yenn: Je hezké vědět, že jsi členem privilegované vrstvy

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Nemá cenu to nějak řešit, je to už dávno.A jelikož by se zcela jistě urazil, určitě by mě pak nevypálil System of a Down-a to jsem tehdy neměl zapotřebí.I když je pravda, že dneska bych se na něho možná vyfláknul.Vampiria píše:Zakat: Proč hádat? Prostě mu to nevypálit.
Tohle je nesmysl. Tým i herci (Kromě případných celebritek co dostávají procenta) už svou výplatní pásku dávno mají. Pirát okrádá jen vydavatele a studio (popř. rejžu).yenn píše:Výdělek za práci.Tinnarr píše:Vampiria: co sem tedy tem clenum tymu ukradl?
Jenže vydavatel některé z těch peněz použije právě na zaplacení dalších filmů, režisérů, herců...Hamster píše:EDIT:Tohle je nesmysl. Tým i herci (Kromě případných celebritek co dostávají procenta) už svou výplatní pásku dávno mají. Pirát okrádá jen vydavatele a studio (popř. rejžu).yenn píše:Výdělek za práci.Tinnarr píše:Vampiria: co sem tedy tem clenum tymu ukradl?
Například nedávno měli za pakatel v Levných knihách Bergmanovi filmy nebo filmy Felliniho, tak jsem malinko zainvestovala. Tyhle filmy bych rozhodně nepálila, za cenu 90,- Kč. Taky jsou dobré akce příbaly k časopisům. Takto mám doma Dogma, Sametová extáze, Saturnina, Requiem za sen a dalších 20 filmů, to bych taky považovala za ostudu krást. Takže dají si pořídit originálky za velmi slušné peníze a je to velmi příjemný pocit, mít to doma v pěkném originálním obalu..Geralt píše:....i za pakatel se dají pořídit slušná DVDčka - např. Kurosawova produkce...