Povolání (true class, dualclass, multiclass)
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- KnightOfNI
- Sigilan
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- KnightOfNI
- Sigilan
Mno, ja jsem jednou dualnul kensaie na thiefa a to potom muze nosit uplne vsechno.
Podle me je jedna z nejsilnejsich postav F/M/T, obzvlaste, kdyz se importuje z BG1 a skvelym, dokonalym a perfektnim Cloak of Balduran. Dalsi vybaveni: Ring of Gaxx, Robe of Vecna, Amulet of Power a do ruky Carsomyr. Tohle vsechno vybavenicko zajisti dohromady 100% res. na nepratelskou magii (=imunitu; krome kouzel Uvezneni a Labyrint, cemuz se da snadno zabranit), imunitu na level drain a prakticky nulovou dobu sesilani kouzel. Krome toho, carsomyr v ruce je kapitola sama pro sebe, protoze odpadava zdlouhave prorazeni ochrannych kouzel. Jediny, kdo mi to cas od casu zavaril, byli Mind Flayeri a sebranka na konci Watcher's Keep a podotykam, ze jsem hral CELOU DOBU BEZ SKUPINY... P.S. zkuste strcit vyse zmineny Cloak of Balduran (z BG1) Viconii: imunita na kouzla je okamzita 

- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, "Celou dobu bez družiny" není nic výjmečnýho, má to svý klady a zápory...klady v síle, zápory v zábavě (dialogy).
Jinak mě už kombinace Kensai na zloděje moc neláká...Refinements tohle vyléčily, aby se zabránilo rušení těhle omezení...pak prej byl fajn i Wizardslayer dual na 15.lvl na zloděje...někde to bylo popsaný...
Jinak mě už kombinace Kensai na zloděje moc neláká...Refinements tohle vyléčily, aby se zabránilo rušení těhle omezení...pak prej byl fajn i Wizardslayer dual na 15.lvl na zloděje...někde to bylo popsaný...
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- Gorath of Anorien
- Sigilan
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V BG1 neni brneni, ve kterem by se dalo kouzlit. Takova brneni jsou az ve dvojce.
V jednicce muzes sebou nejake brneni tahnout v batohu, a kdyz ti dojdou kouzla (nebo uz nebudes chtit kouzlit) si ho nasadis.
V jednicce muzes sebou nejake brneni tahnout v batohu, a kdyz ti dojdou kouzla (nebo uz nebudes chtit kouzlit) si ho nasadis.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
S BG1Tutu je tahle moznost i v modu Song and Silence. Tam obchodnik v Karnevalu prodava veci specialne pro barda.Geralt píše:Petruschka:
Existuje kroužková zbroj, která umožňuje sesílání kouzel. Jen musíš mít nainstalované BG Tutu a NPC mod Indira.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Já nedávno zkusil jet za Monka a povedlo se mi sehnat velmi slušné staty, řeknu vám, že s výřívými útoky je to slušnej bijec;) (Což ovšem asi všici víte:) Jen mne mrzí, že neumí otevírat pasti a truhly - sice všechno v pohodě vyrazí, ale mne je příliš líto těch zkušeností...
Mohl by mi někdo zkušenější s ním poradit optimální výzbroj?;)
Mohl by mi někdo zkušenější s ním poradit optimální výzbroj?;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."