Ak sa Ti obratnosť znížila na 9 z 10, tak to je potom vážne nepochopiteľné oplakávanie.... rovnako ako u abilít tipu "Upíří dotek" a "Vyléč lehká zranění" ...
Ako je to s levelovaním druida si už bohužiaľ nespomínam, asi som to tak veľmi nesledoval...
A čo sa týka premeny na Zabijáka, tak ako si si iste všimol - je to súčasť hry a je teda nemenná a získa ju každé povolanie, pohlavie, presvedčenie aj rasa bez ohľadu na čokoľvek. Je to totiž vedľajší produkt Irenicovho kúzla vypudenia božskej podstaty z hlavnej postavy. Ale to Ti Jon už povedal. Teda ak si to teda náhodou nepreskočil ako nedôležité nezrozumiteĺné písmenká...
Premenou v Zabijáka sa dostaváš bližiše k svojmu vražednému Bhaalovskému inštinktu, čo Ti zase vo sne povedala Imoen resp. akýsi jej obraz. Preto to znižovanie reputácie, aj keď to ako úplne logické od autorov nevidím, skôr by som volil postupnú zmenu presvedčenia, ale to už je vedľajšie...
A na záver - skutočne by som odporúčal trochu pozornejšie čítať rozhovory a podobne... zážitok z hrania sa tým imho dosť rapídne umocňuje...