapotřebí provokovat ostatní :mrgreen:.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

MCZ a Target - všeho dočasu. Oni vás ty cukry a flákání čistění zubů nakonec doženou. A pak budete dělat jau jau jau :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit Sr. píše:MCZ a Target - všeho dočasu. Oni vás ty cukry a flákání čistění zubů nakonec doženou. A pak budete dělat jau jau jau :twisted:
Jo mě taky až do 16 let vůbec nevrtali, což mě ve flákání jenom podporovalo, až do doby, kdy jsem měla v 19 letech tři záněty po sobě a od té doby to jde z kopce. Kluky to dožene třeba později, ale dožene. :twisted:
(anonym?)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak nálada je skvělá :-) Už jenom proto že jsem na Aukru dneska sehnal originálku Planescapu :-P
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Podarilo sa mi zlikvidovať funkčnosť winkey-u :). Mám z toho neskonalú radosť. Hlavne ma štval teraz pri hraní Thiefa 3. Kolkokrát som sa namiesto skrčenia (ctrl) prepaddol na desktop :evil:
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

nuke: Ja som to vyriesil podlozenim kuska spilky(zapalka by mala tiez fungovat :-P ) pod tlacidlo :) a tiez som bol neskonale stastny svojou vychcanostou... Mne to zasa robilo problem vo WoWku :-D

A inak mam dobru naladu, mlada ma prisla cakat pred skolu :-) take malickosti mi dokazu znacne vylepsit den ;-)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

xRage: Ja som to chcel v zúfalstve použiť tiež, alebo ho urvať skrutkovačom, ale s ohladom nato, že som lenivý vstať od počítača som si to radšej vygooglil.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Konecne! Mam 1000 prispevku!!! 8-) Tak kdo mi zkazi radost a par mi jich smaze? :-D

Edit: To hovado 7c ma 6000??? :shock: Kdy ji? Kdy spi? :shock:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Fakt? To to letí... :anxious:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“