kruh a texaský masakr...Trandul píše:Jaké?Ave píše:Mám radost.Zkoukla jsem dva pěkné filmy a hned mám lepší náladu
CongratulationYachiko píše:Budem opakovať príspevok zo začiatku tejto diskusie od Frostyho: Mám dobrú náladu, pretože som znovu začal so sebadeštrukciou...
Myslim, že unikátnost takový situace by okamžitě mezi obyvatelstvem vyvolalo médii rozdmýchanou nevraživost s tím, jak jsou ferrari nebezpečný a že by měly být staženy dřív, než jim podlehne i VAŠE dítě!Vlasák píše:Mám docela dobrou náladu, protože jsem dnes byl na parkovišti málem přejet vozem Ferrari, což by byla docela unikátní událostTakhle došlo pouze k tomu, že se prokázal jak dobrej odpich, tak i brzdy maranellské 612
No, škoda, že jsem byl zamyšlenej, a celé události si tak všimnul, až když mě auto míjelo
Nejspíš by jsi měl ještě lepší náladu, kdyby tě to Ferrari opravdu přejelo. Tvůj optimismus je už dost nezdravý.Vlasák píše:Mám docela dobrou náladu, protože jsem dnes byl na parkovišti málem přejet vozem Ferrari, což by byla docela unikátní událostTakhle došlo pouze k tomu, že se prokázal jak dobrej odpich, tak i brzdy maranellské 612
No, škoda, že jsem byl zamyšlenej, a celé události si tak všimnul, až když mě auto míjelo