Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

yenn: Som debil, neodpočinul som si... :wall:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Yachiko píše:yenn: Som debil, neodpočinul som si... :wall:
"LOAD" :?: :twisted: :-D ;-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Yachiko: Gratuluju! A soudě podle popisu a postů sis to pořádně užil, což je jedině dobře. Taky je zvláštní, že ti hra při tom finálním souboji nespadla ani jednou. Tím ti to alespoň nezkazilo závěrečný dojem z hry.
Jinak by to chtělo nějaký verdikt: třeba 10/10 nebo ***** :lol:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Koveras: To si píš, že som is hru užíval. Bola to jedna z najlepších hier aké som v živote hral. Nepokaizia je ani nejaké tie ( dosť časté ) bugy a chyby. Skladám poklonu jej tvorcom... hodnotenie - 99%/100% ( pre informáciu a porovnanie má BG2 u mňa 99,5 a to je najvyššie postavená vmojom hernom rebríčku, ktorý je veľmi obtiažne zostaviť - Top 5 je veľmi vyrovnaná, ale ak som ju už zostavil, tak Fallout2 je teda hneď na 2. mieste )... 8-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

No za čas můžeš začít odznova a uvidíš, že to bude úplně jiný zážitek a poznáš, že si zdaleka nenarazil na všechno. ;-) Nejlépe za jiné "dovednosti" třeba sexappeal apod. :-D

EDIT: raider by ti pověděl svoje - profesionální gambler :) , narkoman, kurfa (tak je to ve F2) apod. :lol:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Jj, chystám sa to niekedy 2. krát rozohrať za nejakého exota. Prvý krát to je ale myslím najlepšie hrať za "klasického" hrdinu....

Ale teraz musím hlavne zohnať F1 a osviežiť si pamäť... ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Dnes mi bol donesený F1.

Tak som si znova začal novú hru - za hodinku a pol som prišiel do Shady Sands, vybil Radškorpiónov, prešiiel Vault 15, oslobodil Tandi a skoro vyvraždil všetkých Khanov... ide to ako po masle... BTW Vo F1 majú spoloubojovníci nelimitovanú nosnosť?
Inak konečne mi ide aj čeština, takže F1 je zase o niečom inom... :-) 8-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Tandi to je kus co? :lol:
Hmm...sehnal sis to docela rychle a to zapálení do hry je nevídané, jen tak dál. :-D
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Yachiko píše:BTW Vo F1 majú spoloubojovníci nelimitovanú nosnosť?
Přes obchodovací rozhraní ano. Pokud bys jim však chtěl do inventáře něco umístit pomocí schopnosti kradení, je zde váhové omezení.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak Khanovia boli zničení. Teraz som sa vydal do Junktownu. Cestou som stretol speváka Patrika a bod som si zvýšil charisma... :-)

Koveras: Ja som ten Fallout už kedysi mal. Stačilo vypátrať kto si ho požičal.... a pre takú výbornú hru je to zapálenie primerané... ;-)

yenn: Veci Ianovi dávam cez obchod a beriem cez kradnutie. Teraz má u seba 11x koženú zbroj, 2x koženú budnu, 3x Desert Eagle atď... keď nájdem nejakého dobrého obchodníka, budem celkom bohatý...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko píše:yenn: Veci Ianovi dávam cez obchod a beriem cez kradnutie. Teraz má u seba 11x koženú zbroj, 2x koženú budnu, 3x Desert Eagle atď... keď nájdem nejakého dobrého obchodníka, budem celkom bohatý...
Tohle je IMO největší problém Falloutu 1 :-? Po tom, co vybiješ Khany máš (díky téhle schopnosti unést všechno) tolik peněz, že si můžeš okamžitě v Hubu koupit to nejlepší vybavení a zbytek bojů ve hře už je dětská hra. Fallout 2 se mi v tomhle líbí víc - protože ty začátky tam jsou těžší (ač třeba ne tak atmosferické).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

sevencreature: Řešení je jednoduché - vybít Khany později :-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

yenn: Nerad se vracím ;-)
(to mi připomíná, že mám ještě rozehraného F1 :shock: hmm, jo už si vzpomínám, skončil jsem (někde před Military Base - s kompletním vybavením a po upgradech v bratrstvu), protože jsem pak začal zase F2, kterého mám taky rozhraného - nebo spíš zaparkovaného v nekonečném levelování před Enclave).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Yachiko:len ta chcem upozornit (ak si si este nevsimol) ze chyba v kurzor menu ta ,,odtlacacia,, ruka. Stalo sa mi par krat ze som vosiel do uzkej,alebo malej miestnosti a Ian alebo ina npc ma zablokoval.Na ine riesenie ako load som zatial este neprisiel :-? .
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

raider: Občas mi pomohlo říct mu, aby změnil odstup, ale ten load je obvykle rychlejší :-)
Odpovědět

Zpět na „Fallout“