Otázky k modům
Re: Otázky k modům
Balduran: Pro tvoje vlastní dobro tě prosím: Saerileth NESTAHUJ!!
Ušetříš si tak solidní psychický šok.
Ušetříš si tak solidní psychický šok.
Re: Otázky k modům
yenn: To jsem už zkoušel, ale teď mi tam začnou vyskakovat písmena(asi zdrojovej kod nevím) a nic se nestáhne, ať vyzkouším G3 Mirror a nebo Gibberlings Three.
A glory for Amn.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Balduran: Pravým tlačítkem na odkaz -> Uložit cíl jako... Pokud se ti soubor stáhne s příponou .htm (jako mně), přejmenuj ji na „.7z“ (bez uvozovek). (Tento archív určitě rozbalí 7-zip.)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ušijte BG II na kůži Azraelovi :)
Zdravím byl byste někdo tak hodný a pomohl mi ? :) Baůdur's gate II mám doma takže to je v pořádku. Problém je v tom, že se nevyznám v těch všemožných modech atd. Proto bych chtěl někoho z vás poprosit aby mi sem napsal ty nejdůležitější mody a uprávy VHODNÉ pro moej PC (tj. např. u Tormentu nemužu použít některé mody kvuli svému rozlišení)
rozlišení: 1680x1050
grafika: Radeon HD 4800 series
procesor: Intel core 2 Duo EQ8400
Vím že už tu je několik topicu ohledně modů , ale ty mi jaksi moc nepomohli
Všem vám děkuje Azrael.
rozlišení: 1680x1050
grafika: Radeon HD 4800 series
procesor: Intel core 2 Duo EQ8400
Vím že už tu je několik topicu ohledně modů , ale ty mi jaksi moc nepomohli
Všem vám děkuje Azrael.
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ušijte BG II na kůži Azraelovi :)
Jestli jsi BG nikdy nehrál, tak hraj bez modů. Můžeš si maximálně nainstalovat Unfinished Bussines; přesto ti radím, hraj radši bez módů, použij akorát kvůli grafice widescreen mod. Zbytek pro tebe při prvních hraní nemá žádný smysl.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Takže ani takové ty fanouškovské opravy apod. ?
- Field Mouse
- Sigilan
Pokud chceš, tak žádným z klasických modů nic nezkazíš a zábava z hraní bude v každém případě. Trochu pozor na NPC mody, některé jsou příliš silné (třeba Valen).
A pozor na mody zvyšující obtížnost - tím myslím hlavně tacticsy - první hru by změnily buď v peklo, celou hru bys musel neustále studovat manuály, kouzla a vymýšlet záludné strategie na potvory, které bys třeba ani na svém levelu ještě neměl šanci zabít, což bys díky své nezkušenosti nevěděl :)
Ale celkově doporučuju kompletně bez modů, hra dostala v herních časopisech velmi dobré hodnocení i bez nich. Mody oceníš spíš později.
A pozor na mody zvyšující obtížnost - tím myslím hlavně tacticsy - první hru by změnily buď v peklo, celou hru bys musel neustále studovat manuály, kouzla a vymýšlet záludné strategie na potvory, které bys třeba ani na svém levelu ještě neměl šanci zabít, což bys díky své nezkušenosti nevěděl :)
Ale celkově doporučuju kompletně bez modů, hra dostala v herních časopisech velmi dobré hodnocení i bez nich. Mody oceníš spíš později.
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Dobře děkuji .... teď jsem to zapnul a koukám na těch asi 70 povolání , takže si chvíli užiju i nad tímhle :D:D:D
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na to, že některé popisky neodpovídají skutečnosti (popisek moudrosti - nedává bonusy na vůli) a některé podstatné informace tam zase chybí - třeba omezení zisku bonusu životů za odolnost pro různá povolání. V manuálu by to však mělo být.
- Field Mouse
- Sigilan
Rozhodně to není ale věc, která by člověka trápila při první hře :)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Dobře ,děkuji všem :) , ale pořád se ještě trápím kvůli těm povoláním .... je jich tolik ... to mezi nimi nemužou být zas takové rozdíly ne ? :D
- PostTrauma
- Sigilan
Ani nejsou. Rozdíly jsou mezi základními povoláními (bojovník, mág, zloděj, klerik - to jsou nejzákladnější čtyři). To, co se ti zobrazí, když klikneš např. na bojovníka, už nejsou povolání jako taková (classy), ale subpovolání (kity), která jen mírně modifikují základního bojovníka.
Narozdíl od papírových pravidel, kde bard je kit zloděje, druid je kit klerika a barbar, paladin a hraničár jsou kity bojovníka (mnich je tuším pod kleriky, ač v BG je to takový podivný hybrid), jsou tyto v BG jako samostatná povolání (classy), protože jsou dost specifická.
(Je to trochu složitější, ale není to moc třeba rozebírat : ))
Narozdíl od papírových pravidel, kde bard je kit zloděje, druid je kit klerika a barbar, paladin a hraničár jsou kity bojovníka (mnich je tuším pod kleriky, ač v BG je to takový podivný hybrid), jsou tyto v BG jako samostatná povolání (classy), protože jsou dost specifická.
(Je to trochu složitější, ale není to moc třeba rozebírat : ))
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Děkuji , tohle mi celkem pomohlo 

- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě rada: Nehrej hned za multipovolání. Je to trochu zmatek a zážitek z hraní není tak hluboký - mluvím ze zkušenosti, BG2 jsem rozjel mj. za efího bojovníka/mága a moc fajn to nebylo (rozjel jsem naštěstí vícero postav do začátku). Mně osobně nejvíce vyhovoval klerik - je to celkem vděčné povolání.