Vlastnosti

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

SlipKnoT píše:Jinak myslíte taky ty samí schopnosti jako já? Takže jako už se to nikdy nevrátí jo :cry:
Áno, určite tie schopnosti... ;-)
SlipKnoT píše:Tak to mě jako docela štve a nějak se mi už ten bg ani nechce hrát.
Ehm... posledné herné udalosti mali spôsobiť pravý opak, nie? ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Yachiko píše:Ehm... posledné herné udalosti mali spôsobiť pravý opak, nie? ;-)
Jo to sice jo jenže já mam teď takovej pocit že jsem slabší než dřív. Dřív ještě v Athkatle jsem se těšil až se jednou vrátim pro Firkraga a jestli se tam budu moct ještě stavit tak tam nepujdu. Mám prostě takovej pocit že jsem mnohem slabší než předtim. Nevim co stim mam dělat. A jinak co všecno mohla ovlivnit ztráta jedný obratnosti? Luk nepoužívám.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

huh... emo pwg?

Příspěvek od Yachiko »

SlipKnoT píše:...jenže já mam teď takovej pocit že jsem slabší než dřív. ... Mám prostě takovej pocit že jsem mnohem slabší než předtim. Nevim co stim mam dělat...
Tak to má dve vysvetlenia. Buď si sa príliš vžil do svojej postavy resp. jej straty božskej duše a podstaty alebo si powergamer-detailista. Vyber si, snáď to zvládneš... ;-)
SlipKnoT píše:...A jinak co všecno mohla ovlivnit ztráta jedný obratnosti? Luk nepoužívám.
Obratnosť ovpylvńuje THAC0 so strelnými zbraňami, čo Teba teda zaujímať nemusí, obranné číslo - AC - čo však pri jednom bode tak drastické naozaj nie je a zlodejské schopnosti - čo Ťa taktiež zaujímať nemusí... takže? ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Illuminating
Sigilan

Re: huh... emo pwg?

Yachiko: No já měl před tím obratnost nastavenou na 10 a teď jí mam na 9 :oops: . Ale koukal jsem se do manuálu a trochu nechápu jednu věc. Naco je druidův max level 25 (možná 30 už nevim) ??? Jsem na 13 ůrovni a do 14 my ještě zbývá taková obrovská hromada skušeností. Jen tak pro zajímavostv v SoA bez datadisku se mohl druid dostat max na 14.level. Jinak dostal jsem schopnost proměnit se v zabijáka ale když se v něj proměnim reputace družiny se sníží o dva. Chci se zeptat jestli tuhle proměnu získám jen když hraju za druida a nebo i za jiný povolání? případně co dostanu místo týhle ZLÝ proměny?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ak sa Ti obratnosť znížila na 9 z 10, tak to je potom vážne nepochopiteľné oplakávanie.... rovnako ako u abilít tipu "Upíří dotek" a "Vyléč lehká zranění" ... ;-)

Ako je to s levelovaním druida si už bohužiaľ nespomínam, asi som to tak veľmi nesledoval... ;-)

A čo sa týka premeny na Zabijáka, tak ako si si iste všimol - je to súčasť hry a je teda nemenná a získa ju každé povolanie, pohlavie, presvedčenie aj rasa bez ohľadu na čokoľvek. Je to totiž vedľajší produkt Irenicovho kúzla vypudenia božskej podstaty z hlavnej postavy. Ale to Ti Jon už povedal. Teda ak si to teda náhodou nepreskočil ako nedôležité nezrozumiteĺné písmenká...
Premenou v Zabijáka sa dostaváš bližiše k svojmu vražednému Bhaalovskému inštinktu, čo Ti zase vo sne povedala Imoen resp. akýsi jej obraz. Preto to znižovanie reputácie, aj keď to ako úplne logické od autorov nevidím, skôr by som volil postupnú zmenu presvedčenia, ale to už je vedľajšie...

A na záver - skutočne by som odporúčal trochu pozornejšie čítať rozhovory a podobne... zážitok z hrania sa tým imho dosť rapídne umocňuje... ;-)
Naposledy upravil(a) Yachiko dne 26.6.2007 0:07, celkem upraveno 1 x.
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Proměnu získáš za jakékoliv povolání, je to prostě danné a neovlivníš to.
U toho druida jde 14. level sice pomalu, ale po něm se to náhle zrychlí. Na konci hry budeš mít háfol kouzel 7. úrovně.
Ale ta obratnost! To je hrůza 10 (9), základní AC také 10 :lol: , ale to je jedno.

BTW neupravoval si svůj první příspěvek? Mě se zdá že tam nebylo nic o tom prozrazení. :think:

edit: zase jsem pomalej
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

No hlavně až se druid dostane na level 15, tak teprve začne masakr. Tedy alespoň s Jaheirou to tak bylo.
Žralok, který štěká, nekouše.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

U druida je pomalejší ten přelom okolo 14.úrovně - to je "relikt" z pravidel AD&D, kdy se tam stává nějakým tím arcidruidem a je to dlouhý proces (kromě jiného vyjádřený i tím, že se tam limity zkušeností pro úroveň zdvojnásobí). Pak, myslím po 15. úrovni, to už jde zase rychleji a časem se ty druidovy hodnoty srovnají s ostatními.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Illuminating
Sigilan

1. Děkuju všem.
2. Svůj příspěvek jsem upravoval.
3. Dialogy jsem četl pozorně a byli moc zajímavé. Myslel jsem tím třeba jestli se bojovník taky bude měnit v zabijáka a nebo jestli získá něco jiného podobně smrtícího.
4. Teď už je vše ok a hraju jak šílenec.
Mecker
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

drake127 píše:No hlavně až se druid dostane na level 15, tak teprve začne masakr. Tedy alespoň s Jaheirou to tak bylo.
Tak tak, z vyvolávácími kouzly z ToB se stane druid ultra ničivý. Jaheira byla naprosto skvělá 7 kouzel 7. úrovně bylo super.

Razi: umíme číst ;-)
Illuminating
Sigilan

No ale v IWD druid leveluje rychlejc ne? Hrál jsem oba a ani v jednom to nebylo tak pomalý jako v BG. Možná to bude tim že můj druid neni običejný druid ale special přeměňovatel ( jako Cernd). A do další ůrovně potřebuju alespoň 1000 000 skušeností (už ani nevim kolik přesně). Myslíte si že se po dokončení dostanu alespoň na level 16? Já teda ne.

p.s. Jsem v Podtemnu.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Na konci SoA budeš rád, když dosáhneš 15. úrovně. Pak už to půjde zase rychleji.

Důvod toho je takový, že druid od 15. úrovně získává speciální dovednosti, které by narušili rovnováhu v SoA (a taky je podle mě ani nestihli udělat), takže nastavili limity tak, abys této úrovně nedosáhl. Pokud ale máš ToB, máš se s druidem ještě na co těšit :-)
Žralok, který štěká, nekouše.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Mecker píše:Razi: umíme číst ;-)
Úprava proběhla před odesláním mého a vašich příspěvků, jinak by to bylo poznat, takže si pořiď čítanku a začni znova :twisted: 8-)
Naposledy upravil(a) Razfallow dne 26.6.2007 20:37, celkem upraveno 1 x.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Datur Barbatus
Sigilan

Příspěvek od Datur Barbatus »

Když dualuju a chci aby měl bojivník ten druhej půlútok navíc, tak je to při přechodu z 12. na 13. nebo ze 13. na 14.?

btw.:Nechápu jak mužete naházet takový součtu, stravil jsem u toho včera aspon hodinu a součet 86 byl max co jsem dal....je teda fakt, že jsem se snažilk aby ten válečník měl sílu 18/90+ , takže dobrej součet s nižší silou jsem nebral. Má to vůbec cenu, když ho pak budu dualovat?
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

1. 1/2 útoku navíc dostane válečník za 2 a více hvězdiček v používané zbrani (s True Grandmastery dostaneš za 5 hvězdiček další 1 celý útok za kolo)
2. další 1/2 za kolo dostane na 7. a 13. levelu

Pro dual z bojovníka potřebuješ minimální sílu 15. Ve hře je několik možností jak si některé vlastnosti zvýšit (případně snížit). Navíc existují předměty zvyšující sílu.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“