Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Dnes mi skončila pracovná zmluva a vzhľadom na nepriazeň počasia sa naše stavebné aktivity posúvajú až niekam na začiatok februára... 2 mesiace prázdnin, nic víííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííc... :boohoo: :dancing: :-D
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Dneska byla na pracovišti malá vzpoura. Nejvíc mě pobavil výraz nového šéfa, který si myslel, že je mistr světa a zaměstnanec musí držet hubu a krok. To zděšení, když jsme se nečekaně nakupili kolem něj a začali na něj pálit jednu připomínku za druhou. :lol:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Konečně nějaká změna. Stále mi na mail chodí spam s nabídkami na viagru či zvětšení penisu, různý software atp. A teď mi došel mail s nabídkou na zvětšení ňader. Holt emancipace.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Dnes mi dobrou náladu způsobila firma CD Projekt. V sérii Xtra Klasika nabízí HOMAM 3 Complete za 199 korun českých. Je fajn, že tak kvalitní hra si svou cenu udrží i navzdory zubu času. Zvlášť když uvážím, že jsem jí - já hlupec - v roce 2002 koupil od Game4U za vyděračských 299 Kč. Že jsem raději nepočkal. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Geralt: Tuhle sérii jsem chtěl vždycky vyzkoušet, že by teď nastala ta správná příležitost? 3. díl se mi jeví opravdu nejlépe...

A také mám sebemrskačské nutkání zahrát si Battle for Middle-Earth. :twisted: Oba díly stojí jen 299,- (byť v obchodě, který nedodává) a má to - dle screenshotů - vážně pěknou grafiku. :drool:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Ajantis píše:Geralt: Tuhle sérii jsem chtěl vždycky vyzkoušet, že by teď nastala ta správná příležitost? 3. díl se mi jeví opravdu nejlépe...

A také mám sebemrskačské nutkání zahrát si Battle for Middle-Earth. :twisted: Oba díly stojí jen 299,- (byť v obchodě, který nedodává) a má to - dle screenshotů - vážně pěknou grafiku. :drool:
Ty heroesy 3 už jsou za tuhle cenu dost douho, ne? Já mám původní Heroes Complete ještě v krabici Ubisoftu. Stálo to před lety max těch 299...

Ten BftME se dá sehnat kde? :-P Minimálně jedničku bych určitě zkusil...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Jab píše:Ty heroesy 3 už jsou za tuhle cenu dost douho, ne? Já mám původní Heroes Complete ještě v krabici Ubisoftu. Stálo to před lety max těch 299...
Je to možné, asi to nějak prošlo kolem mne.

Mělo Ti napovědět "obchod, který nedodává", aneb "hry za nejlepší ceny, jaké můžete vidět, které nikdy neuvidíte". :-)
Jsou to "polské verze", ale to je Ti myslím asi tak jedno jako mně.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 11.12.2007 23:35, celkem upraveno 1 x.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Oholil jsem si hlavu na 1 mm. Cítím se znovuzrozený.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Geralt
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

Ajantis píše:Geralt: Tuhle sérii jsem chtěl vždycky vyzkoušet, že by teď nastala ta správná příležitost? 3. díl se mi jeví opravdu nejlépe...
Trojka mi také přišla nejvydařenější. Snad proto, že se ještě nenakazila 3D pohledem. Zahlédl jsem ji povalovat se v Datartu v obrovitém koši s hrami od Xtra Klasiky. Kromě jiných titulů se tam za stejný peníz nacházely také HOMAM IV, takže můžeš vyzkoušet případně (i) je.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Heroes jednoznačně doporučuju ;-)

Jinak mám naprosto skvělou náladu, právě jsem se vrátil z mosteckého přesunutého kostela, kde jsem zhlédl adventní koncert sboru z našeho gymplu - perfektní atmosféra, krásný zpěv (na konci doprovázený chomutovským big bandem). Lerek by měl radost, protože ve sboru lehce převažovaly árijky :-)
Slovy tibetského mnicha a české pop-star: ,,Jsem naplněn pozitivní enrgií!"
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Carlos -jsem na tom podobně. V neděli půjdu na poslední adventní zastavení v Prostějově v divadle. Bude pásmo koled a potom klenot vánoc ČESKÁ MŠE VÁNOČNÍ od Jana Jakuba Ryby. Už jsem to slyšel několikrák, tohle bude po čtvrté ale mám radost už dopředu. Bude to krásný večer.

Pro mě jako otce o to hezčí, že jedna ze zpěvaček v souboru bude moje zlatíčko Neferit.

Očekávání je prima ale posezení s krásnou skladbou bude superprima.

P.S. Arijské typy pro Lerka spočítám :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

-skvělé - letos jsem spálila rekordní počet plechů cukroví :oops: (zatím tři a půl plechu..), přitom přišlo k úhoně levé zápěstí (ještěže mám na mražáku vždy nějaké mražené maso ;-) ) a pravá ruka se setkala s ostrým nožem...hm...prst na levé ruce úpí pod náplastí vlastně taky...jo, jo, ať žijí vánoce ;-)

(hm, z králíka je jednooký hrdina...) :-?

-jinak je vše v normě 8-) (jdu mazat linecké -letos asi naposledy- pusinky mi jdou rozhodně líp a taky jdu už to napečeno důkladně ukrýt ;-) ) :lol:

-ale, práce neuteče, tak jsme dnešní odpoledne strávili na vánočce - vystoupení dětí zájmových kroužkúů a cácorce to tam slušelo - tančila a stepovala jako vánoční skřítek a letní turista na cestách - bylo to hezké :-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Re: Dobrá nálada

Příspěvek od Neferit Sr. »

Včera jsem poprvé jaksi v sobě akceptoval že jsou asi opravdu Vánoce. Byly jsme na posledním adventním zastavení v Prostějovském m divadle. PO serii koled byla přednesena Česká mše vánoční "Hej mistře!" a bylo to jako každý rok krásné. Neferit tentokrát zpívala alt takže jsem ji občas i v tom souboru zahlédl.

Byl to hezký večer, snad mi dobrý pocit vydrží až do vánoc.

Sirine vidím že vánoce bereš s úplnou odpovědností. Hlavně se jich dožij v co nejlepší formě.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Hamster
Dabus

Re: Dobrá nálada

Příspěvek od Hamster »

Doufám že svátky budou co nedřív za náma. Vánoce jsou všechny stejné, silvestry obvykle jedinečné. :angel:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“