Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Koukám na Ajantisův podpis - chvilku (pár sekund:) přemýšlím - a skutečně:
Stěžuji si na jakousi podivnou neupřímnost žen vůči mužům. Vůbec nechápu proč, ale poslední dobou se mnou žádná z osob opačného pohlaví nejdenala zcela upřímě - ba co víc - mnohé i LHALY
och, jak se čertím
Ale skutečně, když tak nad tím přemýšlím 'globálněji', přijde mi, že ženy (to plémě hadí
jsou oproti mužům mnohem úskočnější.
Bo většina borců si to protě vybéká z voka do voka
ne už tak ženy. Intriky, polopravdy, lži, mlžení - toť jejich hlavní zbraně ve kterých má většina z nich ***** největší mistrovství

Stěžuji si na jakousi podivnou neupřímnost žen vůči mužům. Vůbec nechápu proč, ale poslední dobou se mnou žádná z osob opačného pohlaví nejdenala zcela upřímě - ba co víc - mnohé i LHALY

Ale skutečně, když tak nad tím přemýšlím 'globálněji', přijde mi, že ženy (to plémě hadí

Bo většina borců si to protě vybéká z voka do voka

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No já si postěžuju na řidiče, který 4 minuty před odjezdem autobusu prodal místo, na něž jsem měl místenku, na což má, pravda, podle předpisů právo, když se tam do 5ti minut před odjezdem neukážu, a pak mi "dobromyslně" nabídl, že můžu jet těch 200km vestoje...
A pak taky na řidiče posledního (a téměř poloprázdného) autobusu z Brna, který přehlédl řadu zoufalých 70ti čekatelů a blaženě oznámil, že vezme jen 16 lidí, protože víc volných sedaček nejni a na stání nikoho brát nebude.
Na druhou stranu si nemůžu stěžovat na své kamarády, kteří stáli na samém začátku oné fronty a umožnili tak můj nynější pobyt na netu
A ad můj podpis- neustále je na co sis těžovat, otázkou je, má-li to cenu, stejně tak lze vždycky najít něco pozitivního
A pak taky na řidiče posledního (a téměř poloprázdného) autobusu z Brna, který přehlédl řadu zoufalých 70ti čekatelů a blaženě oznámil, že vezme jen 16 lidí, protože víc volných sedaček nejni a na stání nikoho brát nebude.
Na druhou stranu si nemůžu stěžovat na své kamarády, kteří stáli na samém začátku oné fronty a umožnili tak můj nynější pobyt na netu

A ad můj podpis- neustále je na co sis těžovat, otázkou je, má-li to cenu, stejně tak lze vždycky najít něco pozitivního
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 28.10.2005 3:25, celkem upraveno 1 x.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Největší lhář a intrikán, kterého jsem za svůj život poznala, byl muž...takže opatrně s tou generalisací
A stěžuji si na CDromku, zase nějak pochcípává
a také mi umřelo CD s Kouřem 

A stěžuji si na CDromku, zase nějak pochcípává

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Jedna možnost hezčí než druháFrosty píše:Saruman: mmm, dejme tomu, že jsi něco jako špion v jejich řadách a tudíš musíš ovládat stejné techniky, jako ony(v jiném případě tě totiž někdo omámil a 'poupravil')

Stežuji si na VtM: Bloodlines. Zrovna jsem si pokojně "vysával" jednu prostitutku a ono to celé spadne. Ach jo...
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Persian saying
Generalizace jsou k ničemu. Ať žije individualismus...Frosty píše:Vampiria: no vidíš, já to samé, ale s opačným pohlavím![]()
Ne - samozřejmě, že vás nechci házet do jednoho pytle, ale.... znáš to![]()
Stěžuji si na lidi, kteří podle jednotlivců posuzují celou skupinu

If king at noon says it's night,
Persian saying
Persian saying
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Saruman:
No, když už tu jsou ty stížnosti na hry - stěžuji si na flashpoint, ve kterém jsem úspěšně proběhl celou misi a kvůli dvoum trotlům, kteří nechtějí poslechnout příkaz k nalodění a stepují na pláži sematamatamasem to nemůžu dohrát...grrrrr
Asi je tam nechám jako povolené ztráty 

No, když už tu jsou ty stížnosti na hry - stěžuji si na flashpoint, ve kterém jsem úspěšně proběhl celou misi a kvůli dvoum trotlům, kteří nechtějí poslechnout příkaz k nalodění a stepují na pláži sematamatamasem to nemůžu dohrát...grrrrr

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Na ty tupce si vzpomínám, ale to nedělej. Mne se povedlo zahrát celej Flashpoint (CWC) na veterána beze ztrát členů vlastní jednotky.Frosty píše:No, když už tu jsou ty stížnosti na hry - stěžuji si na flashpoint, ve kterém jsem úspěšně proběhl celou misi a kvůli dvoum trotlům, kteří nechtějí poslechnout příkaz k nalodění a stepují na pláži sematamatamasem to nemůžu dohrát...grrrrrAsi je tam nechám jako povolené ztráty
Žralok, který štěká, nekouše.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska si postěžuju na VtM Bloodlines
Mám je asi měsíc, a dnes jsem se konečně rozhodl, že je vyzkouším. Instalace probíhala v pořádku až do závěrečné fáze instalace z cd 3, tam mi byl vyhozen fatal error, že jeden soubor nelze přečíst. Nechápavě jsem vytáhl disk z mechaniky a vida... skvěla se na něm zvláštní, i když nijak vážně vypadající, asi 4 cm dlouhá rýha... Ani si nepamatuji, vytáhl-li jsem ta cd předtím vůbec z obalu... ach jo
A druhak si stěžuju na Outcast, jenž běží jen v nějakém stupidním rozlišení, v kterém mi PC povolí jen 75hz, takže je nehratelný... ach jo
Z těchto 2 originálek opravdu radost nemám
Mám je asi měsíc, a dnes jsem se konečně rozhodl, že je vyzkouším. Instalace probíhala v pořádku až do závěrečné fáze instalace z cd 3, tam mi byl vyhozen fatal error, že jeden soubor nelze přečíst. Nechápavě jsem vytáhl disk z mechaniky a vida... skvěla se na něm zvláštní, i když nijak vážně vypadající, asi 4 cm dlouhá rýha... Ani si nepamatuji, vytáhl-li jsem ta cd předtím vůbec z obalu... ach jo
A druhak si stěžuju na Outcast, jenž běží jen v nějakém stupidním rozlišení, v kterém mi PC povolí jen 75hz, takže je nehratelný... ach jo
Z těchto 2 originálek opravdu radost nemám