Dobrá nálada I: Archív
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
kruh a texaský masakr...Trandul píše:Jaké?Ave píše:Mám radost.Zkoukla jsem dva pěkné filmy a hned mám lepší náladu
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Právě mám senza náladu, protože:
- s orchestrem jsme nepostoupili do krajského kola soutěže
- následně jsme v orchestru skončili dřív
- zítra se neučíme (máme totiž pokračování kurzu osobního růstu)
- ani v pátek se neučíme (ze stejného důvodu jako ve čtvrtek)
- nebolí mě kotníky
- tatík donesl úplně senzační čokoládové bonbóny
- s orchestrem jsme nepostoupili do krajského kola soutěže
- následně jsme v orchestru skončili dřív
- zítra se neučíme (máme totiž pokračování kurzu osobního růstu)
- ani v pátek se neučíme (ze stejného důvodu jako ve čtvrtek)
- nebolí mě kotníky
- tatík donesl úplně senzační čokoládové bonbóny
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
CongratulationYachiko píše:Budem opakovať príspevok zo začiatku tejto diskusie od Frostyho: Mám dobrú náladu, pretože som znovu začal so sebadeštrukciou...
Já - jakmile mi alespoň trochu ustoupí defekt na noze - se též chystám začít
Jinak mám (krom jiného) ještě dobrou náladu z povedené operace 'překalibrování' malého obrázku do rozměru podstatně většího
Počítal jsem tak s max. dostatečným výsledkem, tedy konečný chvalitebný produkt mě velmi potěšil
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Mám docela dobrou náladu, protože jsem dnes byl na parkovišti málem přejet vozem Ferrari, což by byla docela unikátní událost
Takhle došlo pouze k tomu, že se prokázal jak dobrej odpich, tak i brzdy maranellské 612
No, škoda, že jsem byl zamyšlenej, a celé události si tak všimnul, až když mě auto míjelo 
Myslim, že unikátnost takový situace by okamžitě mezi obyvatelstvem vyvolalo médii rozdmýchanou nevraživost s tím, jak jsou ferrari nebezpečný a že by měly být staženy dřív, než jim podlehne i VAŠE dítě!Vlasák píše:Mám docela dobrou náladu, protože jsem dnes byl na parkovišti málem přejet vozem Ferrari, což by byla docela unikátní událostTakhle došlo pouze k tomu, že se prokázal jak dobrej odpich, tak i brzdy maranellské 612
No, škoda, že jsem byl zamyšlenej, a celé události si tak všimnul, až když mě auto míjelo
Nejspíš by jsi měl ještě lepší náladu, kdyby tě to Ferrari opravdu přejelo. Tvůj optimismus je už dost nezdravý.Vlasák píše:Mám docela dobrou náladu, protože jsem dnes byl na parkovišti málem přejet vozem Ferrari, což by byla docela unikátní událostTakhle došlo pouze k tomu, že se prokázal jak dobrej odpich, tak i brzdy maranellské 612
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu, možná by to chtělo domluvit se s nějakým vlastníkem Ferrari a opravdu Vlasáka srazit - schválně, jestli mu ten optimismus vydrží 
http://gh.ffshrine.org?r=23256