Velice vtipný rozhovor s Jaromírem Jágrem.
Říkám si, že některé odpovědi si snad museli redaktoři vymyslet sami.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
To je ale o tom, co si představuješ pod pojmem fungovat:) Myslím, že by ten zápas zvládl nejméně jako průměrný rozhodčí. Což by poukázalo na to,že je zde cosi špatně a tedy by to z mého hlediska "fungovalo":)Neferit Sr. píše:Tomu sám nevěříš, že by tohle mohlo fungovat. Mě to připadá jako recese nebo nápad člověka, který je už ze stavu našeho fotbalu tak znechucený že neví jak pomoci.
Jak sjem už uvedl, není to skupina smrti a postoupit byhcom měli, ale nic příjemného to taky není...Neferit Sr. (v jiném threadu) píše:Jak se Ti Vallune pozdává los na EURO? Já na to koukal jak z jara. Už druhý los za sebou vypadá poměrně dobře. Jistě, v kopané je možné všechno ale myslím si, že z této skupiny pokud zahrajeme jako proti německu a Slovákům by se dalo jít dál.
Edit: omlouvám se, patří to do sportu aenepřišel jsem jak to vyhodit a přemístit.
No tak když si vzpomenu, jakým stylem naše reprezentace hraje poslední 2 roky a s jakými hráči, na naše výsledky z té doby se silnějšími soupeři, když přihlédnu k tomu, že na MS odehrála prakticky stejná sestava naprosto katastrofální zápasy, a přihlédnu-li k aktuální formě současným "opor" - copak je racionálně zdůvodnitelné, abych se stavěl do pozice optimisty?Neferit Sr. píše:Třeba nebude tak zle.
Je to jen fotbal, do ostatních aspektů života tuhle černotu netahámNeferit Sr. píše:SiNuHet - skvělý pohled. Takto vidíš svět normálně nebo jen pokud se jedná o český fotbal?