Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ty heroesy 3 už jsou za tuhle cenu dost douho, ne? Já mám původní Heroes Complete ještě v krabici Ubisoftu. Stálo to před lety max těch 299...Ajantis píše:Geralt: Tuhle sérii jsem chtěl vždycky vyzkoušet, že by teď nastala ta správná příležitost? 3. díl se mi jeví opravdu nejlépe...
A také mám sebemrskačské nutkání zahrát si Battle for Middle-Earth.Oba díly stojí jen 299,- (byť v obchodě, který nedodává) a má to - dle screenshotů - vážně pěknou grafiku.
Je to možné, asi to nějak prošlo kolem mne.Jab píše:Ty heroesy 3 už jsou za tuhle cenu dost douho, ne? Já mám původní Heroes Complete ještě v krabici Ubisoftu. Stálo to před lety max těch 299...
Trojka mi také přišla nejvydařenější. Snad proto, že se ještě nenakazila 3D pohledem. Zahlédl jsem ji povalovat se v Datartu v obrovitém koši s hrami od Xtra Klasiky. Kromě jiných titulů se tam za stejný peníz nacházely také HOMAM IV, takže můžeš vyzkoušet případně (i) je.Ajantis píše:Geralt: Tuhle sérii jsem chtěl vždycky vyzkoušet, že by teď nastala ta správná příležitost? 3. díl se mi jeví opravdu nejlépe...