Letní smrt a vlna veder
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, nevím - nemám rád tu nepřirozenou čokolávou barvu, která se po třiceti změní ve vrásčitý hnědý pytelLerek píše:opálení je velice sexy věc, tedy aspoň slečnách

Jinak opálení může být prima, ale s mírou samozřejmě (tím chci říct, že mi nevadí ani bílá ani černá - narozdíl od zmrzliny, kde preferuju čokoládovou

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: Vadí mi VEDRO. Je mi špatně od žaludku, mívám v něm horečky a kolabuji na ulicích, když k tomu připočtu moji solární alergii a světloplachost, tak mi léto vážně dobře nedělá. Pokud tímhle netrpíš, buď jen rád.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampiria je teda jedna z mala, ktorej organizmus takto reaguje na teplo, ale, trpite takto vsetci co ste sa stazovali?
To bola recnicka otazka.
A co sa tyka opalenych tiel, tak sa musim priznat, ze mi nevadia, zvyraznuje to krivky (ak su pekne, tak je tak predsa len lepsie
).
Ale u muzov to na plazi napr. vobec neoblubujem. Teda vlastne ani velmi neoblubujem tych muzov, kedze drviva vacsina muzov je mi nesympaticka. Celkom by mi na tej plazi stacili len zeny.
To bola recnicka otazka.

A co sa tyka opalenych tiel, tak sa musim priznat, ze mi nevadia, zvyraznuje to krivky (ak su pekne, tak je tak predsa len lepsie

Ale u muzov to na plazi napr. vobec neoblubujem. Teda vlastne ani velmi neoblubujem tych muzov, kedze drviva vacsina muzov je mi nesympaticka. Celkom by mi na tej plazi stacili len zeny.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: Ale někomu může vedro vadit i bez toho, že by měl takové potíže
nevím, proč se nad tím pozastavuješ. Někomu prostě vedro vadí 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Pozastavujem sa nad tym, pretoze tomu nerozumiem, kedze tie problemy nepoznam a chcem si ich nechat vysvetlit, aby som mohol sucitit.
Ale tou recnickou otazkou povazujem tema za uzatvorene.
A ako to je s teplom a alkoholom, to sa velmi nezlucuje, nie? Pripadne ktory druh alkoholu je najvacsim "zabijakom" v lete a ktory velmi neuskodi.

A ako to je s teplom a alkoholom, to sa velmi nezlucuje, nie? Pripadne ktory druh alkoholu je najvacsim "zabijakom" v lete a ktory velmi neuskodi.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to mě štve při běhání v tomhle počasí. Můj tip je nezastavovat se dříve, než doběhneš/dojdeš někam do chládku. Tam počkat, až se sníží tělesná teplota a pak pokračovat dál.Vlasák píše:Arthalion: třeba mně na teplu vadí, že jsem při svém poměrně svižném stylu chůze prakticky hned splavenej
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.