Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

http://hokej.idnes.cz/za-rok-v-rangers- ... 14_nhl_rou
Velice vtipný rozhovor s Jaromírem Jágrem.
Říkám si, že některé odpovědi si snad museli redaktoři vymyslet sami. :-)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis - to nevím, Jágr je docela šoumen, a jak se říká, novináře má na háku:)

Jakub Mejzlík (bývalý fotbalista), nabízí řešení problému se sudími.

Proč to nezkusit, a nesouhlasím s Macelou,že by to nešlo, rozhodcovskou profilicenci má a zkoušku z pravidel taky.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tomu sám nevěříš, že by tohle mohlo fungovat. Mě to připadá jako recese nebo nápad člověka, který je už ze stavu našeho fotbalu tak znechucený že neví jak pomoci.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Tomu sám nevěříš, že by tohle mohlo fungovat. Mě to připadá jako recese nebo nápad člověka, který je už ze stavu našeho fotbalu tak znechucený že neví jak pomoci.
To je ale o tom, co si představuješ pod pojmem fungovat:) Myslím, že by ten zápas zvládl nejméně jako průměrný rozhodčí. Což by poukázalo na to,že je zde cosi špatně a tedy by to z mého hlediska "fungovalo":)
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Fotbalisty čekají Turci, Švýcaři a Portugalci
Se Švýcarskem zahajovací zápas, což je fajn. Jinak to není nejtěžší skupina, ale lehká také ne. Domácí budou hnát své fotbalisty dopředu, Turci jsou nevyzpytatelní, na ty si musíme dát velký pozor, no a Portugalsko patří do světové špičky, takže také nic jednoduchého. Přesto si myslím, že bychom měli postoupit.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Chtěl jsem alespoň ty Francouze. Je to škoda. Ale Turci jsou též fajn a dost se těším i na Portugalce. Přec jen mají nejlepšího střelce Evropy.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Nejlepším střelcem Evropy je Ital Totti:)

Ta skupina není nejtěžší, ale osobně mi přijde dost nepříjemná. Postoupit bychom sice měli, ale zároveň to není vůbec jisté... Nicméně zápasy budou všechny atraktivní:)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. (v jiném threadu) píše:Jak se Ti Vallune pozdává los na EURO? Já na to koukal jak z jara. Už druhý los za sebou vypadá poměrně dobře. Jistě, v kopané je možné všechno ale myslím si, že z této skupiny pokud zahrajeme jako proti německu a Slovákům by se dalo jít dál.

Edit: omlouvám se, patří to do sportu aenepřišel jsem jak to vyhodit a přemístit.
Jak sjem už uvedl, není to skupina smrti a postoupit byhcom měli, ale nic příjemného to taky není...
Neferit Sr.
Sigilan

Turci jsou tak trochu exotika ale jsou to dříči a divoši - to by mohly lítat jiskry. Na Portugalsko se asi podívám - jejich kopaná se mi vždy líbila.

Hlavně aby trenér nebral hráče za odměnu a za zásluhy ale podle toho co opravdu hrají a neměl by zapomenout na pár mlaďochů co by se tak mohli vytáhnout. Ale to vaříme gáblík dost brzo.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Portugalcům se říká evropští brazilci, svojí kvalitu mají a hrají pohedný fotbal, rovněž se na tento zápas těším. Turci jsou přesně to, cos uvedl, navíc je pravěpodobné, že z německa přijede silná fanouškovská podpora, určitě to bude rizikový zápas na hřišti i v hledišti. A Švýcaři budou maximálně namotivováni domácím prostředím, navíc na posledním MS osvědčili, že turnaje umí a mají kvalitní defenzivu. Takže nsá enčeká rozhodně nci lehkého:)

Ještě k rozhodčím v lize:

Tady je celý článek o vyjádření Rosena a zápasu vůbec.

A když si člověk projde jen nadpisy článků k tomuto ligovému kolu, tak jsou závažnější a zřejmě důvodné stížnosti na 4 sudí při 7 odehraných mačích... To mi přijde jako dost tragická bilance.

EDIT: Jeden z nejdementnějších článků, jaké jsem kdy na idnesu četl...
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Nevidím to růžově - Turecko nedáme, Portugalce taky ne, Švýcaři nám dají pěkně zabrat, ale postup to určitě nebude. Vzhledem k těm, které Bruckner na ME nominuje, to ani dobře dopadnout nemůže.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

SiNuHeT - Nevidíš to náhodou zas až moc černě?:)

A něco rpo zdejší kulečníkové nadšence:
11:23 - Třiatřicetiletý Čech Marek Faus se stal o víkendu v nizozemském městě Domburg vicemistrem Evropy v kulečníku.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Vallun píše:SiNuHeT - Nevidíš to náhodou zas až moc černě?:)
Náhodu bych do toho netahal :-) Prostě to vidím na zpackanou derniéru.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Neferit Sr.
Sigilan

SiNuHet - skvělý pohled. Takto vidíš svět normálně nebo jen pokud se jedná o český fotbal?

Já sice vyznávam názor že optimista je špatně informovaný pesimista ale ty jsi lepší i než můj šéf a toho jsem považoval za etalon autotortury.

Třeba nebude tak zle.

SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Neferit Sr. píše:Třeba nebude tak zle.
No tak když si vzpomenu, jakým stylem naše reprezentace hraje poslední 2 roky a s jakými hráči, na naše výsledky z té doby se silnějšími soupeři, když přihlédnu k tomu, že na MS odehrála prakticky stejná sestava naprosto katastrofální zápasy, a přihlédnu-li k aktuální formě současným "opor" - copak je racionálně zdůvodnitelné, abych se stavěl do pozice optimisty?
Neferit Sr. píše:SiNuHet - skvělý pohled. Takto vidíš svět normálně nebo jen pokud se jedná o český fotbal?
Je to jen fotbal, do ostatních aspektů života tuhle černotu netahám ;-)
-Marcus Aurelius
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“