tu samou verzi mam taky a nedela mi to tak newim v cem by to mohlo bytAlieN píše:s pc nic nemám (žádná jiná hra to nedělá), je to Gothic 2 a je to verze ze score (jen pár měsíců stará, takže by měla být se všemi patchi)

Moderátor: sevencreature
tu samou verzi mam taky a nedela mi to tak newim v cem by to mohlo bytAlieN píše:s pc nic nemám (žádná jiná hra to nedělá), je to Gothic 2 a je to verze ze score (jen pár měsíců stará, takže by měla být se všemi patchi)
mám tu samou verzi. možná to bude komplem... zkus zkontrolovat DX, ovladače a tak...AlieN píše:Bleh, ta hra mi strašně padá (skoro co hodinu)- je to problém všech a nebo jen u mě:?:
To mi právě přijde idiotské. Kdyby autoři namísto neexistující AI, která umožňuje takto nepřátele odlákávat, zakomponovali něco, jako se chystá v The witcher, tedy dva druhy boje - jeden proti jednotlivcům a druhý proti skupinám. Tohle na mě totiž působí dost směšně. Ale už to k těm Gothicům tak ňák patří, pravda.AlieN píše:s boji ve skupině jsem problém neměl - většinu silnějších nepřátel jsem vylákával ze skupinek a zabíjel po jednom
To ale nefunguje u všech, ti chytřejší, tedy vlci a skřeti, bojují takřke vždy ve skupině (hmm, a dva různé způsoby boje mi přijdou jako hodně špatný nápadAdieu píše:To mi právě přijde idiotské. Kdyby autoři namísto neexistující AI, která umožňuje takto nepřátele odlákávat, zakomponovali něco, jako se chystá v The witcher, tedy dva druhy boje - jeden proti jednotlivcům a druhý proti skupinám. Tohle na mě totiž působí dost směšně. Ale už to k těm Gothicům tak ňák patří, pravda.