- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Je to znak Lasombra, klan z Vampire: The Masquerade (v Bloodlines nebyl, tak se za Sabbath hrát nedalo). Můj nejoblíbenější klan.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme se opět s mamkou pohádaly, jestli je větší borec Winnetou nebo Old Shatterhand. Inspirovalo mne to...Vampiria píše:Cesare: ROFL, tak tomuhle se říká všech avatarů král

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Popravdě se mi snad všechny tvé předchozí avatary líbily více, leč nepředpokládám, že by na tom nějak záleželo:

Cesare: Jedině Olda!I do not need to explain myself to you. I exist; that is enough reason for me to rule. I have the noblest blood of our kind in my veins, and soon I shall have yours on my lips. I was born to command and reborn to dominion, and no matter how far you run, you cannot hide from me.

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Ne-e. Winnetou má delší vlasy a hezčí flintu...:-] Jestli se nemýlím... (Jako že se nemýlím, meššúrs.)yenn píše: Cesare: Jedině Olda!

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Kdepak, Olda Šetrnej měl 12-15-rannou opakovačku a nenechal se zastřelit. Jestli se nemýlím...Cesare píše:Ne-e. Winnetou má delší vlasy a hezčí flintu...:-] Jestli se nemýlím... (Jako že se nemýlím, meššúrs.)yenn píše: Cesare: Jedině Olda!

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sedmibestie: Brujah? Ti agresivní punkýši, rváči a tak? Ne, děkuji, já raději tiché skrývání ve stínech...
Podpis updateován. Bohužel jsem jej musela zkrátit - 255 znaků na podpis je MÁLO

Podpis updateován. Bohužel jsem jej musela zkrátit - 255 znaků na podpis je MÁLO

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?