Motorismus

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Co vy a řízení..?

Řídím
26
30%
Radši neřídím
1
1%
Řidičák mám, ale nejezdím
13
15%
Řidičák nemám, ale už se na něj třesu
20
23%
Řidičák nemám a dělat si ho nebudu
17
20%
Jezdím bez řidičáku
2
2%
Schumacher je můj mladší bratr :D (závodní jezdec, řidič(ka) z povolání atd.)
2
2%
Nad tímto jsem nikdy neuvažoval
6
7%

Celkem hlasů: 87

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Osobně si myslím, že těch největších sviní, co po silnici jezdí, se nová pravidla moc nedotknou - holt nemám v neúplatnost našich policistů a neochotu uplácet našich řidičů žádnou důvěru.
Ale než nedělat nic, lepší takovýto zákon - byť ke korupci ještě více motivuje. A pro zpřísnění trestů samozřejmě jsem, hlavně za alkohol za volantem a rychlou jízdu v obci bych minimálně bral řidičáky okamžitě.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ajantis píše:Osobně si myslím, že těch největších sviní, co po silnici jezdí, se nová pravidla moc nedotknou - holt nemám v neúplatnost našich policistů a neochotu uplácet našich řidičů žádnou důvěru.
Ale než nedělat nic, lepší takovýto zákon - byť ke korupci ještě více motivuje. A pro zpřísnění trestů samozřejmě jsem, hlavně za alkohol za volantem a rychlou jízdu v obci bych minimálně bral řidičáky okamžitě.
vcelku souhlas, ale za jakou ryhclou jízdu v obci... když někdo překročí o 8 nebo třeba 12 km běžnou 50ku, tak je to trochu drakonické. Ale jinak byhc to posuzoval před školou nebo nemocnicí, případně v rizikových místech - ale to by přímo vyžadovalo přezkoumat a upravit řadu úseků, kde je vcelku v klidu přijatelná 70ka!
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Rizikova mista znacena jsou.. Treba obytna zona atd..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Vallun
Dabus

dotaz

Příspěvek od Vallun »

snad to nebude moc OT:)

mám dotaz - máte někdo, prosím prosím smutně koukám, zkušenosti s Hyundai Getzem?? budu rád za jakékoliv informace:) díky předem
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Tak kdyz uz to tu pises tak ja se zeptam na Opel Calibra.. Neni to problemove auto? Rocnik tak 91-93.. V te dobe Opel imho vyrabel dost kvalitni auta. Ale chtel bych znat nazor druhych..
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Tak tenhle byl pro bodovej system
:lol:
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Firkraag píše:Tak kdyz uz to tu pises tak ja se zeptam na Opel Calibra.. Neni to problemove auto? Rocnik tak 91-93.. V te dobe Opel imho vyrabel dost kvalitni auta. Ale chtel bych znat nazor druhych..
Opel Calibra je jediný auto v ČR, který může legálně plně vytuněné závodit.Jsou pro ně udělaný speciální závody se speciálním povolením. Jakýkoliv jiný závody se u nás považují za nelegální....JInak je to fakt pěkný auto, to se oplům povedlo
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Ithralsiel: Jo diky.. Ja vim ze je moc pekny :-) Taky uz setrim kazdou korunu :twisted: Z nemecka se daj dovezt za pakatel. At zije novy silnicni zakon 8-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Mým cílem je Jaguár XJ220...........Taky jsem si vždycky přál pořádně vytuningovat pár aut.......nevím, ale co by bylo lepší.Buďto Toyotu Supru nebo Corrolu a ještě se do toho pletla Cobra. Nádhernej dětskej sen :lol:
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Firkraag píše:Tak tenhle byl pro bodovej system
:lol:
Já jsem také byl jednoznačně pro zřpíšnění systému - ale formálně a mnhody i materiálně bych to řešil jinak:/
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Ma zprisneni taky nevadi.. Ale mela se do toho zapojit logika..
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Firkraag píše:Ma zprisneni taky nevadi.. Ale mela se do toho zapojit logika..
Ovšem, dle toho, co píšeš, tak kdybych to zprísňoval já, by Ti to asi vadilo;) Např. řízení pod vlivem drog či s těžkou opilostí - 5 let zákaz řízení, nehoda nebo druhé pristižení doživotně....:)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vallun: Doživotní tresty obecně jsou dost silná káva, nad tím bych váhal.
Ale hlavně bych je za řízení pod vlivem (ať už drog nebo alkoholu) posílal za mříže. Považuji to za jednu z největších prasáren.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Ja jsem nekde psal ze alkohol atd je moc zprisnenej? :shock: Ja bych za alkohol a za drogy daval to co za dalnicni znamku + k soudu.. U nas jeden fetak zabil dve holky (jednu matku od dvou deti) nasli mu drogy i chlast... A nez se dostal k soudu tak jezdil dal pod drogama a ozralej. Nakonec dostal necely 3 roky a urcite ho po polovine trestu pustej za dobry chovani..
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Firkgaark No, jeden Tvůj příspěvek vyzněl jako schvalování marihuany za volantem (Tzv. Engeův posilovač řízení:o).... Pokud jsem to špatně pochopil, tak se omlouvám:)

Ajantis - ano jsou, ale v tomto jsem dost nekompromisní, zvláště proto,ž e otec jako řidič busu každý den riskuje na silnicích krk a s fěťákama či ožralama za volantem má své zkušenosti...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“